crow tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

95 SAS'ın geçtiğimiz günlerde yan tespit vidası eğildi. Fabrikaya mail attım. Vidayı plastik parçaları ve pullarıyla birlikte tam takım gönderdiler. Akşamı zor ettim. Evde tamir takımını serip yeni vidayı takmak için işe koyuldum ama hüsran oldu maalesef.

Artık ne kadar şikayet gittiyse yeni vidanın kalınığını artırmışlar. Gönderdikleri plastik parçada yeni vidayla uyumlu. Ama vidanın hem civata hem kendi başının oturduğu kundağa gömülmesi gereken pullarda normalden geniş çıkınca operasyon başlamadan bitti. Fabrikaya göndermeye üşeniyorum. Birde üstüne 30 lira kargo parası vermek var. Delikleri genişletmenin yolunu bulduğumda bu iş tamamdır. Niye bir işi yaparken başta düşünmezlerki. insan test eder öyle çıkarır piyasaya. 500 atışta vidamı eğrilir.

Yine sendeki iyi; bendeki 30 atışta kırıldı.

Bence ideal sıfırlama mesafesi yok. En güzeli 10 metreye dürbünü sıfırlayıp, atacağınız mesafeye göre yukarı aşağı klik ayarı yapmak olur. Hatta belli mesafeler için yaptığınız klik sayılarını bir yere yazarsanız, daha pratik olur.

Dün güzel bi buluşma daha yaptık. Atıştan çok sohbet buluşması oldu sanki. Mustafa Abi ile Köksal Abi'nin yarışmalarını izlemek gerçekten çok zevkliydi. Ben bu hafta da atış yapamadım ;#^+. ; dürbünümün artıkılı sağa doğru yattı :!: Ulen benim dürbünden yana hiç şansım açılmayacakmı yav. :(

Kurusıkı silah çok akıl karı değil bence. Bende alman malı vardı bi tane, dağıldı gitti. Yerli kurusıkılarda ne kadar sağlam olur bilmem. Ama illa alacaksanız; sakın desert eagle almayın. Gerçeği 2 kilo kurusıkısı 3 kilo, ve çok çabuk dağılıyo.

Ben 1 sene 89 model broadway kullandım. Orijinal klimalı, 118 binde hiç bir problemi yoktu. Kışın çalışması biraz zor oluyodu ama alışınca çok sorun olmaz. Hızlanması çok güzel ama ben 80 i geçmezdim kolay kolay(geçince 180 le gidiyomuşum gibi hissettiriyodu. ;şrofls;. ) Yazın biraz hararet problemi oldu, haricinde hiç bir sorun yaşamadım. Bir depo benzinle şehir içinde 460-480 km yol gidebiliyodum. Ladayı hiç kullanmadım; ama tavsiye ediyolar; keçi gibiymiş, dağ taş gidiyomuş. Ladanın tek problemi yazın çok hararet yapıyo diyolar.

silüet için ebaydan bakayım dedim one adamlar 20 parca için 70 usd den asagı rakam ıstemıyorlar... 30 parca ısın rakam ıstedım bırısınden bana 110 usd dedı :) ohaa oldum... bırde naklıye ıcın 35 usd ıstemez mı ?

bakalım bızım sıncaplardan gerıye neler kalmıs :) hehehhe...

Mustafa Abi, bu silüetleri ostimde yaptırabilirmiyiz? Diyelim ki yaptırdık; çokmu pahalı olur?

Walla ben 2 buluşmadır Ankara'dayım yeni eve taşındık felan bayağı bi zorluk çekiyoruz. Bu batıkent tarafından hiç giden yok mu ya ben otobüslerle yer bulamıyorum arabayla hiç bulamam :) T12 hayalimiz var ama durumlar karışıp duruyor ama At44war şu lothar waltherden emektar ;tacli# tüfek yok diye almıyorsanız söyleyin (şaka) ;şrofls;. yani imzada tüfek felan kalmadı yazıyor vardır bir iki parça pcp ;grin;

Batıkent te ben varım. Yalnız bu hafta bi koşturmaca, buluşmaya gelemedim. Birdahaki sefere isteresen birlikte gidebiliriz.
    Bu arada buluşma süper olmuş. Bende gelseydim, benim 350 magnumla 350 metreden şişe kırardı Cem Abi. ;şrofls;.

Ben bu amerikan pazarında üzerinde ''operation ıraq freedom'' yazılı bıçaklardan görmüştüm. Ve kabarın nerdeyse aynıysıydı. O zaman kabar falan anlamadığımdan öyle bi bakıp çıkmıştım, fiyatı da uygundu baya, dediğim şeye rastlayan başka biri var mı? :him:s

Dediğiniz amerikan pazarı nerde bilmiyorum ama ben Adana' daki amerikan pazarından "Operation ıraq freedom" yazanından uygun fiyata 4 tane aldım. ;grin;

Kan dolaşımı olan bi canlıya sokulduğunda; kanın oluklardan çok hızlı bi şekilde dışarı akıp, canlının aşırı kan kaybetmesinden ölmesine yarar.

Alttaki kabar dan bende var; hakkaten çok güzel bi bıçak. Kan oluğu olması sebebiyle tam sokmalık. ;şrofls;.Ele oturuşu ve dengesi çok iyi. Ama yanda taşımak için baya büyük.