Yine son anda bi terslik çıkmazsa, ben de tüf tüfümle geliyorum. Acayip özledim ortamı:)
crow tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abi hayırlı olsun. Dürbünle birlikte tam canavar olmuş.
-
Teorik olarak bir problem olmaz. Ama basınç zamanla o ringleri sertleştirip kopma ya da yıpranmaya dayalı olarak hava kaçırması yapabilir. Bunun için, tüpü takarken ucuna biraz silikon gres sürerseniz bu problem büyük ölçüde çözülür. Tabancanız hayırlı olsun, kullandıkça izlenimlerinizi paylaşırsanız, bizde sizinle birlikte tabancayı tanımış oluruz.
-
Atış yapmaya gelemiyorum ama, iş için her zaman gelirim. Bu kadar işi hallettik masaları da hallederiz evelallah.
-
Muhteşem bir tüfek, hayırlı olsun.
-
Arabayı ayarlayabilirsem ben de gelicem. Atış bahane; ekibi, muhabbeti özledim.
-
Yav, piyasa canlanip ta sanki cok farkli bir urun uretilmis gibi lanse ediyolar. Bildigimiz f92 kasasinin orasiyla burasiyla oynamislar. Hem, super bir sey olsa ne degisir? Soncucta ses tabancasi.
-
Ben de bi mülakat işi çıktı, yine gelemiyorum. Size iyi eğlenceler...
-
Bence sen en kısa sürede bi silahçıya git derdini anlat. Bol bol tüfekleri incele, hangisi daha güzel ele oturuyor hangisi sana en uygun bi bak.
Exeter'de bi silahçı var. Sana biraz uzak ama megabus ile 3.5 saatte gidersin. Çok ilgili iki arkadaş işletiyor, hem ateşli hem havalı baya güzel portföyleri var. Uzun uzun konuşursunuz. Hem de bir sürü FT'ci avcı takılıyo oraya. John'la epeyce sohbet etmiştim ben, havalı konusunda süper bilgili bi adam, eminim sana faydalı olurlar.
http://www.thegunandsportshop.co.uk/
Bu arada fiyatları da, Londra'dan epeyce ucuz. -
Ateşli bir 22. ile bile büyük avlar son derece zor iken, 22. lik bir havalı tüfekle geyik avı baya enteresan geldi.
-
Aman 200 bar'ın üstünü basmayın. Tüp 300 barlık değil, 200 barlıktır. En stabil ayar, tüfekten tüfeğe değişebileceği için, bunu sizin bulmanız gerekli. Ama 160-180 bar arası muhtemelen stabildir.
-
Hayır değil, neden olsun ki? Bahsettiğimiz yerin yapımı için yapılan tüm masraflar kalem kalem yazı olarak elimizde mevcut. Çok fazla tatmin edici bir görüntü vermemiş olabilir size lakin topladığımız para ve özverinin sonucu bizleri güneş altında çamur içinde atış yapmaktan bu günlere getirdi. Türkiyenin görmüş olduğu (Burada saygıdeğer FİLİNTALARI tenzih ediyorum) en kapsamlı ve büyük Field Target yarışmasını düzenledik, organizasyon ile ilgili tüm yazıları okuyabilirsiniz. Sonuç olarak bu işler Takım ruhu, özveri ve elbette ki maddi imkanları gerektiriyor. Bizler de istiyoruz ki, atış alanımız dünya standartlarında olsun, bir kompresörümüz olsun, yolu çamur olmasın ama dediğim gibi iş dönüp dolanıp maddiata dayanıyor. Öte yandan özverili çalışma ve bunca işimizin gücümüzün dışında hobimiz için vakit ayırma meselesi... Saygılar
+1, nerden nereye geldik. -
Ben gelemiyorum:( Finaller ve iş yoğunluğu perişan etti beni iyice. Ne kadar zor bir şeymiş çalışmak:(
-
Soğuk ama güzel bir buluşma olmuş yine. Gelmeyi çok istiyorum ama, okulu bitirme çalışmalarım devam ediyor. Okul bitsin, her hafta şafakla ordayım. Ömer Abiyi tebrik ederim, 20/19 gerçekten zor bir yüzde. Osman Amca'nın da T12 canavar:)
-
Ben düşünüyorum, ama gelebilirmiyim, bu akşam belli olur.
-
Muhteşem olmuş, nazar deymesin.
-
side lever daha az problem çıkarır.
-
mavi MPR çok hoş durmuş. Paylaşım için teşekkürler abi.
-
Bence model yılı ile çok bir alakası yok. Bir s10 bir de bolt widy city kullandım. S10 muhteşemdi, en ufak bir problem yaşamadım. Windy city hem şarjör yayı kırdı, hem tetik problemi çıkardı, hem de hava kaçırdı. En son bolt kolunu çekerken, şarjörü çeviren yassı parçaların bloğa bağlı olduğu pimi kırıp mekanizmayı kitledi. Kısacası bendeki windy city beni sanayide epeyce yordu. Ama, gerekli parçaları çelik olanlar ile değiştirince tam canavar olmuştu.
-
Muhteşem. Ellerine sağlık Abi.