Araba değilde ben 4x4' üm. Baktım araba çıkamıyo, alırım tüfeği omzuma çıkarım.
crow tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Erdem abi, hafta içi hep yağışlı geçti, çamlığa çıkan yol çamur olursa nasıl çıkacaz?
-
Vay anasını yav!
Tadı nasıl acaba? merak ettim şimdi.
-
Hakkattenmi???
-
Kamuran abi bi problem olmazsa ben seni yalnız bırakmam.
-
Yav resimleri falanda görünce çok üzüldüm,çok güzel bi buluşma olmuş, keşke gelebilseydim. Ama bu cuma sınavlarım bitiyo, inşallah bidahaki buluşmaya bende gelicem. Ayrıca Erdem abi tebrik ederim ;d;, hakkatten çok güzel bi grup olmuş, devamını bekliyoruz...
-
Ben gelmeyi çok isterdim ama önümüzdeki hafta komple sınavla dolu, çoook çalışmam lazım.
-
Bu gün gerçekten çok güzel bi buluşma oldu
, zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım. Hava güzeldi, atışlar güzeldi, sohbetler çok iyiydi. Sınavlardan önce epeyi stres attım. Buluşmaya katılan bütün abilerime teşekkür ederim.
-
Ümit abi sende yine sincap vardı bizde oda yoktu, imrene imrene sincaplara bakıyoduk neyseki aldım bi tane.
Bakalım yarın ne olacak?
-
Yarın bi problem olmazsa bende gelicem. Sırf bu gün gidip sincap aldım bi tane
, yarın pellet manyağı yapacam inşallah...
-
Hocam bu dediğin üç pelletide epeyi kullandım. Expander ı hiç beğenmedim saçma sapan yerlere gidiyo pro hunter da iyi değil ama pro magnumun çapaksızını bulabilirsen çok güzel pellet.
-
Bende bu yüzden vurdum zaten hayvanı. 4 tane alçak bi kumru yuvasına saldırıyodu, muhtemelen yuvada yumurta var, zavallı bi kumruda yuvayı korumaya çalışıyodu dayanamadım indirdim bi tanesini ama sonra çok pişman oldum. İnşallah Allah affeder.
-
Bugün ilk kez buluşmaya katıldım
, Murat abi, Erdem abi ve Ümit abiyle tanıştım. Sağolsunlar abilerimden çok şeyler öğrendim, özellikle Murat abi dürbün sıfırlama konusunda bana çok yardımcı oldu.Buluşmaya katılan bütün abilerim için teşekkür ederim, benim için çok güzel bi gün oldu. Birdahaki buluşmaları iple çekiyorum.
-
Hocam bu dediğin olayın aynısısı benim başımada geldi. Hayvanı vurdum tam bir hafta içimde bi rahatsızlık bi üzüntü oldu.Neyseki Night Hawk abinin dediğiyle teselli ediyorum kendimi. Allah günahlarımızı affetsin...
-
Buluşmaya gelirken silahtan ve mermiden başka getireceğimiz bişey varmı?
-
Peki ne zaman kesinleşir yada buluşma olursa saat kaç gibi, nerde olur?
-
Yarın buluşma varsa ben gelmek isterim.
-
Bende bi arkadaşımla gelmeyi düşünüyorum, yarın buluşma olacak mı?
-
Bi problem olmazsa bu hafta bende buluşmaya gelip, sizlerle tanışmak istiyorum.