Fotoğraflar süper, videoları ve fotoların devamını, özellikle "CHAHGE" videosunu merakla bekliyorum.
crow tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
09:00 - 10:00 arası geliyorum.
-
Atacaksın renkli renkli koileri, offf.
-
460 magnum ile TX200 arasında çok aşırı bir güç farkı yok. Tetik kalitesi, tepmesinin azlığı ve görüntüsünün mükemmel olması sebebi ile ben olsam TX200 alırdım.
-
Keskin sirke, küpüne zarar. Zaten çok güçlü bir silah, yay gücü arttığında; yayı tutan iki pin, bloğu yemeye başlayacak. Yay tansiyonu çok artacağından; tetik kendiliğinden düşebilecek. Atışlar arasında aşırı hız farkları oluşacak. Piston kırılacak, keçe yırtılacak..........(hepsi tecrübe)
-
Her yıl düzenlenen önemli fuarlardan birisiymiş. Geçen sene gitmek vardı.
Biletler; günlük 28 Euro. (https://www.airgunturk.com/www.auma.de)
-
Pelletlerin birleştiği çizgi boyunca kurşun artıkları var, yine pellet eteklerinde de artıklar var. Long distance bence yaylı için biraz fazla ağır gibi.
-
Mekanizmadan başka fark yok gibi.
-
-
Hangi tüfekte kullanacaksınız?
-
Yaylılar arasında alınabilecek en güzel tüfeklerden birisi. Aldıktan sonra, birde maccari kit uygulanabilirse tadından yenmez.
-
nikel lamine nasıl olurdu ki
-
Nikel kaplamaya diyeceğim yok ama bu silaha sentetik kundan olmamış bence.
+1
Lamine en güzeli. -
Bıçaklar da, örgüler de çok güzel.
-
5.5 hw 45 ile 45 metreden soda şişesini patlatabiliyorum. Sizin silahta bir problem olmalı.
-
Yav Murat bak bi... Şu biley kalemini sende uzun süredir kullanıyormuşsun ya, Cmrts gelsen de şöyle hızlandırılmış bi kurs versen diyorum, olma mı?
Sevgiler,
Kursa kayıt için gerekli evraklar neler? bende kurs istiyorum. -
-
Hayırlı olsun Abi, çok kullanışlı bi bıçak yalnız paslanabiliyo.
-
Bu sefer bende gelmeyi çok istiyorum.
-
Hayırlı olsun Kamuran Abi, bilgisayarda gösterdiğinde bu kadar büyük görünmüyodu bu yav