birçok cevap yazıldı ama konuyu acıp soruyu soran arkadaştan bi haber yok
By_Nisay tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Zoraki...
Sen Zoraki arıyosun Emirhan, İlacın Zoraki olabilir Öncesinde TANIŞALIM kısmında kendini tanıtırsan, çok daha güzel olur.
Hoşgeldin aramıza...
-
son 20 gün...
geri sayım yapayım o zaman.
ProHunt İstanbul fuarında konuştugumuzda da 1-2 aya (23 Nisan2017) piyasada olacagını söylemişti stanttaki arkadaşlar.
-
yaylı tavsiye: hatsan mod55 ya da mod 95 (5.5mm)
pnomatik tavsiye: 2.el Zoraki ultra (4.5mm)
fiyatta +50-80Tl daha üzerine koyman gerekebilir. -
bende Leupold Mark4 6-24x60 var artıkılı 4 yöne 6'şar dot. farklı olanına rastlamadım.
-
@oturan Oguz abinin Diana Mod54
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
güzel günlerde kullan.
üzerine ayak ve dürbün seçimi belli mi? -
@oturan Oguz abi Mod54 kullanıcısı.
Üzerinde Hawke dürbün ve şu yeni cıkan protector isimli bullseye.ın aynısı olan ayak kullanıyor.
Diana.yı kullanmak nasip oldu, pcp tadında tepmesi olmayan stabil bir tüfek. -
-
tüfek içerisine nem için 200-250 gramlık silikat koyuyorum.
uzun süreli saklayacagım zaman işe yaradıgını düşünüyorum. -
Değerli hobidaşlar bu aksaklık biraz ani oldu açıkçası.
Daha planlı ve hazır olduğumuz durumlarda sizi mutlaka öncesinde bilgilendireceğiz.
inşallah tadilat ve düzenlemeler sorun degil. foruma birşey olmasında
-
Eline saglık montajlama ve atışlar cok güzel olmuş.
böyle vidyoların devamını bekliyoruz -
güzel olmuş, keyifle kullanın.
Hedeflige, şişelerin agızlarının girecegi ufak oyuklar acarak şişelerin kolayca dizilmesini saglayabilirsiniz. hem birbirlerine çarpınca düşmezler. -
Gerçekten güzel oluyor. bende daha önce yapmıştım. pro kundagını maxi.ye, maxi kundagını proya takmıştım. maxi.nin manometresi altta oldugundan pro kundagına manometrenin oturacagı bir yuva açmak gerekli oluyor. güzel bi panch gibi aletle manometre yuvası acmıştık.
tebrikler.The content cannot be displayed because it is no longer available. -
benim endişe ettiğim konu bu zamana kadar yapılan yorumların ve tecrübe paylaşımların silinmesi,site sıfırdan yeniden açılabilir ama tarihi silinseydi kötü olacaktı.
Biz 3-5 kişi haricinde de pek bi endişelenen yok mu ne!
gün aşırı sürekli buralarda gezinip vakit gecirdigimiz bu forumu.....
neyse söylesem tesiri yok sussam gönül razı degil. iyi forumlar hobidaşlar. -
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Dolum aparatının ucundaki oringler bozul çıktı, yedek gelenler de bozukmuş. 50 kr a 2 tane aldım olay çözüldü 200 bar bastım akşamüstü. Yokluk memleketinde bu işin çözülmesine mutluyum. Kazasız belasız, 12 den atışlar hepimize yardım için candan alaka duyan hobidaşlarıma canı gönülden teşekkürler
oringlerden diye demiştim
güzel günlerde kullan. -
sorun neymiş acaba?
kimseden resmi bi cevap gelmedi henüz.
-
Selam Hobidaşlar
Kaç gündür erişim engeli olan degerli forumumuz AirGunTürk bizleri çok korkuttu.
Site yönetimi ve admin arkadaşlara da ulaşamyınca tedirgin olduk açıkcası.Yılların birikimi olan kıymetli forumumuzda aksaklıkların bir daha yaşanmaması dilegiyle.
@Mustafa Serdar
@Mahmut Sami
@nothing
@ZETAX
@Gepard
@sinanali59
@KaraPence -
by_nisay yedek oringlerini de taktım durum değişmedi.namlu için 3 siyah, dolum aparatı için 2 şeffaf oring vardı. Şimdi yeni oring mi sipariş edeyim, dolum ucunu mu yoksa tüfeği mi fabrikaya göndereyim? Tavsiyeleriniz nelerdir?
yakınında başka bi hobidaş varsa onun dolum ucuyla denemeni tavsiye ederim.
şeffaf oringler kral.ın yeni oringleri onlarda olmadıysa bi düşünmek lazım neden olabilir. dolum ucu tüfege takılıyken el ile sabitlendiginde ya da hafifce saga sola oynatıldıgında hava kaçırması düzeliyor mu? -
bu oringleri degiştirince sorunun çözülür. söküp takarken yanları yırtılmıştır oringlerin.
The content cannot be displayed because it is no longer available.