Bencede fikstür fikri güzel ama o günün şartlarına göre bi problem çıkarsa (yağmur gibi) nasıl bi çözüm buluruz
crow tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Oradaki Hunter lar 6.35.
-
Hocam anladığım kadarıyla silahı alacak abi dağda taşta elinde silahla gezecek ve bol atış yapacak, pompada taşımak istemiyo bunun için yaylı düşünüyo heralde.
-
Pala bitince çok güzel olacak gibi.
Bu palanın çift tarafıda açıkmı? Birde et kalınlığı ne kadar?
-
Tüfeği sıkınca isabetlilik çok değişiyo ama hızda nasıl bi etki yapar bilmiyorum. Murat Abi testin sonucunu bende merakla bekliyorum...
-
-
Geçen hafta köye gittim karda kışta bıçağı almaya ama resmi bi koyamadım gitti yav.
-
Bencede bu süreyi biraz daha uzatsak iyi olur; hani atışı yap, pozisyonu boz, namluyu kır pelleti koy, tekrar pozisyon al biraz sürüyo.
Bu arada getir götür işleri, hedef boyama gibi işleri zevkle yaparım.
-
Bende ilk silahımı alırken gamo 1250 hunter 4.5 alıcaktım, 350 magnumla karşılaştırınca kalite farkı ile dianayı seçtim. Çap olarakta 5.5 kesinlikle. Bu silahla ben 140 metreden bira şişelerini patlatabiliyorum. Dürbüne de gamo demişsiniz çok güzel bi seçim olur ama dampa şart.
-
Ankara 'da bi av bayiinden.
-
Bence pro magnumların namluya zor oturması pellet le ilgili. İlk aldığım 5 kutuda pelleti namluya koyarken her seferinde parmağımda iz kalıyodu, son aldığım kutularda bi problem yok, çok güzel. Bu arada ilk kutuların üzerinde elinde tüfek olan şapkalı bi adam var, son kutular düz gri renkli.
-
Murat abi Konya Üzümlüde bi usta vardı menevişi yapıyo. Birde yanında usta vardı oda kabze yapıyodu. İşçilikleri çok güzel ve temiz, istersen adresini telefonunu soruyum. Ankaradakileri hepimizden daha iyi biliyosundur zaten.
-
Valla hocam helala olsun size yavv! Ben benim tabancaya uyduruk bi kabze yapacam canım çıktı üç haftadır, iyi sabredip yapmışsınız tebrik ederim.
-
Gamo matrik 4-16x50 birde 6-24x50
-
Hayri hocam en sağdaki muhteşem olmuş 22 lik yivli tüfek çekirdeği gibi.
Birde bunun ağırlığı nedir? Son sorum ön sipariş verebiliyomuyuz?
-
Bence red dot u sat, gez arpacık daha iyi hem askerliğede alıştırma yapmış olursun.
-
Çekirdek ağır olduğunda hızını daha iyi korur. 9x19 parabellum merminin tabancadan çıkış hızı ortalama 350, 380 m/sn. Namlu kısa olduğu için sürtünmede az. Mermi açılı atıldığında 500 metrenin üzerinde yol kateder ama bu mesafenin üzerinde etkisi çok azalır. Yinede kafaya yada kalbe denk geldiğinde öldürür.
-
Anlaşılan baya güzel bi buluşma olmuş.
Bende geliyodum uyuyakalımışım, bi kalktım saat 11.30 olmuş.
Neyse haftaya geliyorum inşallah.
-
Bağlum banada çok uzak değil, birdahaki buluşmalara saat uyarsa bende katılmak isterim.
-
Aynı vatandaş sahibinden' de 1500 dolar istiyo.