Abi benim silahtanda kurarken enteresan sesler geliyo. Bi sökmeye cesaret edebilsem ne var ne yok anlayacamda ya toplayamazsam.
crow tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Murat abi senin 97k' ya yapılacak bişeyler hala varmı?
-
O mesafeden, hakkatten muhteşem bi grup olmuş. Tebrikler
-
Çok teşekkür ederim, yalnız abilerimin atış tekniklerini falan görünce, dedim ben ne yapıyorum. Ama yavaş yavaş öğrenecez.
-
Tek yaylı bendemiydi yav? Neyse yaz gelsin bi pcp de ben alacam inşallah.
-
Murat abi o Weihrauch tan bende bi tane var. Babam 1983 te almış, hw 94. Beretta' nın F 81 modeline çok benziyo. Babam üç şarjör atmış tetik yayı kırılmış, o zaman parça falan bulamayınca kalmış öyle, geçen sene ben evde buldum gittim okadar uğraştım yaptırdım, 2 şarjörde ben attım iyice bozuldu. Öyle yatıyo şimdi. Benim tavsiyem kurusıkıyla falan uğraşmayın alın bi gerçek takır takır atın.
-
Alıntı
Hava güzel olursa, herhangi bir işim çıkmazsa bende gelirim ama pcp lerle yarışmam çok zor
Abi bende gelecem inşallah, bizde birlikte atarız yaylılarla.
-
Yav ne silahmış bee. Keşke Türkiye' de de olsa da görebilsek, kullanabilsek...
Ama gelse mke buna ne fiyat çeker acaba?
-
Abi valla helal olsun. Dürbünsüz bundan daha iyi atış yapılamaz heralde. Bide bişey soracam, hangi pelletle atışı yaptın?O mesafeden çok iyi patlattı şişeyi.
-
Ben yine gelemedim, evdekiler hava soğuk diye göndermediler bende kaçamadım.
Haftaya inşallah...
-
Yarın buluşmaya bende bi arkadaşımla birlikte geliyorum.
-
Ya resimleride gördüm çok üzüldüm, keşke bizimkiler izin verseydide bende gelebilseydim.
Çok güzel bi buluşma olmuş.
Heh bide Erdem Abi, o Air Arms kimin yav ceviz kundak hemide side lever ne kadar güzel bişey o öyle yav. Bu air arms ları nerden buluruz, bende kafaya koydum aynısından alıcam inşallah...
Bu arada tüm İslam aleminin kurban bayramı mübarek olsun.
-
Bende gelmeyi çoook istiyorum ama bizimkiler benim notları görünce baya kızdılar
. Bakalım kaçabilirsem sabah gelirim belki...
-
Yanlış hatırlamıyosam diana nın 300r modeli şarjörlüydü.
-
Çok güzel bi buluşma oldu bugün.
Buluşmaya ilk giden bendim, sabah dondum valla, her beş atışta bir parmaklarımı ısıtmak için arabaya girdim
ama sonra açtı hava. Uzun uzun atış yaptık, ben daha yeni girdim eve. Bu arada Volkan Ertekin' in air arms'ına hasta oldum
, yemeyip içmeyip para biriktirip alacam inşallah bundan bi tane.
-
Demek kediler kargayı hemen yedi ha?
Ben vurdum iki hafta yattı karga öylece, hatta yanından kedi bile geçmedi hep uzağından dolaştılar.
-
Bir kaç hafta önce bende bu silahın siyahından aldım.Size bi sorum olacak; ben yirmi metreden kola tenekesine atarken, yirmi santim altına nişan alıyorum, çok yukarı atıyo. Aynı problem sizdede oluyomu yoksa bendeki silahmı problemli? Bide bu silah için müsabaka gezi arıyorum türkiyede bulabileceğim bi yer varmı?
-
Ben yine gelicem diyecem ama bi terslik olursa gelemiyecem, olmayacak. Ama bu sefer gelecem gibi... Sabah 07.00 da çamlık birdeyim inşallah...
-
Bu İmpreza sti 'ın 2004 modellerine bitiyorum, bence gelinebilecek son nokta; şekli, aerodinamiği, motoru hepsi tam bir bütün. Belki bi gün bizede nasib olur...
-
Ben aile kaynaklı nedenlerden dolayı gelemedim.
İnşallah güzel ve keyifli bi buluşma olmuştur...