Hayırlı olsun Mustafa Abi.
crow tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ankara Team üyelerini Facebook gurubunuda bekleriz..
Vaay çok güzel olmuş bu yav.Hemen üye oldum.
-
Büyük vidanın ortası sadece delinmeyecek, ortasına küçük vidanın geçeceği diş açılması gerekli. Bunu tornacı yapar ama uğraşırmı bilmem. Ama ortasına diş açtırman şart değil, somunu iyi sıkarsan yada bi miktar somuna yapıştırıcı sürersende sağlam oluyo.
[Resim Engellendi: http://s2.directupload.net/images/090801/temp/wrnrpsgi.jpg]
Küçük vidayı takmayıp direk somunla bağlarsan böyle görünüyo. -
Evet sadece büyük vidayı alacaksın, yalnız alacağın vidanın içi delikli olmayacak onun için küçük vidayı takamayacaksın. Ben içi delikli olanını bi türlü bulamadım, muhtemelen sende bulamayacaksın. Onun için somunu iyice sıkman gerekiyo yada yapıştırman.
-
Vidanın kırılmamış hali: Bi uzun vida var; Kundağı boydan boya geçiyo, sağ tarafta. Birde somun ve küçük vida var; bunlarda büyük vidayı sabitleyip sıkıştırıyo, sol tarafta. Küçük vidayı söktükten sonra, sağdaki uzun vidayıda söküp çıkardığınız zaman komple sökülmüş oluyo. Kırılan vida büyük vida, tüfeğin sol tarafındaki vida boşluğundan tornavida ile iterseniz kırık parça, somun ve küçük vidada çıkar.
-
Vidayı sanayiden aldım ölçüleri;
toplam uzunluğu: 4.5 cm
diş uzunluğu:4 cm
diş kalınlığı:6mm
Bu vida civatacılarda hazır var 10-15 kuruşa alabilirsiniz.
Evet vida tek parça, içerde kalan parçayı çıkardığınızda boydan boya boş. Oraya bunu takın, vidanın çıkan ucunada somun gibi olan parçayı takın. Araya biraz locktite sürerseniz iyi olur. -
Ben oraya allen başlı bi vida aldım, sağlam oldu ama diğer tarafı biraz tipsiz oldu. Vida yollarlarsada aynı vidayı yollarlar heralde oda yine kırılır herlade.
-
Vida kırılmış olabilir. Bi söküp bakın isterseniz.
-
Yine çok güzel bi buluşmayı kaçırdık.
Keşke gelebilseydim.
Bu arada XEagleX' in tabanca süpermiş.
-
Tabanca değil, 20 numara av tüfeği.
Ruhsatı benim üzerime. En son buluşmada tüfek resimleri gördüğüm için getiriyimmi diye sordum.
Ateşli yüzünden sıkıntı olacaksa getirmem.
-
Abi ruhsatı, herşeyi var bi problem olacağını sanmıyorum. Bu arada sizlerlede tanışmak için sabırsızlanıyorum.
-
Yapabilir, yaparsa vidaları locktite ile yapıştırınca tamamen geçiyo.
-
Namlu değilde, kundağın vidası gevşemiş olabilir. Bence vidaları bi kontrol et, aynı olay bendimde başıma gelmişti.
-
Bu hafta bi aksilik olmazsa bende geliyorum. Kırmızı değil ama fosforlu turuncu boya bende var, herşeyi boyayabiliriz.
Birde krono gelecekmi; benim tüfeğin gücü ne alemde çok merak ediyorum
Ateşlide getiriyomuyuz?
-
Ben gece farklı yerlerde bir kaç kere radara yakalanmıştım.
Ayrıca Sivrihisar yakınlarında gece gündüz radar oluyo.
-
Noolmuş yav, öndeki tüpmü değişmiş? Acayip bişey olmuş.
Hayırlı olsun Erdem Abi.
-
Bugün bende dürbünümü aldıktan sonra geldim, ama geç kaldık biraz. Birinci çamlıkta hedef kağıtları gördüm hatta kırmızı-sarı hedefi görünce şaşırdım. 11.45 de paintsign'a indim kimse yoktu birz sıfırlama atışı yaptıktan sonra sıcaktan dayanamayıp bende kaçtım.
-
Bir önceki mesajımı düzeltiyorum; Kadir Abi' nin tüfekteki red dot kaymış, bende duymuş ve öğrenmiş oldum. Demekki kayabiliyomuş.
-
Bu silahta ben hiç red dot' ın kaydığını duymadım, silah aşırı tepmediğinden de kayacağını sanmam. Red dot' ı silaha bağlamak için de ayrıca bi aparata ihtiyacınız yok.
-
İşte beklediğim başlık.
Sabah 06.02 de ordayım, yalnız dürbünüm henüz gelmedi gelirse 100 metreyi bende denerim.