Bak mesela tevfik53 arkadaşım devantajlarını ufak yollu saymış. Güç ayar vidası olmaması ve bu güce uygun pelet seçeneğinin olmaması. İlk ağzından çıkan bunlar daha sahibi olmadan. Bence daha fazlası da var. Ama kullanan birini dinlemiyorsunuz diyorum ben birçok eksiğiyle piyasaya takım elbiseyle sürülmüş bir tüfeğin. Eksikleri düzeltilmeden alıp ilk günde pişman olmayın diyorum sadece. Bizim üreticilerimiz de kusursuz değil. Hatta hiç değil. Herkes malını över. Videosunu çeker. Yarışmaya sokar ve kazanır. Ama bu ilk sürümün hiç eksiği olmadığı anlamına gelmez. Bu eksikleri gidermeden ben ve forumdaşlarımı mutsuz etmeye hakkı yok diyorum ben. Kendileri de biliyor bu eksikleri. Canım Türkiye'mde kimsenin kompresörcü komşusu olmadığını da. Ya tam tügek çıkar. Adı Big Bore olsun. Ya da ara versiyonlarla insanların parasını emeğini boşa harcama.
Benim söylediğim şey şu güce karşı gibi yazıyorsun envanterindeki silahta çok güçlü 1 silah onu geçtim bu güç konusu herculesle tehlikeli olmaya başlıyacak gibi yazmışsın bu tip güçlü tüfekler zaten 3-4 senedir en az ülkemizde var diyorum (bt65 sumatra500 vs vs .) he diğer dezavantaj konusunuda 42 grainden başka olmaması demişsin ki 150metrede 6cm de toplanan bir pellet başka seçeneğe gerek varmı bence yok ama hn31,02 grain var eminimki oda 6,35te iş yapar . he pompayla dolum (pompayla doldurmak her halukarda her modelde zor gelir ) bt65te 5 dakikada dolarsa herculeste 10 dakikada dolar . burda olsa daha iyi olurdu denebilecek durum (fakat bu kadar güçlü silahta gözü olan zaten onu önemsemez )güç ayarıdır . he ben atışa gittim tüple gidiyorum mesela ama dolaşabileceğim bir yer 45 atış yapabileceğim (yanıma tüpü almadan yada aracımda tüpü bırakarak) gezerken bir tüfeğim var bu bence + dır.