11 Ocak 2017
Atıcılık Dışı Faatliyetler, Sohbet, MasaTenisi ve Bilardo.
By_Nisay tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
1 Ocak 2017 AnkAirTeam buluşmamız
Yer: Mühye Askeri AlanThe content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
✌️✌️✌️
oooo hoşgeldin göm burya vidyoları
-
hadi hayırlısı
Olacak Abi
................... -
Hayırlı uğurlu olsun Yasin
sagol Abilerin Abisi
hörmetler
bakın buralarda da yilikmen onacca durun
Vedat abiyi getirin buraya -
hayırlı olsun yasinnnn
Sagol Abi
-
kısa zamanda Zoraki turnuvası yapabiliriz aramızda. sizde katılırsanız daha da keyifli olacaktır.
-
Ankara'nın birçok yerinden gelen arkadaşlarımız var, Etimesgut tarafı, Dikmen tarafı, Kazan ilçesi, Yenimahalle ve Çankaya ilçeleri ve hatırlayamadıgım bi kaç yerde daha.
ilk gelecek arkadaşlarla ortak bi yerde buluşup geçebiliriz atış yerine. -
Ne takımı bu? Bende katılayım.
buyur gel Hocam Ankara Kazan Kılıçlar Köyü Piknik alanın altında tenha güzel bi yerimiz var, ortalama her hafta gittik atışa, bir iki hafta ara verince elimiz ayagımız titriyo
kış gireli Kasım ayında bile atışa gidip toplandık, mangalımız semaverimiz eksik olmuyor.
Güzel Abilerimiz Dostlarımız var. Ailecek bile piknik düzenledik.
Kış dolayısıyla kapalı alan arıyoz, tavuk kümesi dahi düşündük atış yapmak için.
Facebook.ta Havalı Silah Ankara Kapalı Grubumuz var, buyrun katılabilirsiniz...
Selamlar... -
Dostlar, Ankara'da yeni ekibimizi oluşturduk. 2016 Temmuz-Agustos aylarından beri süper bi Dostluk üzerine kurulan ekibimiz hazır!
sosyal medyadaki gruplardan ismini sıkca duydugunuz, belkide güzel bi alışverişte karşılaştıgınız kişiler bunlar.
çok saglam kemik kadro üzerine kurulan bu ekipte toplumsal statü güdülmeksizin Gönül Adamlarının oluşturdugu aktiviteler bulunmaktadır.
Şimdiden herkese selamlar... -
Benimde bandım bugün geldi bu bantla ilgili şey soracaktım arladaşlar yapışkanı hiç yok gibi gözüküyor elime falan yapışmıyor sizinkilerdemi böyleydi yoksa benimki mi kalitesiz??
bant sadece kendi üzerine geldigi zaman yapışıyor. ortama 2-3 ay sonra kullanılmaz hale geliyor zaten. bu süre kendi kullanımına da baglı.
-
benim pakette bugun geldi 2 aya yakin oldu ;))
hadi gözün aydın
-
http://airgun.org.ru/forum/viewtopic.php?f=39&t=45471 ama o da başka bir yerden alıntı yaptığını söylüyor.
tetik tertibatını güvenli ve istikrarlı çalışacak şekilde nasıl düzenledi acaba. ruscayıda cevirmek şuan çok cazip gelmedi
-
Hocam liinkini kaydetmemiştim sadece fotoğrafları kaydetmiştim bilgisayara, rus havalı tüfek forumunda mevcut ama o fotoğraflara bakmak ciddi moral bozukluğuna sebep oluyo şahsen moralimi bozdu baya
daha öncede izlemiştim rusların vidyolarını. hatsan mod 75'i mükemmel modifiye etmişlerdi.
-
Biraz geç oldu ancak bahsettiğim bullpup, mekanizmayı görmesem hayatta inanmazdım mod 125 olduğuna Resmen yeniden can vermişler, keşke imkan olsada bizde uğraşabilsek bu şekilde diye çok diyorum kendime...
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. hocam bunun linkini atabilir misin? cok merak ettim youtuba baktımda göremedim vidyoyu. cok güzel olmuş acıkcası.
-
çalısma itinalı olmus.ancak böyle yarım olunca bütünlük kayboluyor.ya bir yolu bulunup tam camo,yada tüfegi oldugu gibi bırakmalı.yinede elinize saglik.
Aynen. Zaten bantların tipi kaymaya başlıyor belli bi süre sonra. Özellikle el degen yerleri yıpranıyor.
-
için rahat etmesi için öncelikle ucuz şeyler alabilirsin. feedback i iyi olan satıcılardan alınca pek sorun yaşanmıyor.
-
Devamlı alıyorsun peki ptt ücreti soruma cevap ??
yok hocam ptt ye ayrı biücret felan yok. rahatlıkla alabilirsin.
-
9 günde TR ye 11 günde TR içi bizim ilçedeki ptt ye geldi bantlar. takip etmelisin takip numarası ile. 15 gün olunca ptt yi yokla 2-3 günde bi.
ucuz bişey dahi olsa insana taa nerelerden gelmiş olması sevindiriyor bide o yönü var