bir deyim vardır "her trenin yolcusu vardır",bu tüfeklerle de mutlu olan arkadaşlar var,tercih ve bütçe meselesi ,beğenmezsen orijinalini alırsın mutlu olursun,pazar ekonomisi talep var ki üretilip satılıyor,hem klasik görünümlü silahlar her zaman satar ,kalite verdiğin paranın karşılıdır,bence kral verildiğim her kuruşun hakkını veriyor,şöyle bir durum da var orjinal görüntüsü olsun diye çirkin silah da yapmak mantıksız,superpozelerin,çifteler klasik yarıotomatik tüfekler nerdeyse hepsi aynı görüntü de ,logosu olmasa birbirinden ayırmak çok zor olur,şimdi silah üreticiler orjinal olsun diye fütüristik silahlar mı tasarlasınlar.
bahsettigim şeyi ya yanlış anladın ya da sorulanı degil demek istedigini söyledin.
ben mutlu olmak ya da param var orjinalini alırım demedim. ki yerli silah kullanıcısıyım (imzamda da görüldügü gibi). Krala verilen para haketmiyor da demedim buda kendi söylemek istedigin birşey olmuş.
bir kalemin şekli bellidir mesela, ben kalem işlevi görsün fakat defter görünümü olsun demiyorum zaten.
ben biz neden kendimize özgü degiliz, bizi bu sektörde daha iyi yüceltecek ve daha üstün bi konuma getirecek düşünceleri konuşmak için öz eleştiri babında başlık açtım. kimin kimsenin ne parasından ne aldıgından ne kullandıgından tercihinden bahsetmedim.