sana mı sorcam ergen paran yo gamo almaya. ötüyon kuş gibi
birader profilime bak öyle konuş. bütün bilgilerim var orada. sen gibi dogru düzgün tanışması dahi olmayan, sahte suni profillerle orda burda yorum yapmıyoruz biz, yazık.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
sana mı sorcam ergen paran yo gamo almaya. ötüyon kuş gibi
birader profilime bak öyle konuş. bütün bilgilerim var orada. sen gibi dogru düzgün tanışması dahi olmayan, sahte suni profillerle orda burda yorum yapmıyoruz biz, yazık.
çokta fifi yiğenim.
seviyen belli. yazık çok yazık.
ben hepsini kullandım ister al ister alma gardaş, soru soruyon cevap veriyorum. oku geç vıdı vıdı yapma
sen yorum yapma.
üyeliğin silinecek büyük ihtamal. gereksiz insan.
birader biraz daha gamo die ısrar edersen gidip zoraki ultra ya da crosman alacagım. gamo fanlıgı degil bi model için bilgi istedim sadece.
amaç isabetli atışlar 10-15 m gibi. tüfegi her yere götüremiyorum. tabanca daha pratik olur diye düşündüm. zoraki alacagım fakat tek tek saçma konulması bana tüfekten farksız geliyor. fiyat aralıgı pt-85 için 300-350 gibi görünüyor (sıfır). ben bb istemiyorum, saçma daha mantıklı geliyor bana
Güzel olmuş kardeşim eline sağlık bende dürbünü yapmayı düşünüyorum en çok ona yakışmış çünkü. Peki bu banttan burada bulamaz miyiz aceba?
ayenen en çok dürbüne yakışıyor.
pt 85 iyidir cok memnunum. 20 metreden isabetli atışlar yapabiliyorum.
tabancanın blowback olması isabet ilerleyen zamanlarda isabet oranını düşürdüğü söyleniyor?
birde magazinin (şarjörün) kaç atışta degişmesi lazım, aşırı yıpranma söz konusu mu?
ve siz ne kadar zamadnır kulanıyorsunuz?
güzel bullseye kısmı büyük hedefleri sevmişimdir kendim tasarladım güzel oldu
formda bilgi var araştır hemen konu açma diyecek arkadaşlar olacaktır mutlaka. konulara baktım artılarını eksilerini yazan, tatminkar cevap bulamadım.
3 aylık tüfege yapıştırı madde uygulamak pek içime sinmedi acıkcası.
gövde kısmı var işte, orasıda kaplanabilse.
arkadaşlar, bu benim Hatsan MOd 75, üzeridneki drürbün optima 3-9X32 fiks bildigimiz dürbün aliexpresten aldıgım kamuflaj abntlar 9 günde Türkiyeye!!! 12 gündede bizim ptt ye geldi
işte sonuclar. en son olarak dürbün kapagının lastigini yeşille degiştirdim. namlu kırmalı tüfek oldugundan gövde kısmını pek saramadım.
Arkadaşlar merhaba.
şu sıralar kullanım taşıma açısından co2 tabanca almak istiyorum, tüfekler her zaman her yerde faaliyet yapılamıyor. bi arkadaşta pt-85 blowback var daha 3 aylık tabanca.
benim hoşuma gitti açıkcası, fakat pt85 de ki isabet sorunuyla ilgili yorumlar gördüm.
tavsiyeniz düşünce ve yorumlarınız ne olur. teşekkürler.
buna benzer durum benim aldıgım hatsan mod 75 de de mevcut. bende başta korozyon sandım temizledim gitmedi. foto atmaya çalışacagım.
teşekkürler.