Araba işini çözersem 50m puanlıya varım. Ama 100m atılacaksa, kalibrem kurtarmıyor, ama hedef dikerim.
crow tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tabanca olduğu gibi havuza sokulmamalı zaten. Diğer yöntemin detayını çok bilmiyorum. Weihrauch' un Türkiye distribütörü Meydan Av. Kabzeyi de oraya bi sorun isterseniz, ben uyup uymayacağından tam emin değilim.
-
Youtube'da gördüğünüz, orijinal o renklerde üretilmiş bir model. Krom kaplama bildiğim kadarı ile iki şekilde yapılıyor. Birisinde; film gibi bir şeyle mazemeyi kaplıyolar, diğerinde; sıcak havuza daldırıyorlar. Her iki işlemde de tabancanın üzerindeki yazılar ve çizgiler kapanacak. Kaplamanın mikronuna göre, hareketli sistem oturmama riski yaratabilir. Kabze olarak nasıl bir şey düşünüyorsunuz? Tabancanın kabzesi, 1911 Colt'larla aynı ebatlarda. Hazır alacağınız bir kabze, tabancanıza uyar. Ayrıca; hw75 ile hw45 in blokları aynı diye biliyorum, bu kabzeyi de temin edip kullanabilirsiniz.
-
Hatsan, birde şu kundakları güzelleştirse çok güzel olacak...
-
Muhteşem bir gün olmuş, keşke orada olabilseydim:(
Tüm katılımcılara ve A-Takımına tebrikler, gerçekten çok başarılı bir organizasyon olmuş. -
Hayırlı olsun Abi, çok güzel görünüyor.
-
Yarınki buluşmada herkese isabetli atışlar. Erdem, Erdinç ve Ömer Abi; yeni Air Arms'lar hepinize hayırlı olsun. Darısı başıma inşallah.
-
-
Yeni ve eski dolum ucunun fotoğrafını koyabilseniz, farkı görebiliriz.
-
Gruplar süper. Dün bu silahın kırmızısını kurcaladım, yavaş yavaş aklım gitmiyo değil:)
-
Birkaç fotoğraf koyarsanız, ben de buradan gelmiş gibi olurum.
-
O kadar özledim ki buluşmaları anlatamam. Dönüşüm süper olacak ama...
-
Tüfeğiniz hayırlı olsun. Uzun süre keyifle kullanmıştım bunun boltunu. Arada, ufak problemler çıkarsada, 18 grain JSB'ler ile çok isabetli!
-
Tüfeğiniz Serkan78'in dediği barutu da ateşleyemiyorsa, bu iş nitro gliserin'e kadar gider. "Ben denedim bir şey olmuyor" diyerek bu işi çok iyi bilmeyen insanlara tavsiyede bulunmak ne kadar doğrudur bilmiyorum. Dizel etkisinin zararlarını zaten kolayca göremezsiniz. Tetik grubunu tutan ana blok pimlerinden, piston keçesine kadar her yere dizel etkisi zarar verir. Tüfeğin gücünü bir miktar arttırırsınız ama, isabetiniz mahvolur.
Ufuk Bey, tüfeğinizin gücünü arttırmayla uğraşmayın, sonuç hayal kırıklığı olur. İlla güç istiyorsanız, daha güçlü bir tüfek ile cfx'i değiştirin. Ya da, GRT tetik ve maccari yay ile locktime' kısaltıp, mevcut güç ile daha isabetli atışlar yapabilirsiniz. -
Serdar Abi çok geçmiş olsun. Umarım önemli bir şey değildir.
-
Mehmet Abi'nin linkini gönderdiği T12 gerçekten çok güzel bir silah. İsabetli, hafif, kullanımı kolay. Ayrıca; Teknosman(Osman Amca), bu tüfeği ayrıca sevdiği için, çok temiz bakıyor.
-
Çok güzel bir grup. Pelletler; 21 grain yanlış bilmiyorsam, 50 metre atışlarındaki ezilme derecelerine bakılırsa, bence tüfeğin gücü gayet iyi.
-
Bence; gamo 440'ın yanına ikinci bir gamo, hatsan ya da stoeger mantıklı değil. Diana , hw alırsanız, hiç değilse kalite seviyesini de yükseltmiş olursunuz.
-
Pcp yaylıdan epeyce farklı bir sistem, biliyorsunuzdur. Daha önce kullandınız mı bilmiyorum, pompası, dolum ucu, scubası falan derken epeyce de maliyetli ekipmanları var. Bence; pcp' yi tanıyıncaya/alışıncaya kadar; 2. el, biraz daha ucuz ve basit bir tüfekle başlasanız, 2-3 ay sonra üst seviye silahlara geçseniz daha iyi olur.
Bunun haricinde, madem taksitli alacaksınız, biraz daha para verip, condor yerine bir Air Arms almak daha iyi olur. -
Elinizde zaten bir gamo yaylı varmış. Bence, biraz daha birikim yapıp iyi bir pcp almanız daha isabetli bir karar olacaktır. Ama, ben yaylıların adamıyım diyorsanız, bundan sonra almanız gereken silah HW97k, AirArms pro sport ya da TX200 olmalı.