Köksal Abi geçmiş olsun, bazen benim başımada geliyo böyle ağrılar. İnşallah önemli bi problem yoktur. Bu arada bende gelemedim buluşmaya, yine uyuyakaldık.
crow tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
O 50TL lik smk' nın toplaması beni 2 gün uğraştırdı. Ayrıca smk nın piston keçesi deridenmiş
, Birde eğer alırsan diye söylüyorum; namlu oring yerindede deriden keçe var ve kaçak yapıyo onuda o ring ile değiştir.
-
Cem Abi, bilgilendirme için teşekkür ederim benim bu karardan haberim yoktu, öğrenmiş oldum.
-
En son geçen sene aralık ayında polis bi abiyle konuşmuştum. Dediğine göre oluklu ve çift tarafı açık olan bıçak taşıma her şekilde yasak. Üzerinizde bıçak varsa ve bu kriterlerde değilse normal şartlarda(kılıflı olacak) hiç kimse bu bıçağı sizden alamaz. Tutanak tutar ve sizi karakola götürür, orada ifadeniz alınır ve bıçakla birlikte sizi salıverirler. Bu konuşmadan sonra mevzuat değiştiyse bilmiyorum, ama en son bıçakçıyla konuştuğumda(geçen hafta) ustada aynı şeyleri söyledi.
-
Hayır.Bıçağın yüzeyindeki kanallar oluk. Sırttaki dişler eğer kesiciyse onlarda yasak.
[Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/090820/temp/ucszy9tx.jpg] -
Bence de bir yerden başlamak lazım ama Kadir Bey' in dediği gibi çok riskli ve zor bi iş. Bence yanınızda daha önce havalı silah sökmüş biri ile bu işe kalkışmanız. Yoksa silahın bütün parçalarını bi poşete koyup servise gönderirsiniz, sizde en yakındaki bi hastaneye doğru yola çıkarsınız. Hem silahın garantisi gider, hemde yaralanırsınız.
-
Eğer bıçak oluklu değilse ve çift tarafı açık değilse sorun yok. Birde bıçağın kılıfının olması önemli. Üzerinizde bıçakla yakalanırsanız ve bu kriterlerde değilse sakın bıçağı vermeyin; polisle birlikte karakola gidin ve en kötü tutanak tutturun. Karakolda muhtemelen bıçağınızla birlikte sizi serbest bırakırlar. Arabada da bıçak gezdirmenin herhangi bir sıkıntısı yok, olsaydı şimdiye kadar ben duman olurdum.
-
Bildiğim kadarıyla çoğu süperpozede dürbün kızağı yok. Eğer sizdeki tüfekte kızak varsa böyle bi ayak muhtemelen işinizi görür.
-
Normal av tüfeğinde bile 4-5 tane fişek atınca namlu ısınıyo.
-
Ben geliyorum.
-
Bu arada, şimdi aklıma geldi; 30 metreden miller bira şişesini colt tabancam ile kırdım. Ama 7 metrede aynı şişeyi kıramadım. Hayret yav
-
Çizmem, dikkat ederim dersen kesinlikle ahşap derim. Ağaç silahta bambaşka oluyo.
-
şşşşşşşşşşt açılın bakayım DAMAT geliyo.........
Hayırlı olsun Volkan Abi, darısı bizim başımıza artık ama 8-10 yıl sonra falan. -
Dün Bülent Abi' nin atışlarını görünce benimde canım felaket çekti bu silahı ama öğrenciliğin gözü kör ossun.
-
Bu gün güzel bi buluşma oldu yine. Şişe patlattık, boş fişek kovanlarını havaya uçurduk, grupman yaptık ve uzak mesafede yeni hedefi denedik. Ben Cem Abi' ile tanıştım; kendisi çok iyi, sohbeti çok zevkli bir insan. Ayriyetten grupmanlarda çok iyiydi; Rıfat Abinin grup zaten süper, bide Ahmetin grup vardı, oda koysun resmide görelim.
İyiki varsın Ankara team.
-
Bu hafta, ben ve kardeşim inşallah gelicez. Daha öncede böyle dedim ama gelemedim, ama bu sefer gelebilecek gibiyim.
-
peki dampa ayak kullanmanın farkı nedir acaba?
Böyle güçlü bir silahta dampa ayak kullanmanın farkı sadece dürbünün dağılma süresini biraz daha uzatmak olur. Sonuçta dürbün yine dağılır. Bencede gez arpacık kullanın. -
Bende, aile problemleri nedeniyle yine gelemedim.
Ama yine güzel bi buluşma olmuş. Bu arada Murat Abi, tüfek çok güzelmiş, namlu slug' mı?
-
Bu hafta bende gelmeyi çok istiyorum. Murat Abi imzandaki remington'umu görecez?