Sağol Mustafa..Sana T12 için hayırlı olsun diyelimmi...Yarın buluşmaya HW97k yıda getireyim..uzun zamandır ilgisiz kaldı..sevindirelim biraz..
Diyelim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Sağol Mustafa..Sana T12 için hayırlı olsun diyelimmi...Yarın buluşmaya HW97k yıda getireyim..uzun zamandır ilgisiz kaldı..sevindirelim biraz..
Diyelim
Ben yine gelemiyorum. Bi şarjör atamadım daha
Yanlış saymadıysam, 2 tane 9 var. Gerçekten güzel atışlar olmuş Osman Amca. E tüfek güzel, atıcı zaten belli, hal böyle olunca; bu atışlar da normal.
Ben bir eğitim dolayısıyla katılamayacağım, herkese keyifli atışlar. Bu arada, yarışmaya ben katılamayacağım için sonunculuktan da otomatikmen kurtulmuş oluyorum.
Beton, kaymak gibi olmuş maşallah. Serdar ve Mehmet Abi; size de, bu işler için ayırdığınız zaman ve emek için ayrıca teşekkürler.
Yüksek gücün ve sesin sebebi; silahın rodajının tamamlanmamış olması ve mekanizmdaki fazla yağ olabilirmi?
Yarın inşaat olacakmı?
Yav 10 metreden ne kadar büyük grup olmuş diyecektim, sonradan paranın 5 kuruş olduğunu gördüm. Tebrikler. Silahlı daha fazla tanıdıkça, bu grupları 50 metrelerden de göreceğimizi düşünüyorum.
Ates yakmayii tam beceremem ama, pisirme isini halledebilirim.
Yarın sabahtan bir sınavım var, sağ salim çıkarsam ordayım inşallah.
10:00' da ordayım. Çok çok teşekkür ediyorum
Olmaz Abi, sen söyle ben orda olayım
AŞTİ uyarmı Mustafa?
Uymazmı Abi, saat kaçta?
Arabam yok malesef Merkezde, herhangi bir noktadan, yolunun üzeri olup da, beni almak isteyen varmı acaba?
Kendi çapında bir koleksiyon da benden gelecek ama, önce mazemeleri bi toparlamak lazım.
Koleksiyona diyecek yok, maşallah dört dörtlük. Erdem Abi, yeni lensin hayırlı olsun. Hangi lensi aldın acaba?
Az kaldı az, ben de geleceğim.
Bu silahlarla; bu hızları görmek, anca gamonun pba pelletleri ile mümkün. 350 magnum ile 460 magnum arasında; 20-30 fps gibi bi fark anca vardır. O da çok önemli değil zaten. İkiside çok güzel ve isabetli silahlar. Güç haricinde; hangisi hoşunuza gittiyse, onu alıp, keyifle kullanabilirsiniz.
Ahmet(XEagleX); yoğun, süperpoze ve çifte ısrarlarına rağmen, bi tane 66cm namlulu Armsan 612W aldı. İnşallah kazasız belasız kullanır.
Fotoğraflarda, bir problem görünmüyor. Kullandığınız pellet jsb zaten, oldukça yumuşak. Alt kısmından parmağınız ile biraz daha bastırırsanız sorun olmaz gibi. Bu olay, en çok gamo gibi sert pelletlerde oluyor.