dolum ucu aparatının oringlerini gözden geçir bi. kuvvetle ihtimal sorun dolum aparatı oringlerinde.
zaten pompayla tüp doldurmada macera 150bardan sonra başlar, onunda zorlamasıyla oringlerden hava kaçırıyordur.
bunu dene , sorunun düzelecektir. olmazsa başka çözümler bakalım.
By_Nisay tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
@acemi Gamo TS-18 i Yurtiçinde ben hiç görmedim.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
taktikal LW degil. compact LW diye biliyorum. namlu kısa taktikalde.
Ahşap da seviyorsanız kesinlikle Nova Comp.
not: nova çalışma bar.ı 250. -
her tüfegin sevdigi bi pellet var demekki
teşekkürler. -
Fuar güzeldi. 9 ve 10.hollere ek olarak 11.hol eşantiyon verillmişti
Pazar kalabalıgında gittiK yelekelrimizi giyip AnkAirTeam olarak cuma ve c.tesi giden arkadaşlar daha şanslıydı sanırım, ciddi bi ilgi ve yogunluk oluşmuştu.
Havalılardan cok ateşlileri incelemek daha zevkli geldi bize. havalılar zaten bizim havalılardı bikaç prototiple gelen firmalar haric-.
güzel bi gündü. tekrarına gitmek dilegiyle. -
Ana konu mesajı ve yorumları keyifle okudum. @sinanali59 hocamın eline saglık.
saglık raporu konusunda aile hekimleri psikiyatri, noroloji hatta göz polikinligine dahi sevk ettiklerini okumuştum öncesinde, sizin aile hekimi hekimi işi zora koşmamış sevindim.
Adli sicil (sabıka) kaydı bile e-devletten alınabiliyorken keşke vergi borcu yazısı da online sistemden alınabilse.
2017/2.dönem taşıt vergi borcunun olması sorun olmaz sanırım.
başlıkta açmıştım aslında uygun fiyatlı iş görecek barut kokusunu unutturmayacak bi otomatik almayı düşünürken işleyişi anlatan başlık için tekrar teşekkürler. -
dostum otomatikte ata armsan akdasdan sasma derim
Akdaş'ın 1000 tl altında tüfegini göremedim ben. teşekkürler.
-
Hobidaşlarıma tüfek hakkında birkaç sorum olacak.
Aşagıda görselini ekledigim Torun Prestij marka otomatik av tüfegi cok makul fiyata satılmakta.
Envarterde birde ateşli tüfek olsun istiyorum, arada barut kokusunu hatırlamak için.
66cm namlulu modeli mevcut şuan, 4+1 kapasiteli.
Yardım ve desteklerinizi ve varsa fiyat öncelikli alternatiflerini rica ediyorum.
Teşekkürler.The content cannot be displayed because it is no longer available. -
bu ilk çıkanlardan olmasın,daha önce de burada bahsedilmişti burada ilk çıkan seri oylemiş ,ben de aldım bir sonraki üretimden parlak ,sert ve temizdi pelletler,üstte söylendiği gibi 50 mt kadar idare eder daha uzağı için fazla düşme yapıyor.
kirlisinide temizinide kullandım (ultra dome). 50 mt'de şişe-teneke için uygun.
-
ilk krm pelleti MOD 75 yaylı tüfekte kullandım. namlu içi zift gibi oluyordu, yumuşak bir pellet ve cok kirl. pellet dolduruken parmaklar kapkara oluyor.
Pcp.de de kullandım, yakın mesafe f/p bakımından iyi, fakat orta ve uzun mesafede üzücü. -
@Ozan Cengiz AYDIN mesaiden sonra eve geçince atıyım resmini. nettende bulabilirsin aslında.
manometreyi kendin sökebilirsin. tüpü boşaltman gerekli ama.
kral marka dolum aparatındaki bardan bi 10 bar kadar düşük gösteriyor tüfegin manometresi. bu şekilde de ayarlayabilirsin.
kolay gelsin.The content cannot be displayed because it is no longer available. -
@DESOVALI-1
Cok güzel bi çalışma olmuş.
emegine saglık.
@Dexter güzel örnek olmuş degil mi Ali abi.?. -
Özünde Üzücü, Netice olarak Sevindirici haber!
Dünden beri sosyal medyada okudugum acıklama.
hayırlı olsun bakalım. -
Bu hedef ,geliştirilebilir..Farklı versiyonlarla da kullanılabilinir..Aklını ,ufkunu ve hayal gücünü geniş tutanlar farklı ,alternatif çözümler de bula bilir..
Askıya da alıp çamaşır mandallarıyla da..Çamaşır teline de asıp kullanabilirsiniz...:)
Yeni fikri olanlar paylaşabilir..The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Deneyimi olan arkadaşlar elbette yanıt vereceklerdir, ama öncelikle bir yanlışlığı düzeltmek istiyorum: O cihazın adı barometre değil, manometredir.
Barometre atmosfer basıncını ölçmekte kullanılır ve genellikle 950 - 1070 mbar (0,95-1,07 bar) arasındaki basınçları ölçer. Manometre ise 0 (mutlak olarak 1 atmosfer/bar) dan başlayarak tasarlandığı basınca kadar (4000 bar'a kadar ulaşabilir) gösterir.
Kanımca, Türkçe olarak "Basınç ölçer" deyimini kullanmak daha uygun olur.
manometre dogrudur ısrarla barometre dedim düzeltelim onu
-
Kıymetli Hobidaşlar,
Kral maxi.deki barometre tüp ucunda degil, biliyorsunuzki tam mekanizmaya baglandıgı yerde.
ben Puncher Breaker.daki gibi dolumun yapıldıgı namlu tarafında olmasını istiyorum.
bu benim istedigim şekli mevcut aslında. 280cc lik tüpün iki şekli var maxi.deki gibi altta barometrelide var Breaker.daki gibi namlu tarafında olanda var.
velhasıl, 280cclik maxi tüpündeki barometreyi namlu ucuna almak istiyorum. bilgi ve deneyimi olan dostlardan yardım istiyorum.
teşekkürler. -
@devdeman 150 metrede jumbo ile 5 lt yag tenekesinden daha küçük bir hedef düşünüyorsanız jumbo hayal kırıklıgı olacaktır.
-
Son olarakta sunu souleye bilirim Jumbo 5.52 pellet seviyor 5.5 ile attigimda sapma cok fazla oldu hattinden fazla
mevcut piyasanın seçilen ve sevilen pelletlerini denedik Jumbo'da bi terslik var, yinede en toplu grupmanın jsb 5.52 de alındııgı dogrudur.
-
@MazharComez bu grupmanı ya buradan yada face.den hatırlıyor gibiyim.
Jumbo bizim için hayal kırıklıgı oldu, haftasonuda gelmişken 50 mt üzeri 70-100-150 mt grupmanınızı bekliyorum. -
Ben suan kral jumbo kullaniyorum ilk pcp tufegim atislari gayet guzel ve anladigim kadari ile 5.52 pellet seviyor.
50 mtre üstü grupman denediniz mi hiç?
50 mt güzel grupman veriyor fakat;
70 mt sıkıcı
100 mt üzücü
100 mt üzeri hayal kırıklıgı....
fabrikayada gitti geldi 50 mt grupmanı düzeldi sadece.
peki ya sizdeki?