İnce bir zımpara kağıdını döndüren bir sistem kullanıyorlar. Yalnız; devir hızı, zımpara numarası, cinsi, markası nedir bilmiyorum. Parkecilerin sistre aletine benzer bişey. Bu olmaz isede tabiki bilenir, fakat istediğiniz keskinliğe getirmek çok mümkün olmaz. Birde bıçağa zarar verme olasılığı çok artıyo. Geçen sene, ağzını açıcam diye, çok özel bi bıçağı ziyan ettim.
crow tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Uzman bıçak üreticilerilerinin kullandığı zımpara sistemiyle. Aldığınız biley taşı; dediğiniz gibi sadece, ağzı çok bozulan bıçakları düzeltmek için. Victorinox çakının; açıldığında sistemi kilitleyen parçasının arasına, zamanla pislik dolar ve hem kilitlenmeyi önler hemde bıçağı kasar. O bölgeyi sıcak su ve deterjanla temizleyip, güzel bir yağla birsüre yağlı bırakırsanız sorun muhtemelen çözülür. Bu arada hediye bıçağın markası, modeli, et kalınlığı nedir, ayrıca; komple tek parça çelikmi?
-
Kimse yapmaz, yapan kişide dünyanın parasını ister. Kendiniz yapacaksınız. Ben colt tabancama yapmıştım. Kendi emeğiniz olduğu için, baktıkça hoşunaza gidiyo.
-
Takılır, ama uğraşmanız lazım. Bahsettiğiniz tabancaya, tüp, kabze sökülerek takılıyo. Kabzenin iç tarafı, silaha vidalanarak bağlanmadığı için, tasarımını ona göre yapmışlar. Siz ortopedik kabzeyi ona göre uyarlayabilirseniz neden olmasın.
-
İmkansız değil, ama çok uğraştırır, sonucun da tatmin edici olacağını sanmıyorum. Namlu işlemi için tornacıda epeyce uğraşacaksınız, maliyeti çok yüksek olur. B2 çok güçsüz bi silah, o mermilerle plağı kırması çok zor. Gez arpacık sistemini de değiştireceksiniz.
Bence silah ve üzerine yapacağınız işlemler; Gamo' nun fiyatını bulur.
-
-
Vay be Türkiye de microtech
. Dokunabilmeyi isterdim.
-
Yav Cem Abi; başlığı görünce dayanamadım yazıyorum. 2 aydır, o kadar çok istiyorum ki gelmeyi
bir türlü fırsat bulamyorum. Tam hadi yoğunluk bitti diyorum başka bişey çıkıyo. 2 ayda tüfek aldım, dürbün aldım, modifiye yaptım, sizleri çook özledim ama ya nasip. İnşallah sonraki haftalarda görüşmek dileğiyle
Benim yerimede şişe patlatın.
-
Forum da oldukça meraklısı var sanıyorum, bence her koleksyoncunun arşivinde olması gereken bir model daha önereyim.
http://www.gerberuk.com/index.php/product/id/412
Nerede olursanız olun sizi mahcup etmeyecek bir bıçaktır.
Evet gerçekten çok güzel bi bıçak, ama uzun süre kirli kalınca paslanıyo. -
Silahı kundaktan ayırın, kurma kolunun diğer tarafında, 5 tane allen vida var. O vidaları sökün, şarjör mekanizmasını çeviren tüm sistem orada. O pim ve yay bloğun alt tarafında, yayın tipi biraz farklı kırılmamışta olabilir. orayı açtığınızda sistemi görüp, servise göndermeden kendinizde sorunu çözebilirsiniz.
-
Gezi sola alırsanız problem çözülür. Pcp ile de öyle 200 metre ve üzeri atışlar kolay değil. Elinizdeki; güzel bi tüfek, ne çok güçlü nede zayıf, tam bi yaylının olması gerektiği gibi. Bence çok uzağa atacam diye kendinizi strese sokmayın. O tüfekle 50-60 metreye kadar mümkün olan en küçük hedeflere çalışın. Hem düşme çok olmaz hemde rüzgardan çok etkilenmezsiniz.
-
Normal gibi geldi bana. Hatta 4.5 luk bi silah için güzel bile. 100 metrede; aynı noktaya attığınızda, pellet hep aynı noktayamı düşüyo? aşağı yukarı oynama oluyomu.
-
Silahın kalibresi ne?
-
-
Buluşma çok güzel olmuş gibi. Benim kurs başladığı için gelebilmem bundan sonra zor. Keşke buna gelebilseydim, hem Volkan Abi gelmiş hemde şişe kırılmış. Hem benim yeni namluyuda denerdik.
Erdem Abi objektif süper. (hayallerimdeki objektif)
-
Kullanın, ama torpedoya başlamadan, namluyu temizleyin.
-
Bu 3 silahtan sadece hw45 kullandım. Gücü gayet tatminkar, 14.3 pelleti 390-400 fps ile atıyo hatta; Nighthawk abinin 4.5luk silahta 740 fps'yi gördük.. Yalnız bolca dizellediği için stabilite yok. Optima reddot' ta bende ayar bozukluğu olmadı, sıkıntı yaşayanıda duymadım. Gez arpacık sistemi çok güzel, ayrıyetten nişangah şart değil. Tipi biraz bozuk (hormonlu 1911) ama işlevi gayet güzel.
-
350 magnumu epeyce kullandım. 20 metre için match pelletler yeterince isabetli, ama daha fazlası için; jsbnin ürettiği 14,3 yada 16 grainler(FX, AA, Hatsan) kullanılabilir.
-
20 metreye kadar atacaksanız diana' nın sport pelletleri işinizi görür.
-
Tüpün üzerinin nemlenmesi, tüpün soğumasından kaynaklanıyodur muhtemelen. Hatta; atışların çok güçsüz olması yada hiç atış yapmaması; tüpün aşırı soğumasından olabilir. Silahınız atış yapmadığında; şarjör ve mekanizma kilitleniyormu?