Tamam çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
melihefe tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bende dm 60 dampa var yatagun dampada var ben birtek takılırsa alabilirmiyim diye paramız çöpe gidermi diye korkuyorum vergisi önemli değil alabildikten sonra benim alıcam dürbün en fazla 120 $ lık bi disvovery düebün faturayı 20$ lık kestirip kutuyada el feneri yazdırabilirsem ki yazarlar heralde buna rağmen takılırsa diye korkuyordum vergisi ödenip alınabiliyorsa kolay o zaman
-
Hiç sorun çıkmadan geldimi dürbün kaç dolardı ve kutuda dürbün olduğunu belirtmişmi gönderen bende düşünüyorum ali den almayı ama korkuyorum kimisi takılsa bile gece görüş ve mesafe ölçme özelliği olmadığı için emniyet izin veriyor sadece vergisini ödeyip alabiliyorsun diyor iyce kafam karıştı
-
Evet ondan zaten kafam karıştı o yüzden sordum. Ama bu seferde tüp çapı sırun oldu 50 çaplıların geneli vectör ler falan 30mm. Benim dampalarda 1".
-
Yok çelişmiyorum şu anki tüfeğim hw 97 k biraz biliyosun bu tüfek birçok tüfeğe göre tepmesi darbesi azdır ben o yüzden sordum hani 50 çaplı kullanan varmı acaba dampaya rağmen dağılırmı diye birde 42-44 çaplı bi dürbün bulamadım arkadaşın biri vector un 50 çaplı bi dürbününü teklif etti o yüzden sordum yoksa benim 2 tane dampam var yani dampaya rağmen bi sıkıntı yaşayan varmı diye yok sa biliyorum bir çok yaylıda 50 çaplı dürbün şans işi ya dağılır ya seninki gibi sağlam kalabilir
-
Kardeşim bu ben yaptım oldu mantığından vazgeçin yaylı havalı tüfeklerde dürbün kullanıcaksan dampayla en mantıklısıdır. Ha sen istediğin gibi kullan sürekli vidaların gevşer ayaklar kayar falan bizde yıllardır bu hobinin içindeyiz hertürlü yaylı tüfeğim oldu airking inden gamosundan hatsanından weihrauhdan ve daha birçok tüfek ben sizin yaptıklarınızı çok denedim ama en iyi sonucu dampayla aldım bilmiyorum hiç dampa kullandınızmı ama ben yaptım oldu demek biraz abes bu forumda binlerce makale var yaylıda dürbünle alakalı o kadarda usta adamda var bu gurupta hatta bu forumu kuran mustafa serdar abidir adam o kadar uğraştı milletin bu muzdaripliğinden en sonunda yerli yatagun dampayı yaptı adam yani bütün dünyada bu hobinin aşığı var ve hepside yaylıda dampa kullanın der.
-
Sadece en fazla dürbünün ön çapını 44mm den fazla tutmayın yeterli
-
Şu anda hw 97 k 4.5mm var dampa mountla hiç sıkıntı yaşamadan kullanabilirsiniz
-
Yok ya bendede gamo 4-12×44 yıllardır diana mod 52 modifiyeli tüfeğin üstünde kullandım hiç bir sorun yaşamadım tabi dampamoun la
-
Bende var 1.nesil ama foto atamıyorum malesef buraya istersen WhatsApp tan atarım 05514292888
-
sabah uyarı için yazmıştım bunu fakat aynı dampanın farklı modelleri var biliyorsunuzdur dıyerek sildim sonrasında yazıyı.
Evet mercek çapından bahsederken tüp çapını düşünmemiştim ama incelerken dürbünün tüp çapının 30mm olduğunu görünce tabi iş iyice değişti
-
Evet zaten çok fazla zoomlu aramıyorum ama en azından yandan parallaks ve almışken 16 veya 18 zoom olması iyi olur diye düşünüyorum ilerde elime daha uzun menzilli tüfek geçebilir diye abi denk gelirse tabi 44mm çapıda geçmeyerek
-
Aynen zaten bu dürbünün (vector sentinel 4-16×50 tüp kalınlığıda 30mm ymiş benim dampa 25mm) 44 mm çapı geçmemek lazım
-
Arkadaşlar weihrauch hw 97 k 4.5mm tüfeğim var vortek güç kiti var. 4-16×50 vortek sentinel dürbün alsam dağılırmı sports mach dampa mount um var birde çap dampayla kurtarırmı acaba dampanın yüksekliği yetermi dürbün 2 ay sonra dağılırmı acaba.
-
Evet bende destekliyorum ve dönüyorum hadi bi canlandıralım forumu
-
mustafa bey akvaryum.com dan istediğiniz tüm bilgilere ulaşabilirsiniz bu forum balık konusunda tam bir kütüphanedir ayrıca çöpçüyü o akvaryumdan çıkarın cicletlerle çöpçü aynı akvaryumda olmaz.
-
ben ülkü beyi yani resimdeki kişiyi mustafa serdar bey zannediyordum kusura bakmayın
-
Tahminimce Ülkü abi'nin amacı da o zaten.
Bu arada sıhhatler olsun Ülkü abi... =)bi dakka o resimdeki kişi mustafa serdar bey değilmi
-
acaba fx ten daha sert bi kurşunmu dikkat ettinizmi.
-
arkadaşlar alan varmı bu pelletlerden nasıldır çapaklımıdır nedir alan varsa bi yorum bekleriz.