Kadir Abi, tüfek soğukken yaptığın ilk atış ile sonraki atışlar arasında çok bi hız farkı oluyomu?
crow tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Paslı olan yer namlunun dışı ise zımpara sorun olmaz. Ama anlattığınız kadar pas muhtemelen namlunun içinde de vardır. İşte o nasıl temizlenecek
-
Grup; yukarı aşağı dağılıyosa, sorun sizde değil. Yaydan kaynaklanıyo yada dizel etkisi.
-
Hayırlı olsun Kamuran Abi. Darısı başıma inşallah.
-
Silahın ithalatçısı ile görüşürseniz, yardımcı olurlar. Lazeride; Türkiye ve yurtdışı siteler de dahil olmak üzere, internet ve av bayiilerinden temin edebilisiniz.
-
Diana high power oluyodu galiba
-
Hehe kamuran buna Maccari 3.60 lık yayla süper tuning yapmak lazım
-
Şart değil ama, tanesi 10-15 kuruş. Değişse iyi olur.
-
Her kullanımınızdan sonra metal aksamı yağlayın. Belli periyodlarda namu temziliği yapın. 1000 atışta 1 namlu o-ringini değiştirin. Arada bir vidaların sıkılığını kontrol edin. 12.000-13.000 atış sonra yay ve piston keçesini değiştirin.
-
Bence bir bıçağın çeliği kadar, kullanılan malzeme kalitesi ve işçilikte çok önemli. Bıçağı elinize aldığınızda, bırakmak istememelisiniz. Eğer bahsettiğiniz bıçaklar gerçek damascus çeliği ise fiyatları fena değil. Tabi kabzesinde ne kullanılmış, el yapımımı, çelikte çıtlama falan varmı iyice bakılmalı.
-
Murat Abi 'nin dediği gibi; görmeden damascusa çok para vermeyin.(en azından Türkiyede) Damascus un hangi çeliklerden oluşturulduğunu öğrenebilirseniz iyi olur. Mogan bıçak, bir ara damascus getirme, hatta üretme yolları düşünüyodu, son durum nedir bilmiyorum. Bora bıçakta çok güzel 2 tane damascus vardı, satıldımı bilmiyorum ama fiyat biraz yüksekti. Almanyada damascuslara özel bir ilgi var, ordan gelen bi tanıdığınız varsa orta boy bir bıçak getirtilebilir ama oda tuzlu olur. Ben şansıma güveniyorum derseniz; internet üzerinden yurtdışından çok güzel damascus çelikler ve bıçaklar alabilirsiniz.
-
Evren Abi, tebrik ederim, score çok güzel. Osman Amca da; duman etmiş hedefleri. Ahmet; yine aynı yerinde
. Bu gün bende aranızda olmayı çok istedim, hatta bagajı dün akşamdan doldurdum ama gelemedik. Bayramdan sonraki buluşmalarda iddialıyım ama...
-
Manzara hakkatten muhteşem.
-
-
sayfayı inceliycem teşekkürler =) evet mod 54 bi çok açıdan öne çıkıyor ama 4.5 kg lık ağırlığı arazide gözümü korkutuyo.büyük sorun olurmu acaba bilemiyorum.gerçi 470th de 4.3 kg ama...
Birde dürbün binince... -
Öncelik güç ise; pcp' ye bakılmalı. Ama, illa yaylı alıcam diyosanız; 97k, tx200, prosport yaylıda son nokta silahlar.
-
-
arkadaşlar cumartesi sabahı buluşmaya gittim yücel abi ordaydı beraber atış yaptık.ama canımızı çok sıkan bir durumu fark ettik .araç park ettiğimiz taraftaki atış alanında bulunan masayı bazı kendini bilmez arkadaşlar (lafın gelişi arkadaş diyorum zira kedi bile yediği kaba pislemez) hedef olarak kullanmışlar bunu yapanı affetmiyeceğim ve şiddetle kınıyorum.daha önceki hafta ise silüet hedefliğini kırmışlardı. arkadaşlar lütfen tesisere bir zarar vermiyelim.masanın halini cektim buyrun resim aşağıda.yazık yahu başka bir şey demiyorum
sevgiler
[Resim Engellendi: http://i52.tinypic.com/i4pqwz.jpg]
Abinin dediği gibi; hayvan bile yemek yediği kaba pislemez. Nasıl bir insandır bunlar. -
İskitlerde, Atatürk Kültür Merkezi Metro istasyonuna çok yakın. Detaylı adresi, internet sitesinde olması lazım.
-
Gerber' in biley kalemini kullanıyorum, testere ağızlı bıçakların ağzını açmada çok başarılı, ama normal bıçaklarda sonuç değişmiyo. Bora bıçağın ustası Erdal Usta var, işçiliği çok güzel tavsiye ederim.