Yağmur olmasza bende geliyorum...
crow tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Şuan resim koyamam bıçak köyde. Ama bi köye gittiğimde detaylı resimlerini çeker koyarım.
-
Burada yok ama irilik bakımından buna çok benziyor. Ayrıca benim favorim "Vietnam Palası"
İşte o Vietnam palasından var bende bi tane. 1940 yapımı domuz kemiği sapı var. -
Öğleden sonra hafta içleri bende gelebilirim. Yalnız kar çamur fazla olmazsa iyi olur. En son bi tarlaya girdim 100 metre tarladan birbuçuk saatte çıktım.
-
Evet şimdi baktım menace 4,5-18x56, 811 gram diyo bide ayak 1 kilo.
Ama olsun param olunca yinede alacam.
-
Bende Batıkentteyim gün ve saat uyarsa bende gelmek isterim.
-
Falcon menace serisi var, çok güzel dürbünler param olunca alıcam bitane.
Sizede tavsiye ederim.
-
Bugün hava açıldı gibi sanki
, yarında böyle olur inşallah...
-
Ben yazın Colt la, match pelletle 20 - 22 metreden soda şişesini patlatıyordum. Ama bira şişesinde işe yaramıyo.
-
60 metreyi 1 metre gibi gösterecek dürbününün 60x zoomu olması lazım, böylede bir tüfek dürbünü yok heralde. Bence torpedoya 16x yeter.
-
Bu raptorlardan 5 kutu aldım bi tane düzgün çıkmadı, pelletler çapaksız temiz olsa o parayı hakader heralde.
-
Evet çok gerekli ve önemli ama çıkş hızı düşük olan silahlarda belli bi mesafaden sonra çok düşme olacağından mil-dot ta dotlar yetmeyebiliyo. Bunu ben farklı mesafelere atıcağım zaman zoomu sabit tutup, mesafelere göre sıfır noktamın altına yada üzerine atıyorum. Evet mil-dot gibi kullanışlı değil ama bir iki atıştan sonra nereye nişan alıcağınızı çok iyi hesaplıyabiliyorsunuz, sonra zaten arkası geliyo. Ben bushnelli objektif çapı küçük ve kaliteli olduğu için seçtim, mil-dot isterseniz gamoyu öneririm havalı silahlar için üretildiğinden tepmeler çok zarar vermez. saygılar...
-
Bencede bushnell. Reticle' a gelince multi-x e çok fazla takılmayın, mil-dot gibi kullanışlı olmasada alışınca güzel. Mesafe tahminini paralaks ile yapabilirsin aşağı yukarı tutuyo.Işıklandırmada öyle çok önemli bişey değil bence zaten pilinde canına okuyo.
-
Neyse sağlık olsun Murat abi. Bütün yardımların için çok teşekkür ederim. Nasipte sabit zoomlu dürbün kullanmakta varmış. Yalnız hastayı kaybettik demişsin, kaybetmiş sayılmayız daha can çekişiyo.
Gittiği yere kadar 16x le devam. Konuya dönersek Hala sabit zoom diyorum ve artık bende sabit zoomlu bi dürbün kullanıyorum.
-
AnkaraTeam'de halledebilecek birkaç kişi var.
Bugün buluşmada optik, mekanik uzmanı The Night Hawk Murat Abi dürbüne baktı, zoomu değiştiren halkanın vidası içinde kırılmış, keşke o kırık parçayı dün çıkarsaymışım. Murat abi epeyi uğraştı ama kırık parça sıkıştığı ve gerekli ekipman(ince uçlu matkap) olmadığı için çıkaramadı ama dürbünü hastaneye kaldırdı.Eminim çok iyi tedavi edecek. Murat Abi sen olmasaydın bizim halimiz ne olurdu
, iyiki varsın...
-
Abi dediğin vidayı tırsa tırsa söktüm. İçerde küçük bi parça var, ya yerinden çıkmış yada kırılmış. Hemen daha fazla kurcalamadan geri kapattım.
-
Bende gelecek gibiyim.
-
Bende bu dürbün mevzundan pek anlamamakla birlikte sabit zoom diyorum. En son buluşmada benim dürbünün zoomu 10 da sıkışmıştı, sonra gevşedi, dünde 16 da kaldı, zoom halkası boşa dönüyo. Kafayı yiyecem.
En azından sabit zoomda böylebir problem olmaz.
-
Yarın bende erkenden çamlık birdeyim.
Görüşmek üzere...
-
O çiftenin altında yivli namlu olan tüfekler drilling diye geçiyo. Bende Yaban tv de Dr Ali' de görmüştüm o silahı. Namlunun altında komple yivli namlu var ve yivli fişek atıyo. MKE de buna benzer bi tane 308 lik yivli çifte vardı fiyatı 18.000 euro du.