rüya takımının tek eksiği AA gibi.güle güle kullanın.
saygılar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
rüya takımının tek eksiği AA gibi.güle güle kullanın.
saygılar
mangalmı dedi birisi ??
saygılar
ilginç bir yanıt.spekülasyon yapmaya müsait.
emeğiniz için teşekkürler.
saygılar
yine nefis bir gün geçirdik.özellikle füze üssü tam bir film platosunu andırıyordu.her tür hava koşulunda
atış yapılabilecek bir yer.
AA ları nispeten iyi bir havada tekrar test etme olanağı bulduk ve sürpriz olmaksızın kesinlikle mükemmel
silahlar.
katılan tüm arkadaşlarıma özellikle Yusuf beye teşekkür ederim.
tekrar buluşmak dileklerimle.
saygılar
bende varım.hava o kadar kötü değil sadece saat 1000 civarı yağış var gibi.
http://www.accuweather.com/world-forecast-hourly.asp?partner=accuweather&locCode=MEA|TR|TU040|ISTANBUL&metric=1&hbhday=2&hbhhour=8
selamlar
Tunç
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.
saygılar
daha öncede belirtildiği gibi tüm arkadaşlar davete yada ön bilgiye gereksinim olmaksızın katılabilirler.
bu hobinin/sporun gelişmesi için herkesin katkısı önemli.
saygılar
yahoo'da bu bilgiye bende ulaştım.Mustafa beyin anlattıkları ile ilgili bir sıkıntı zaten yok.
şöyle sorayım:match grade lw namluyu üretici firma nerede satıyor.web siteleri oldukça kapsamlı
olmasına rağmen böyle bir seçenek yok.bu ürünleri el altından pazarlamıyor sanırım.
saygılar
bu match grade olayını pek anlamadım.LW sitesinde match grade seçeneği altında sadece namlu ucu şekli ile ilgili 11 derece içe konik
ve resessed center şeklinde bir seçenek var.namlu içi imalat farkı ile ilgili benim bulabildiğim sadece şoklu ve şoksuz şeklinde.
http://www.lothar-walther.de/114.php
şu ana kadar " match grade " sadece namlu ucu şekli ile ilgili imiş gibi duruyor.
biraz daha referans olsa daha kolay araştıracağım.
saygılar
geçmiş olsun.umarım karşı evde birşey yoktur.
saygılar
İnşallah bizde geliyoruz.
saygılar
Polat abi başın sağ olsun.Allah rahmet eylesin.umarım bundan sonraki buluşmada görüşürüz.
başta evsahipliğimizi yapan Mustafa bey olmak üzere tüm dostlara teşekkür ederim.
saygılar
Mustafa bey
bu moderatörü sizden ilk alanlardanım.yarın hasarlamadan sökmeye çalışacağım.ancak değişime gerek yok.
ölçüler şayet dediğiniz gibi ise halletmeye çalışırım.hobi birazda bu olmalı yoksa dolaptaki herşey mükemmel
herşey düzgün olursa neyle oyalanacağız.
teşekkürler.
tornada direk tekdiş olarak söküp yanımda götürdüğüm ceket kapağına uygun olarak yaptılar.moderatörler biri yatagün biri poligon açıkken Aytekin
bey imalatı diğeride daha kısa birşey ama nerden aldığımı tam hatırlayamadım.
şayet ters bir durum yaratmazsa ceketin arkasında bulunan tahliye deliklerini bant vs kapatarak deneyeceğim.
saygılar
evet doğrudur.
bugün 3 ayrı üretim moderatör ile ve fx,jsb,diana,eunjin pelletlerle yaptığım atışlardan hiçbir verim alamadım.grupman dağınık.
yaptırdığım ara parça düzgün görünüyor.moderatörlere pellet çarpması falanda yok.
bu tüfeklere bu uygulama mümkün olmayacakmı acaba.
saygılar
ev içi atışlarda silahın mevcut hali bana biraz gürültülü geliyor.ilave moderatör ekleyebilirmiyiz.
fikirleriniz?
saygılar
kronon hayırlı olsun aldığın yerin linkini verirmisin.
saygılar
benden önce açtınız bu güvenlik konusunu.kamuflaj elbisesi giymiş airsoftçu atış alanından geçmişti.yukarıdan geçen elemanları
saymıyorum bile.
hobi derken hapiste tespih ve boncuk hobisine başlamakta var ALLAH korusun.
bu korumalı alan tedbirini ya mekan sahibi yada biz kendimiz yapabiliriz.bu şeritlerde yapı marketlerde var.
saygılar