Ya da şöyle söyleyeyim. 150 metrede koşan bir domuza, 30x ile atmak başka, 6x ile atmak başka. Hatta bu domuz üzeriniza doğru koşuyorsa!
crow tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Atış mesafesi: tüfek, mermi, hedef büyüklüğü ve hareketi ve en önemlisi atıcıyla doğrudan alakalı. Sizin 30x' de vuramadığınız bir hedefi, bir başkası 6x' de çok rahat vurabilir.
-
Benim tanıdığım yivli tüfek kullanıcıları, yurtdışı avlara gittiklerinde alıyorlar bu tarz ürünleri. İstediğiniz ürünün sıfırı için bunun gibi kişilerden yada yurtdışı av rehberliği yapan firmalardan yardım istereniz belki sonuca ulaşmanız daha kolay olur.
-
Avrupa'da orijinal bıçakları ucuza bulabileceğinizi pek sanmıyorum. İsviçre çakılarının, İsviçre deki fiyatları da enteresan bi konu. Wenger ve Victorinox' lar Türkiye de daha ucuz.
-
Ben de gelmeyi çok istiyordum, ama final arifesinde olduğumdan gelemedim. İnşallah Cumartesi.
-
[quote='karaca','index.php?page=Thread&postID=161349#post161349'][Resim Engellendi: http://i54.tinypic.com/315y8as.jpg]
>At binenin, kılıç kuşananın. Fotoğraf ortada, fazla söze gerek yok.
Endamın yeter Osman Amca. -
Heyt bee, tüfeğimi her geçen gün daha da seviyorum. Bir de; tetiği hafifletebilirsem, tam süper olacak.
-
Ben daha yeni uyandım ve burda yağmur yağıyor.
-
Hiç beğenmedim, bu kadar rezil uyduruk bi bıçak olamaz. Sen, sat bunu bana Kamuran Abi. Hatta küçük applegate' i de sat, o ne öyle bit gibi.
-
0-230 bar, yazın, 1 satten önce dolmaz. Dolduğuda da; atış yapmak için 1 saat dinlenmek gerekir heralde.
-
Vermez. Yumuşak yay ile S10 ve Windy City' nin stabilitesi ve atış adedi artıyo. Resimlerden göründüğü üzere sizdeki silahında mekanizması aynı.
-
Silahlar gelsin, kullanıcı yorumlarına göre, hatta görme ve inceleme şansını bulduktan sonra kara verin. En azından keşke demezsiniz.
-
Çok güçlü yay; silahı kurmaya çalışırken, kurma koluna zarar verebilir. Başka da, bir zarar vereceğini sanmıyorum.
-
Ankara Team de nice silahlar için ölçüm yapılmış , sayesinde nice ince ayar çekilmiş krono artık yok.
mademki bunu hep beraber kullanıyoruz o zaman alırkende yük erdem,murat,kamuran,rıfat 4lüsünde bu sefer kalmamalı.
mademki ortak bir ruhla,peletimizi,çayımızı,slahımızı,arabamızı,simitimizi paylaşıyoruz bunuda paylaşmalıyız.
para toplamak zor olabileceği veya aralıklarla buluşmaya katılan-katılmayanlar içinse erdem,murat veya belirlenebilecek birine yatagundan bir kutu aa 16gr pelet alınabilir..
Abi, yazdıklarına harfiyen katılıyorum ve destekliyorum. Üzerime düşeni yapmaya hazırım. -
Kronoya üzüldüm çünkü çok ihtiyacımız olan bir cihazdı. Mesela ben ayar yapıcaktım şimdi kaldım ortada. Sensör vurulmadıysa bir bakalım tamir ederiz belki. Ya da parçasını isteyelim. Bu arada Crow un hw45 yavaş atıyordu, o ringden diye teşhis koymuştum düzeldi mi. Bu aralar yoğunum gelemiyorum kusuruma bakmayın , hastalıktan da yeni kurtuldum denebilir. Resimler ve videolar da çok güzel olmuş. Her zamanki klasik Ankarateam buluşmalarından birisi olmuş.
Abi, o-ringi değiştirdim, ama tam dediğin gibi bi o-ring henüz bulamadım, arama çalışmalarına devam ediyorum. Bir de; piston sanki biraz yağsız kalmış gibiydi 10W-40 yarı sentetik motor yağı ile yağlayınca tam canavar oldu. O hali ile kaç fps atıyor epeyi merak ettim, 50 yardda 4 litrelik yağ tenekesini 4te 3 vuruyoduk. -
Bu ses, bende de oluyodu. Hatta, tüpten bile hava basarken buna benzer bir ses geliyo. Biraz sinir bozsada, kafaya takılacak bir durum değil.
-
Silahı toplarken; çekiç yayının arkasındaki vidayı çok sıktıysanız, aşırı hava tüketimi muhtemelen bundan kaynaklanıyordur.
-
Eminim sesi de çok güzeldir.
-
Hayırlı olsun Erdem Abi. Bu silahtan bir tane de Ankara Team' de olması çok güzel.
-
Silahınız hayırlı olsun. Namlu o-ringi yerinden çıkmadıysa, hiçbir problem olmaz.