Erdem Abi, sendeki de iyi olmuş.Sadece dipçiğe yakın kısımdaki Z dürbün ayağı işi biraz bozmuş.Yoksa estetikte bir sıkıntı yok.
BISMARCK tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzel olmuş.AT44 T kundak modele de 2 top gidiyor.Dürbünü de katarsan 2.5 top oluyor.Ben tüfeğin dışında yedekte dursun diye 3 top daha aldım Furkan " fuigo" hocamdan.Cidden tüfeğe hava katıyor.
-
Bir kez kurduktan sonra zaten kurma kolunu ikinci defa kurmak mümkün olmuyor.Kurma kolu boşta sallanıyor kurulu haldeyken.
-
Üçlü dürbün kızağı kaç liraya geldi size?
-
Kurma kolu ile tüfeği kurduktan sonra kurma kolunu tekrar namluya paralel hale getirmek için tetik muhafazasının önündeki sarı malzemeden yapılmış yarım bilyeye el ile bastırmak gerekiyor.Yoksa kurma kolu kapanmaz.
-
Vücut ebatlarınız büyükse yani boyunuz 1.75 üstü ve bacak boyunuz da uzunsa broadway sizi her türlü kasacaktır.Kasmaması için de sürücü koltuğunun arkasındaki koltuğu iptal etmeniz gerekiyor Tecrübe ile sabit.
Lada Samara rus doğa şartlarına göre yapılmış bir araçtır.Komfor yok denilebilir.Tipi bozuk denilebilir ki reno 9 ile mukayese edilirse tipten de kazanıyor.Ama kesinlikle motoruna laf söyletmem.Lada'nın bu modeli tipik bir binek off - road aracıdır.Motor ömrü pek çok araca göre uzun ömürlüdür.Eğer bir lada samaranız varsa tüp taktırmanıza da gerek yoktur kanımca.Şehir içi kullanımda gaz ile arasında çok çok az bir fark olacaktır.Temiz bir 94 model lada ile sanayinin yolunu uzun bir süreliğine unutursunuz da diyebilirim.2010 yazında ben de 94 veya 95 model temiz bir lada bulmak için İstanbul'un yolunu tutacağım.
-
2x50 mm. gece görüş dürbünlerine benziyor kozmetik olarak.
-
Evanix S10 Sidelever modelini kullanan arkadaşım oldukça başarılı bulduğunu söyledi tüfeği.
-
Katalogdaki T kundaklı model güzel durmuş.Bu partide neden T kundak gelmediğini pek anlayamadım ben.
-
Kolay gelsin Murat.Kısa zamanda hallolur inşallah.
-
Hayırlı olsun.Cidden iyi bir düşünce.Keşke Rize'de de meraklı olan olsa da böyle bir yer açılsa.
-
Hocam hayırlı olsun.Senin adına sevindim.Bir önceki hafta ilk çıkan modellerin ikinci ellerine bakıyordun.Şimdi LW namlulu model sahibi oldun.Kazasız belasız atışlar.
-
Ben de alüminyumu daha pahalı biliyorum.Acaba yanlış mı biliyorum
-
50 metre bana da kısa bir menzil gibi geldi.
-
RaptorX hocam.Afiyetin kaçması gibi bir durum olmaz.Bunlar düzeyli atışmalar.Ötesine geçmez.
Saygılarımla
-
yanarken/yanmaz veya yanarken/yanmayabilir, yaw RaptorX hocam bunlar ufak ve güzel kelime oyunları İhtiva ettiği anlam aynı.Ben T12'yi hesaba bile katmadım.Düşüncem FX Glad içindi.T12 ile kaç bar kaç şarjör hesabı yapıp matematik jimnastikleri yapacağıma illa ithal diyorsam tabi ki Glad alırım
Belli sıkıntılar var.Düzeltiliyor da zamanla.
-
O kadar da değil Raptorx hocam.Fazla da abartmamak lazım Sizin kibritler isveçten gelirken bir kaç ülke gezmiş bir avrupa gezisi yapmış sadece o kadar diyelim
-
Uzunu da çok pahalı ama O paraya kibrit fabrikası alırım.
-
Çok doğru. Ben de hep söylerim; Hatsan doğru düzgün üretim yapsın, onu alalım diye. Tasarıma falan da ihtiyaçları yok. Örneğin yaylı tüfeklerini iki günde dağılmayacak kadar kaliteli, azgın at gibi şahlanmayacak kadar da makul güçte yapsınlar, yeni başlayamlara ikinci el Gamo yerine Hatsan tavsiye edelim. Ya da bir AT44'ü ithal ve belgeli tüp ile, yine belgeli namlular ile, yeterli parça kalitesi ile üretsinler, gidelim Hatsan alalım. Veya kendi tüplerine güveniyorlarsa kapı belge alsınlar, iki kuruş fazladan verip güvenlik onayı alsınlar, kopyasını da tüfeklerle birlikte yollasınlar. güvenmiyorlarsa iyileştirme yepsınlar. Bakın, valf o-ring'lerinde düzeltme yaptılar, ne ala dedik. Namlularının üzerine nal kadar yazı yazacaklarına firmadan "Barrel made by Lothar Walther" şeklinde bandrollü bir belge isteyip paket içine koysunlar.Ha, bunları ucuza yapsınlar da demiyorum, yanlış anlaşılmasın. 200liralık tüfeklerinde iyileştirme yapsın, 400'e satsınlar. Ya da AT44'de iyileştirme yapsın, 800 yerine 1200'e satsınlar. Adı da AT48 olsun mesela, AT44 de yine piyasada kalsın. Gücü yeten iyisini alsın, ucuz arayan ucuzunu. Bu kadar zor mu bunları yapmak, anlamıyorum. Zorsa da çıksın adam gibi "biz bu kalitede üretim yapamayız, tesisimiz, yatırımımız, tecrübemiz yetmez" desinler, öyle türkiye'nin en iyi üretim tesisi falan diye uçup kaçmasınlar.
Hani ne kadar ekmek o kadar köfte deniyor ya, Hatsan'da köfte hep az. Hatsan'ın güvenli, problemsiz modellerini de inşallah piyasada görürsek artık tavsiyelerde, Hatsan modellerini kendi içinde kıyaslarken deriz işte ne kadar ekmek o kadar köfte diye.
Belge bu forumdaki çoğu kişiyi kesmez.AT44 WX10 PREMIUM modelleri ilk piyasaya sürüldüklerinde biz markaya itibar edip bu tüfekleri aldık.Hemen peşi sıra yazılar çıktı.Namludaki yivleri sayın.Şu kadar yiv - set varsa LW'dir, şu kadar yiv - set yoksa yerli namludur.Açıkçası ben bile namludan çıkan saçma üzerindeki yiv - set izlerini saymıştım burada yazılanlara istinaden.Komik bir durum.Yani demem o ki Temmuz 2008'de yaylı ile bu hobiye başlayıp Ocak 2009'da PCP'ye geçen benim gibi saf adamları bu kadar kurtlandırıp baktıran konular çıkmıştı ki belgeli sertifikalı namlu gelse gene aynı durumlar olur diyorum.
-
Gün ola namlu dandik denildi AT44'e LW namlu takıldı.Gün ola tüp patlayacak denildi ve tüplere iyileştirme yapıldı.Denilenlerde abartı da vardı.Sonuçta bir model için bile olsa ki marka bünyesinde en çok satılan model olsa gerek, gerekli görülen iyileştirmeler yapılıyor.Başka bir forumda da yazmıştım.Burda da yazma gereği duyuyorum şuan.AT44 WX10 PREMIUM tüfekler, eğer hatsan firması LW namlu ile başka tüfek çıkartmayacak ise piyasaya perakende satış fiyatlarına göre kaçırılmayacak tüfekler(di).Kampanyadan alırken de pek çok kişiye demiştim, "Kampanyasız olsa bu fiyata gene alınacak tüfek" diye.Şuan piyasada sıfır olarak satışta yok takip ettiğim kadarı ile.Bugün kuyumcuda REŞAD altın ne ise AT44 WX10 PREMIUM tüfekler de odur, eğer LW namlu modeller piyasaya sürülmeyecekse.Çok gülen veya abarttın diyen çıkar ama durum budur.Paraya sıkışan veya parası aman aman çok olup da yurt dışı ürün almayı kafasına koyan kişiler haricinde ikinci elde satan kişi de olmaması gereken bir tüfektir.