Yanlış anlamadıysam, emniyet mandalının içine gireceği bi metal var ve o metal yamuk duruyo bunun için mandal daha ileri gidemiyo değilmi?
crow tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Emniyeti mandalını takıp tetiği öyle topla.
-
Çok güzel bi buluşma daha yaptık.
Ben sabah erken geldim derken, baktım Kamuran Abi atış yapıyo.
Çevrede bulabildiğimiz bütün şişe ve şişe kapaklarını patlattık. Bende dün gece saatlerce verdiğim uğraşıdan sonra takabildiğim modifiye yay ile dürbün sıfırlaması yapmaya çalıştım sonuç silah güçlendi ama kurması çok kolaylaştı (bu nasıl oldu anlayamadım
). Katılan bütün abilerime teşekkür ederim. Birde bugün çamlık 2 ye gördüm ilk kez, bol yeşillikli gayet güzel bi yer.
-
Bende eski tüfeğimde kullanıyodum, 15 metrede gez arpacıkla 20 numara boş fişek kovanlarını vurabiliyoduk.
-
obruk barajı ile çomar barajı aynı şehirde yani çorumda çomar barajı çorum merkezde baraj dan ziyade gölet gibi küçük ama obruk barajı türkiyenin sayılı barajlarından birisi çorum merkeze uzak bikaç ilçeye sınırı var kuş uçumu 35 km diyolar
Tamam hatırladım İskilip tarafında, Kızılırmak üzerinde. -
24 zoomda 15 yarda parallax yapıldığında netlik nasıl oluyo?
-
Bende benim silahı sökmüş bulunuyorum, bu pistonun içine röntgen filmi işini merak ediyorum. Benim yay pistonun içine bile zor giriyo, pistonun içini filmle kaplayınca yay filmi bozmazmı?
-
Hocam bu obruk barajı ile çomar barajı aynı yermi?
-
Bende geliyorum.
-
Bende 350 magnuma mod 54 arpacığı istiyodum ama namlu kalınlık farkından uymuyomuş.
-
Bende bugün batıkent çevreyolu çıkışında epeyce pellet attım.
Haberim olsaydı bende çamlığa gelirdim, hemde çamlık 2 yi öğrenmiş olurdum.
-
Konunun gidişhatını bozdu ama merak ettiğim bişey var. Bu evanixin kurma kolu pelleti namluya sürüyomu yoksa sadece topumu döndürüyo?
-
Namluda problem olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen pelletler sıkıntılı, bendeki pro magnumlarda da oluyordu aynı kutudan çıkan pelletlerden biri namluya çok zor giriyor, biri tam oturuyordu.
-
o kadar sağlam namlu ve silah yaparsalar bu silahlar ne zaman bozulacak da sen yenisini alacaksın ? bi ayakkabıcı arkadaşım şöyle der hep ben sağlam ayakkabı satarsam 3-5 sene giyersin ozaman ben gelecek yıl kime ayakkabı satacağım anlarsınya bide şöyle bişiy geldi aklıma daha sağlam namlular bi şekilde ateşli silahlara dönüştürelebilirmi acaba malum uyanık milletiz yaparız evelallah. buda elbette risk teşkil edebilir tabii bunlar benim fikirlerim yanlış anlaşılmasın
Bize kaliteli namluya gerek yok, kurusıkıdan bile gerçeğe çeviriyoruz. -
Hayırlı olsun, uzun bir arayıştan sonra sonunda karar vermişsin.
Darısı bizim başımıza.
-
Mert Varil denemesinde silahta 110 bar hava vardı.
Bu variller; bizim bildiğimiz, hani 100 dolara düştü, 110 dolara çıktı dediğimiz büyük petrol varillerimi? -
Gamolar 15 den başlıyodu galiba.
-
Bu pellet bi ara 18 TL idi, Ankarada.
-
Yine güzel bi gündü ve ben, yine sonuncu oldum.
Olsun alıştık artık. Katılan herkese çok teşekkürler.
-
4,5 cfx, raptor pelletle bile 1000 fps göremiyo. Aklınızda bulunsun.