Erdem Abi, Gazi Üniversitesinin poligonu 10 metre ve sadece tabanca ile atışa izin veriyolar. Birde oraya üye olan Gazi öğrencilerine 5 lira yanlış hatırlamıyosam. Bu 5 liraya 50 dakikalığına pellet ve tabancayıda ordan veriyolar. Yalnız poligon güzel.
crow tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Köksal abi beni silin. Yarın sabah havalanından birini almam gerekiyo, ben gelemeyeceğim.
Ama işim erken biterse gelmeye çalışırım.
-
Hayırlı olsun; kazasız, isabetli atışlar...
-
Köksal abi yeni tüfeğin hayırlı olsun. İnşallah bu silahlada t12 deki gibi güzel guruplar çıkarırsın.
Ben bir problem olmazsa ve hava iyi olursa gelirim.
-
Ellerine sağlık çok güzel bi grupman olmuş.
Bu gün bende denedim bayağı stresli bi iş. Ama grup güzel çıkınca insanın çok hoşuna gidiyo . Tekrar tebrik ederim.
-
Bu gamonun sarı raptor pelletleri çok uyduruk yav pro magnumdan daha fazla çapak var benim tabancanın şarjörüne bile girmiyolar. Ama tip güzel.
-
Bende bu dürbünü kullanıyorum, dürbünün mercek kalitesi falan fena değil. Amerikan malı diye almıştım ama çin malı çıktı o beni biraz üzmüştü.
Reticle multi-x, mildot gibi değil ama alışınca güzel, tek dez avantağı çok kalın olması. Birede uzun mesafe atışları demişsiniz, bu dürbünün parallax ayarı 400 yd son.
-
Görünüşe göre bu gün enteresan bi buluşma olmuş.
Kamuran abi senin namlu korumada bayağı güzel olmuş yalnız biraz aşağı sarkmış gibi duruyo acaba resimmi yanılttı beni?
-
Optimum' un arkasındaki poligonda sadece trap ve skeet atılıyo.
-
Hakkatten amerikan malımı?
-
Benim bildiğim Atatürk spor salonunun karşısında bi poligon var, ama sadece havalılar için tüfeklede atış yapılabiliyo, genelde müsabaka silahları olanlar var içerde. Ateşli poligonada en iyi The Night Hawk Murat abi cevap verir.
-
Geçmiş olsun Kamuran abi, Allah şifa versin. Bende buluşmaya gelmek istiyorum ama bu ara kafamı dersten kaldıramıyorum.
Kaçabilirsem gelirim.
-
Eveet bu gün çok güzel bi yarışma yaptık.
Bence bu yarışmayı arada bir tekrarlıyalım.
Yarışmadan sonra ben hızımı alamayıp epeyi pellet daha attım
ama dürbünün zoom kısmı bozulunca biraz moralim bozuldu
bundan sonra heralde sabit 10x le kullanıcam dürbünümü, neyse... Bütün katılan abilerime arkadaşlarıma teşekkür ederim.
-
Bende finallerden önce son bi kez gelmek istiyorum. Gelen notlara göre sonra gelebilirmiyim
bilemiyorum.
-
Çok güzel olmuş Osman amca, ellerine sağlık.
-
Bende dışkapıda soruyorum, bunlar orjinal Adana'dan distiribütöründen geliyo diyolar.Adama Gamo'nun sitesinde böyle bi pellet yok diyorum; bak burda ispanya yazıyo, boşamı yazmışlar bunu diyo.
-
Silahı gelen bütün abilerin silahları hayırlı olsun. Bende buluşmaya katılmayı çok istiyodum ama Murat abi bu havada yaylılar yay kırar diyince, bide babam ne işin var bu soğukta diye kızınca gelemedim.
Ama bi dahaki buluşmaya inşallah gelecem.
-
Ahhh, burda da bu kadar karga olacak varya...
-
Dampa ayakla kullanılırsa bi problem olmaz.
-
Gamonun 4*16-50 si iyi bi dürbün. Mil-dot var, görüntü kalitesi güzel çok da ağır değil. Bence 460 magnumada güzel olur.