BISMARCK tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Büyük bir dürbün 8x32-56 Walther.Bununla birlikte ağır bir dürbün ayrıca.Tüfek üzerinde takılıyken taşıma çantasını kapatmak imkânsız derecede zor.Tekerleği ve koca taretleri buna müsade etmiyor.Bununla birlikte çok net bir görüntüsü var.Yandan paralakslı olması atışlarda iyi bir özellik.Önden paralaks ayarı atış yaparken paralaks ayarı değiştirmeye imkân vermiyor.Atışlarda sıkıntı yaşamadım şuana kadar.Sanırım son dürbünüm bu olur bozulup kırılmadığı sürece.

İmzamdaki resimde AT44 WX10 TH tüfeğim üzerinde bu dürbün takılı vaziyette.

Sizdekilerin boydan boya uzunluğu nedir bilmiyorum ama Trabzon'da Avrasya Pazarı'ndaki tezgâhlarda BUGMASTER tarzında uzunluğu 15 cm. civarı, belki de biraz daha kısa olan BREAKER marka dürbünleri 80 lira civarında satıyorlar.Aynı mildota sahip.

Yok andre onu size yazmadı refrigatior arkadaşımıza yazdı. Oda sizin gibi ayar konusunda sıkıntı çekmiş fakat sizingibi danışmak yerine direk "hatsan rezaleti" atlı bir başlık açtı. Bundan dolayı arkadaşımız tepki gösteriyor haklı olarak. Ayrıca yaylıda hatsanın en iyi tüfeğini almışınız bence oldukca isabetli birtüfektir. Üstatlarımızın dediği gibi gez kısmında ikitane ayar kılikleri vardır yan kısımdaki sağ sol ayarı için üst taraftaki yukarı aşağı için ayar yaptırır.

Not: Bana sorarsanız 5 metrede ayar çekmeyin enaz 10 metre için tüfeğinizi ayarlayın.

Mehmet Bey'i ( refrigatior ) , artık kimse durduramaz.

Geçmiş olsun..... ½bay£bay`;

Gel kardeşim bir sarılayım sana... :love: hatsan ailesine hoş geldin.Yakında hatsandaki abilerle de tanışacaksın malesef....

Aynı sorun benim mod 140'ta da var.5 m.den sıkıyorum tam senin dediğin yerde ırzı kırık mermiler. ;şrofls;.

Hatsanda namlulara yiv-set çeken arkadaş şaşıymış...ondan olsa gerek çünkü ben de anlam veremiyorum bu olaya..

Saygılar ben Mehmet...

:Bal:taC:

Ortada net olan birşey var ki sağlam bir tüfek ile konuya mesaj atan diğer kişiler tarafından firma için kötü propaganda yapılıyor."serkan_esk"" in de söylediği gibi, "tüfeğin arızalanıp HATSAN servise yolladın da yapmadılar mı?".İşte bu durum vuku bulsaydı o zaman siz haklı olurdunuz.Ama şu durumda bu konuşmalar beyhude.

Pek çok torpedo 155 alacak kişiye diyorum.Tüfeğe alıştıktan sonra güzel silah.Benim de ilk başta yivset problemim vardı.Saçma üstünde yivsetler, diğer tüfek markalarının bıraktıklarına göre daha az iz bırakıyordu.Pek çok kişi de kaval namlu demişti namluma.Ama baktım ki isabetliliğe etkisi var mı?Hayır yok.Atışlarımı yapmaya devam ettim.Şuan da PCP kullandığım için enişteme hediye ettim.O da çok memnun.Tepmesi çok haliyle.Ama alıştıktan sonra günler geçtikçe silaha adapte olunuyor.

Yetkililere sormak gerekiyor.
    Fakat adamlar ürünlerini nasılsa satıyorlar bir şekilde. Satılan fiyatlarda belli. İsabetli diğer tüfeklerin fiyatlarıda belli . Sorgulamadan araştırmadan denemeden almamak en güzeli. Bende geç öğrendim (önce Mod125 sonra AT44Lw10 ve gladyatör) ama öğrendim.

Bu yüzden yanlış anlaşılmak istemem. Selamlar

Hasan Bey, AT44'den bir sıkıntınız var mı?

Hırsızın hiç mi suçu yok yavv?? ;$.,

Bir tüketici olarak bunu istemem neden etik değil.Mutlu Bey'in dediği gibi:''atla deve değil!''

Beni ahlaksızlıkla mı itham ediyorsunuz dostlar....?

Bu cümleyi hiç aklıma getirmedim bile.Sadece üzgün ve konu yüzünden duygusalsınız.

Hırsızın hiç mi suçu yok yavv?? ;$.,

Hocam burda hırsız yok ki suçu olsun.

Zamanında bir arkadaşım DELL 6400 laptop almıştı.O serideki tüm DELL 6400'lerde SONY DVD yazıcı vardı ve genelde 1 ay içinde pert oluyordu DVD yazıcılar.Yerine de daha kaliteli olan NEC marka DVD yazıcı takıyorlardı.Benim eleman da distribütör firmaya ve teknik servise mail attı.Bu DVD yazıcılar genelde hep bozuluyor.Acaba bendeki ürünün DVD yazcısını değiştirme imkanımız var mı?Servisten mail geldi ertesi gün."Bozulmamış ve çalışan bir ürünü neye göre değişeceğiz?"

mod 140 w&s special edition......

Silahı değiştirme sebebim uzun mesafe hedef istikrarsızlığı.silah orantısız güçlü.Hatsan bana 1000 atıştan sonra istikrar alabilirsiniz diyor.Bu kadar beklemeye ne hacet.Zaten 1000 atıştan sonra yay zayıflayacak.Silah fazlaca ağır.Acaba sorun bende mi dedim babama denettim o da hoşlanmadı.Uzun lafın kısası silah zevksiz.

Sorunun aslı servisin forumda anlatılığı gibi ilgili ve yardımcı olmayışı.Ben başka kişilerle de görüşmeyi talep ettim ama santraldeki meşhur bayan ısrarla Mutlu Bey'e yönlendirdi.Mutlu ebey de distribütöre.....Aynı yerde döndürdüler beni....

Para kaybetme gibi bir derim yok...Olsaydı silahı yakma kararı almazdım

Bu konuda size hiç katılamayacağım.Santrale bağlandığınızda sizinle ilgili olduğunu düşündüğünüz numarayı çevirdiğinizde ilgili kişiler sizi olması gerektiği gibi ilgili ve alakadar bir şekilde dinleyip sorunu halletmeye çalışıyorlar.Ben bu bağlamda özellikle Teknik Servis bölümünden Fikret Bey'in müşteri ilişkileri bakımından sergilediği performansı gayet başarılı buluyorum.

Üründe hata yoksa fabrikaya ve firmaya bu kadar yüklenmek abesle iştigal.Şimdi ben manometresi olmadığını bile bile FX T12 alsam ve sonra desem ki ben atış sayısını ayarlayamıyorum, kaç bar olduğunu şarjör hesabı yaparak atmaktan sıkıldım.Hadi bunun üstüne para verip FX gladiator ile değiştirelim desem bu durum ne derece mantıklı olur?Burda suç fabrikanın mı olur, distribütörün mü olur yoksa ben deniz kullanıcının mı olur?

Sedan araba alıp da bunun bagaj hacmi bana az geldi.Üstüne para verip SW modelini alayım derseniz acaba bayi size sizin istediğiniz şartlarda nasıl davranır?

İnsaf yahu !!!