By_Nisay tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar, kral Pro tüfegim 200 bardan 160 bara bi şarjörde (12atış) düşüyor.
grupmanlar birbiriyle alakalı olmayan şekilde. atış sehpası üzerinde önceden kullandıgım kaliteli bi dürbünle yapıldı atışlar.
birde namlunun kundak tarafından gövdeyle birleştigi yerden atış esnasında hava kaçagı oldugunu farkettim.
-sorun namluda olabilir mi?
-cekiç yayı düzensiz olabilir mi?
-tüp valfinde sorun olabilir mi?
sizce sorun nedir? ne yapılmalı.
yardım ve düşüncelerinizi bekliyorum.
teşekkürler. -
Hocam çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorunlar bendeki pro.da da mevcut. Yardımlaşıp haberleşelim
-
hocam senin ilacın Zoraki
o fiyatlara temiz ikinci el bi Zoraki Ultra ya da light modelinden birini seçip alabilirsin.
Co2 tüp derdi yok. cok stabil. uzak mesafelere atışa uygun. üzmeyecek taş gibi tabancadır Zoraki.
bi düşünün derim. -
İsteyin gönderirler zaten kargolar şu silah deyınce almıyorlar parçayı iyi tarif edin yada resmini gönderin
aynen öyle yapacagım hocam. teşekkür ederim.
-
walfin iğnesine benziyor parçanın değişmesi lazım
evet hocam, görseldeki parçanın ucuymuş.
parçayı fabrikadan istesem gönderirler sanırım. -
http://www.airgunnation.com/topic/kralav-p…anix-rainstorm/
Burda silahı parçalayıp topluyor bir arap, parçaların nerden çıktığına dair fikir verebilir size.İşte aradıgım!
hocam çoook teşekkür ederim.
sagolun. -
parca bu Dostlar
-
Yardım dostlar. Parmagımın arasındaki parçayı nereye koyacagım? Kırılmış mıdır?
-
kral armsin sitesinde breaker w 1050 fps yaziyo aksuav sitede 950 fps yaziyor
Tam net bir deger yokmu.breaker.ların ilk serisi 1050 fps, sonrakiler 950 diye biliyorum.
-
aras kargo gonderılerı alıyo uzerıne tamır bakım dıe not da dusersenız sıkıntı olmaz
almıyorlar hocam. dün bütün kargo firmalarına gittim. kraldan Ahmet beylede İdris beylede görüştüm.
aras yurtiçi ptt hiçbiri almıyo. makine parçası desen bile gönderdigin adreste kral av sanayi yazıyo. -
burada mı Hocam dediginiz yer? görseli netten buldum.
-
çekiç yayinin arkasindaki ayar vidasini 1 tur gevsetip deneyin birde.
kundagi söktükden sonra degil mi hocam?
-
arkadaşlar, kral maxi hafta sonu atış yaparken kurma kolu boşa cıktı. tetik-çekiç yayını kurmuyor. fabrikaya genel bakım hemde tamir için yollayacaktım kargo sıkıntısından dolayı gönderemedim. çözüm nedir? kendim yapabilir miyim? kırılan parça mı vardır yoksa kurma kolunu baglayan vida vb bişey mi gevşemiştir.
yardımlarınızı bekliyorum. -
crono testleri cıksaydı bi
-
hocam gözdeyi unutmuşsunuz, Kral NP-01 Tactical tipcikli tabanca..
sevmedim ben onu 105cc
-
Kral Arms.ın beklenen PCP tüfekleri nihayet satışa cıktı.
görsel olarak cok güzel görünüyorlar. hava kapasitesi olarak tatminkar fakat namlu boyu 48.5 olması düşündürücü.
testeri sabırla bekliyoruz.The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
29 Ocak 2017 AnkAirTeam Kılıçlar Köyü buluşması
Kar Kış Dinlemiyoruz!The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bu tip buluşmaların artması dileğiyle... Tebrikler arkadaşlar. İnşallah tanışma fırsatımız olur.
2016 yılının ortasından beri Dostluk üzerine kurulu ekibimiz var Hocam. 3 gün birbirimizi görmezsek elimiz ayagımız titriyo
-
15 Ocak 2017 Geleneksel Pancar Toplantısı ve Mühye Atışı
%60Kuzu%40Dana Kıyma ile Muhteşem KöfteThe content cannot be displayed because it is no longer available.