Herkesin mutlu olması çok güzel.Buarada tufanow, iştahımı kabarttın.Uzun süredir MOD 95 ile atış yapmıyordum.Üzerine tek parça ayak ve 3-12*44 optima dürbünü taktık öylece duruyor.Hafta sonu havalar güzel olursa AT44'ü bırakıp MOD 95 ile sahile ineceğim
BISMARCK tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gıcık hayvan bu karga ne diyim.Keşke ...
-
Kıbrıs'ta havalı silah ile av serbest mi?
-
Acaba ebay'dan satın alınan ürünlerde olduğu gibi gümrükte sıkıntı yaşama riski olur mu acaba bu firma ile yapılabilecek alışverişlerde?Bütün vergiler ödenip de mi geliyor yoksa?
-
10-50x60 bunun bir üst modeli direk teleskop olsa gerek.
-
Bakalım bir gün oldu mail atdım cevap yok arıcam şimdi gönder dicekler 50 tl kargo parası vericem bende gerçekden şans yok ama bana iyi bi ders oldu bu ..
Rize'den İzmir'e torpedo 155'i 8 lira kargo ile ARAS KARGO ile yolladım.Tabi kargo parası ödemek hiç hoş değil.Durumu övmüyorum.Büyük beklentilerle alınan bir şeyin insana gıcık vermesi de kötü.Bu konuda size de hak veriyorum.Direk olarak aramanız daha uygun olacaktır.Çok sıkıntı yapmayın bence.Çözülmeyecek sorunlar değil.En kaliteli markada bile bu sorunlar başa gelebilecek şeyler.Sizin aldığınız bu model ve markaya göre karşılaştırma yapılan tüfeklerin fiyatları da ortada.Tabi bu demek değil ki bu kadar para verdik ama kötü mal mı kullanmak zorundayız?Hep dediğim gibi.İnşallah Türk firmaları da bu işi kotaracaklardır.
-
Atış yeriniz harika.Yağmur da yağsa rüzgâr da esse atışlar güzel güzel yapılır.Kadro da geniş ve sağlam olunca güzel buluşmalar oluyordur haliyle.Çok şanslısınız valla.
-
Evren her zamanki gibi yine duramadı. ???
Ses sistemleri ile ilgili pek bilgim yok.Arkadaşın düşüncesine binaen bana mantıklı gelmişti.Demek doğruntu orantı yokmuş.
-
Hangi marka hangi model dürbün için birşey diyemem.Ancak haliyle mildotlu bir dürbün alacaksın.Sonuçta uzun mesafe atışı da yapacaksın büyük ihtimalle.
-
Atış çok güzel hocam.Yatarak destekli atış mı?Bir de shadowsport'ların namlusu kalın namlulardan mı?
-
İnşallah zamanla ürün bazındaki sıkıntılar da düzelecektir.Temennimiz bu yönde.
Tekrar kazasız belasız atışlar.
-
Nerden satın aldınız hocam?Bir de dürbün olarak ne satın aldınız?
-
Kerem uzağa bakacağım dürbünün ağır olmasını tercih ederim, ağırlığı problem olsada baktığın şeyi net görmek daha önemli bence.
elimdeki dürbünlerden çok memnunum ama 100metredeki hedefe bakınca optiği daha da kaliteli olsa diyorum. ayrıca dürbün ayarlarıyla çok fazla oynamaya başladım, bir 100metreye 76 klik yukarı, bir 50metreye 76 klik aşağı; taretler bozulurmu acaba diye içimde bir korku
ağır dürbün kaliteli optik ve iç mekanizma demektir, ağır dürbün tavsiye ederim.
RAPTORX'e bu konuda katılıyorum.Ses sistemleri ve hoparlör tertibatı satan bir arkadaşım da bana zamanında buna benzer bir şey söylemişti.Hoparlör ne kadar ağırsa o kadar kalitelidir
-
Kazasız, belasız atışlar.Güzel guruplar çıkarırsınız inşallah.
-
RAIDER'ı saymazsak AT44'den sonra alabileceği en uygun fiyatlı tüfekler FX T12, EVANIX AR6, AAS410 vs vs vs işte sırasıyla gidiyor modeller ve fiyatlar yukarı doğru.
-
LW namlu AT44'lerde sanırım duyulan tek arıza problemi, bir arkadaşta namlu içine peş peşe 3 kurşun sürülmesi sorunu çıkmıştı.Sizin rastladığınız veya dikkatinizi çeken arıza örnekleri neler?
-
Av bayisine gittiğinde, kurşun deyince ateşli silah için fişek zannediyorlar.Saçmayı tek başına kullanınca balıkçılıkla ilgili terim olarak algılıyorlar.Pellet desem "O ne?" diyorlar.Havalı tüfek saçması deyince istediğini veriyorlar.Demem o ki pellet, işin biraz daha KREM DE LA KREM tabiri.Forum içinde ben pellet kelimesini de kurşun kelimesini de saçma kelimesini de kullanmışımdır.
Akla en yatkın olanı saçma kelimesi gibi geliyor bana.
-
Alıştıktan sonra güzel tüfek.Tepmesi bir miktar fazla.Dediğim gibi alıştıktan sonra güzel tüfek.Etkisi ve tahribat gücü de tatmikâr.
Kazasız belasız atışlar hocam.
-
İki tüfeği de eline alıp kullanmış bir eleman olsa iyi bir yorum yapar.Şuana kadar AT44'den tüfek olarak sıkıntısı olan yok herhalde.
-
Nefes kontrolü çok önemli.Tüfeği eline almadan önce en basit mesafe atışı bile kolay geliyor insana.Ancak gözünü dürbüne dayadığında ve nefes alıp vermeyi yavaş yavaş azalttığında nefes kontrolünün önemi ortaya çıkıyor.
Bir de el titremesi olayına çözüm olsa daha da iyi olacak.Onun çözümü nedir ki