Sıkıntı yaşamana üzüldüm Turan.İnşallah istediğin gibi tüfeğini alırsın.
BISMARCK tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Turan hocam, ben JSB 16 grain 5.52 mm. saçma kullanıyorum.Atışlarım gayet iyi.Buluşma ayarlarsak sen de bir denersin.Bununla beraber tek ve iyi bir marka saçma kullanmanda fayda var.Sürekli saçma değişimi, en başta sürekli sıfırlama noktası değişimi demek bence.FX 5.52 16 grain veya JSB 5.52 16 grain, bence hiç fark etmez.İki ürün de bizim tüfeğimiz için biçilmiş kaftan ve Türkiye piyasasında alınabilecek ürünler.
-
Turan hocam, hayırlı olsun.Umarım buluşma ayarlayabiliriz.Kazasız ve belasız atışlar.
-
hemseri ben yeni dürbün almak istiyorum 200 metre olmalı ve ısklı mildotlu felan tasco lar işimi görürmü bilmiyorum yardım edermisin önerecegin bişeyler varmı
Dostum sana p.m. yolladım.Burdan da yazayım ki bu işin erbabı RaptorX'dir.Dürbün konusunda ona danışmakta fayda var.
-
Ahmet Abi, dürbünü değiştirme vakti geldi demek.
-
İç içe geçmiş saçma resmi çok orijinal olmuş.
-
Tüfeği 2 hafta önce aldım.Tüpteki o küçük delik hiç dikkatimi çekmemişti
Hocam bir bak bakalım 2 tarafta da var mı delik ?
-
-
AT44, linux gibi.Zamanla herkesin katkıları ile çok yenilikler olacak ve en mükemmel Türk PCP ortaya çıkacak.
-
180 BAR'ı geçmeyin derken?
-
Kuru hava basılacaksa bunu firmaya özellikle belirtmek gerekiyor.Allah göstermesin, oksijen basılıyken tetik düşürülmüş bir tüfek resmi görmüştüm internette.Tüp ön kısımdan patlamış ve namlu ucu epey bir hasar görmüş.Kullanıcıya olan etkisini düşünmek istemiyorum bile.
-
Ben de bugün 10 litre sıfır azot tüpü fiyatı sordum.Onlara tedarik eden firma ile telefon görüşmesi yaptık ve 10 litrelik modellere 200 BAR basılabileceğini belirtti.Satıcı bana fiyat olarak 220 lira dedi.En son 200 liraya düşer herhalde.Ben de 10 litre azot tüpü almayı düşünüyorum şuan.Almış olduğum scubadan tüpe dolum aparatı bugün yaptığım denemede 10 litre azot tüpüne tam uydu.Scuba bulamadık azot alacağız artık.
scuba değil normal sanayi tüpünü aparatları ayarlayıp tüfeğime uyumlu
hale getirdim.bana aparatlar dahil tüple birlikte 170 tl.mal oldu.
Buarada kaç bar dayanımlı bu sanayi tüpü?Kaç bar bastınız?
-
Sorması ayıp tüpü kaç liraya aldınız hani 7 litre olan scuba tüpünü?
-
FX'de olsun JSB'de olsun en çok hoşuma giden tarafları kurma kolunu kurduktan sonra saçmayı namluya doğru iterken hiçbir zorlanma yaşamıyorum.Bu çok hoşuma gidiyor.
-
Farklı firmalar, manometreli ara bağlantı aparatları satıyor.
-
Bu fiyatlar çok cazip oldu cidden.Hatırlıyorum da zamanında kutusunu 32 veya 33 liradan aldığım FX 500'lük saçmayı yiv izi göreyim gibisinden böyle bol bol kullanamıyordum Ahmet Abi
-
Ben de paçavraları poşet içine koyup atış yapınca saçmanın kafasında deformasyon oluyor.Ancak direk olarak arka arkaya koyulmuş ve sıkıca bantlanmış 10 kadar gazeteye atış yapınca saçma kafasında veya muhtelif yerlerinde herhangi bir bozulma olmadan saçmaya bakma imkânı oluyor.Bir deneyin hocam siz de.
-
Selçuk Bey, eğer kavun gibi seçmek gerekirse bile ikisi arasında görsel bir fark yok gibi.
-
Şu saçma daha yakışıklı, bu daha afilli gibilerinden konuşmak çok yersiz.Deneyip görmek daha mantıklı.FX saçmaları kullandım.JSB'yi kullanmak da bugüne nasip oldu.Birbirlerine göre çok üstün ve bariz farklılıklar görmedim ben kullanımda.FX kullanırken aldığım verimi aynen JSB'de de aldım.Her iki markayı da bu fiyatlarda görmek çok güzel.
-
İki ürün arasında her türlü özellik aynı ise para kendi yönünü kendi çizer.