@oturan Oğuz Abi vida sabitleyici sürmek lazım. gerci benim iki vida düştü. en son bolt kolu degişince randımanlı çalışmaya başladı.
By_Nisay tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun, tüfeginizin kurma kolu rahat kuruluyormu bende yeni aldım ancak bendeki biraz sert gibi.
Teşekkür ederim. Evet kurma kolu biraz sert ama sanırım yeniliğinden ötrürü sizinde belirttiğiniz gibi.
Hobidaşlar, kurma kolunda ciddi bi zorlanma varsa özellikle geri cekerken -tetik mekanizmasını kurdugu sırada- bu ileride kullanıma baglı olarak düzelmiyor ne yazıkki. sonraki zamanlarda namluya cift pellet sürme gibi sorunlar oluşmaya başlıyor.
bende yagladım yumuşattım fakat pek bi faydası olmadı. tam kurma kolundan dolayı Pro'dan sogumak üzereydimki en son bolt kolunu degiştrdim.şuan severek kullandıgım Maxi kundaklı bir Pro'm var
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Biri düzenekmi dedi
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Hamza bunlar anonim diye geçiyor sonra
konu aç istersen siboplu patlayan bidonlar ile ilgili -
Güzel günmüş, Allah c.c. Neşenizi bozmasın.
çok güzel
Çok teşekkür ederiz Dostlar, Sagolun...
-
Elide cebinde, Atatürk müsün Atatürk! @Dexter
@oturan sabırsızca bekliyoruz
-
Çok keyifli bir gündü eğlendik, güldük. Keyfimiz daim olsun
@Perdeci4791
@Dexter
@Fireless
@by_nisay
@oturan
@can okar
@hNs_
@Buraksanli
@abidin
@Koray Aykut
@///MreOguz abi Condor'un grupman fotosu varsa atta bakalım
-
HAYIRLI GÜNLER DOSTLAR SİZİ SEVİYORUM ...
ON NUMARA BİR GÜN GEÇİRDİK YİNE BERABER BAKALIM DİĞER HAFTALARDA BİZİ DAHA NELER BEKLİYOR...
ALLAH'A EMANET OLUN...
SELAMETLE...Abi Yelekler On Numara olmuş emegine eline saglık.
-
AnkAirTeam - Gönül Adamları
@Perdeci4791
@Dexter
@Fireless
@by_nisay
@oturan
@can okar
@hNs_
@Buraksanli
@abidin
@Koray Aykut
@///Mre
-Murat
-Ahmet
-Kadir
-Mustafa
-Uğur
-Ömer
-Saim
-Fatih
ve Misafirimiz Türk Hakan Güvendi."Kesinlikle Dostluk Kazanacak."
-
AnkAirTeam-Gönül Adamları
görseller devamı.
AnkAirTeam'den Dostlara Merhabalar!
Yine Mükemmel bir buluşmanın özetiyle buradayız.
Bahar havasının iyice cigerlerimize işledigi, her zamanki gibi Dostluk Muhabbet temelinde bir atış oldu.
bugünün en güzel olayı bence AnkAirTeam Logolu yeleklerimizdi.
@Fireless Yahya'ın mangal başına geçmesiyle etrafa yayılan kuzu köfte ve adana kokuları iştahımızı kabarttı.
@Perdeci4791 Vedat Abinin el yapımı hedeflikleri bugunde delik deşik oldu
@oturan Oğuz Abi'nin Condor bu sefer tam kıvamına gelmişti.
@Dexter Çakıcı Ali Abi'nin el emegi göz nuru sıfırla sehpası @Fireless 'ın üzeri su geçirmez kumasıyla birleşince ortaya afat birşey cıktı sehpa cok iş gördü inşallah çalınmaz.
@hNs_ Hamza'nın siboplu düzenegiyle sesli bir şekilde patlayan bidonları adet olarak az olsada keyif olarak tatminkardı.
@abidin Zeynelin ok yine efsaneydi, birde atılan oku bulma işi olmasaGönül Adamlarının bu haftaki misafiri Mütevazi insan Türk Hakan Güvendi'ydi.
Misafirperverligimize hayran kalan hakan beyin oldukca güzel bir gün geçirdigini umuyouruz.Konuyu daha fazla uzatmadan herşeyi daha güzel anlatacak görsellere geçiyorum.
-
bende Maxi tüfegime öyle yapmıştım kamuflaj bantla sarıp kullanıyordum. birgün metal atış ayagının kundaga yaptıgı hazin çizikler beni çok üzmüştü.
güzel günlerde kullanın. -
Ben at44 ve arıza nedeniyle kızıp ardından da kral maxi puncher aldım, at44 15 gündür hatsanda kuluçkada:)) kral maxiden sizin gibi yeni başlayan biri olarak memnunum.Yanlış anlaşılmasın at44'ümü de beğenerek aldım,gelince ikisinide birlikte deneme şansım olacak o yüzden buradan "yeni başlayan" gözüyle okuyanlara yardımcı olması açısından,kendi çapımda bir karşılaştırma yazacağım.
Maxi birde ahşap kundaksa tadından yenmez
tahminim atış sayısının fazla olacagından dolayı Maxi.yi daha cok seveceksiniz. -
umulurki bu düşünceler bu kararlar havada kalmaz.
-
karamurat kardeşime katıyorum malesef beklentiler hayallerde kaldı . kısmet condor a benzeyeni baklicez artık.
SS condora benzeyen Puncher One Kralın kendi sayfasından kaldırıldı görseli. bu terste bir işlik var!
Kral ataga kalkmaya calıstıgı son pcp urunlerinde hüsrana ugradı bizleride bence boşa heveslendirip bekletti.
önceki mesajların benzeri olacak ama yeni ürünlerde elle tutulur birşey göremedim ne yazıkki.
belki önyargı olacak ama bence Puncher Armour modelinden de pek bişeyler ummamalı derim. -
Rabbim neşenizi bozmasın. Otağınızı daim kılsın Malesef bulunduğum ilçe yada ilde böyle bir organizasyon şansımız yok. Çok şanslısınız.
cok teşekkürler Allah sizede hemen yanıbaşınızda Gönül İnsanı Dostlar ve Hobidaşlar nasip etsin.
-
Zoraki ve bullpup atmak eylenceli
tüfek diyo arkadaş Abi sen gitmişsin Zoraki diyon alllaaa allaaa
-
Allah neşenizi, ağız tadınızı bozmasın inşallah.
En beğenilen tüfekler hangileri?
tabikide yakışıklılıgı, kullanımı ve stabilitesiyle herkesi büyüleyen..... Kral Maxi
ama heerkesin gönlünde kendi tüfegi var. -
Video yu ne yaptın özelden atsana bana
Abi önce bi bakıp onay mı verceksin müstehcen biyer yok
-
Kadir'le Vedat abinin Atışı bırakıp oyun havasına geçtikleri görüntü ektedir Dostlar