batca tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun güle güle kullanın.mod 52 dursa iyi bir ikili olurdu.
saygılar
-
Mustafa bey,
birkaç soru:
namlu başlangıcındaki o ring uygulaması piston ucunda bulunan sert plastikten yapılmış o ringin yerinemi
kullanılıyor yoksa ikisi birdenmi kullanılmalı.
hw 80 yay çapı mod 54 yayı ile aynı kalınlıktamı , sadece " spir " keserek uygulayabilirmiyiz .bu uygulamanın
kazanımı nedir.
saygılar
-
-
-
Kadir kardeşim,
adamlar olayı benzer fikirden yola çıkarak çözmüşler.forumlarda şu ana kadar olumlu görüş ve testler var.
https://www.airgunturk.com/www.vortekproducts.com
saygılar
-
http://www.louis.de/_1009a316fb888…tnr_gr=10003612
böyle ters yöne sikilabilen civatalar var , bu civatanin anca sigabilecegi delik deldikten sonra civatayi o delige cevirince en sonunda öbür civatayi söküyor ... Hemde hic zarar vermeden .. Basimdan gecti , ondan biliyorum... Tavsiye edrim ama TR,de bulabilirmisin bilmem..
saygilar
bunlara ters kılavuz deniliyor burada olması lazım.bahsettiğiniz sistem bu iş için en makul olanı gibi.
(geç olsada)saygılar
-
-
Kerem o tüpten doldurursan tel maşa uzaya gider herhalde.
selamlar
-
buna atış yapıldığında ctc otomatik olarak veriyormuş.
bir arkadaşımda benzeri vardı bilek ve önkol gelişimi için spor aleti.
belli bir senteye getirip çevirmeye başlıyorsunuz içindeki gyro dönmeye başlıyor.
hayli zor ve eğlenceli bir araç.saygılar
-
herkese teşekkürler.çok güzel bir gün daha geçirdik.
(beybaba ablanın silahının markasını çözemedim ??)saygılar
-
siz ve her havalı silah sever herhangi bir davet olmaksızın ve beklemeksizin buluşmalara katılabilir.
bildiğim kadarıyla yarın saat 1030 da ümraniye ikea alt otoparkında buluşuyoruz.selamlar
-
bu sefer kısmetse geliyorum.görüşmek üzere.
saygılar
-
atış yaptığınız yer neresi tanıyamadım.
-
güzel buluşma.arabada olduğunu varsaydığımız bizim dondurma payları haftaya kadar kalırmı acaba.??
selamlar
-
güzel buluşma olmuş.iki buluşma sonra kısmetse katılacağım.
selamlar
-
-
Tunç ellerine sağlık,güzel çalışma.
saygılar
-
bu pazar ve 3 pazar daha işteyim.
saygılar
-
Taylan geçmiş olsun.her zamanki gibi buluşma geyet iyiydi.
mekan sahibi klingonlu kardeşim böyle malzemeden çalıp 30 yumurta yerine 24 yumurta kullanırsan bu mekan
çalışmaz,batarsın.benden söylemesi.şaka bir yana ellerine sağlık.
saygılar