Bir aksilik olmazsa sabah erken önce çamlığa çıkarım, sonra ps na inerim. Bu arada sucuk yerine Serdar'ın soslarıyla bezenmiş tavukları tercih ederim.
Yok böyle bir lezzet...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bir aksilik olmazsa sabah erken önce çamlığa çıkarım, sonra ps na inerim. Bu arada sucuk yerine Serdar'ın soslarıyla bezenmiş tavukları tercih ederim.
Yok böyle bir lezzet...
Son anda bir süpriz olmaz ise, ben de geliyorum inşallah. Bir de; tüpümü doldurabilirsem, tam süper olacak.
Batıkent itfaiyesinde kompresör var, ama dolum yapmıyorlar. Ostim içinde, ben de ersoy gaza dolum yaptırıyordum. Ama hiç 180 bar üstü dolum yaptıramadım. Bir de; Drager in servisi var; ivedik organizede, kompresörleri olmasına rağmen, onlarda dolum yapmıyor.
Mustafa nerelerdesin gelmez oldun? Saygılar
Eğer bu Mustafa ben isem; Abi sınavlardan yeni çıktım, birde başka koşturmacalar falan var. Haftaya inşallah geliyorum.
Katılım Listesi
1. Erdem
2. Murat
3. Levent
4. Erdinç
5. Kamuran
6. Serdar
7. Osman abi
8. Gökhan
9. Mehmet
10. Mustafa(crow)
Benim de yarışmaya katılacağım belli olduğuna göre; sonuncu kesinleşti.
Hayırlı olsun Abi, resimlerde bile böyle görünüyosa, acaba yarın nasıl bişey görecez.
Hayırlı olsun Abi. Allah, mesut etsin. Yarın ufak bir iş nedeni ile gelemiyorum, ama haftaya tam teşekküllü geleceğim inşallah. Size bol eğlenceler.
Osman Amca şimdi iyice heyecanlandım. Stabilite durumu ne oldu? Ayrıca; çekiç ve yayla oynama yaptınmı?
Resimlere göre süper bi buluşma olmuş. Osman Amca, evanix'in tüpümü büyümüş ne olmuş öyle:)
Volkan Abi' ye de buradan selamlar...
Ahh ahhh. Çok özledim buluşmaları. 2 hafta sonraya yetişiyorum inşallah buluşmalara. Bu arada; yeni silahlar aciipmiş, herkesin silahları hayırlı olsun.
Benim kollar yine kapkara oldu.
Bu sefer ben de erkenden geliyorum.
Bildiğim kadarıyla 50x olanı ft dürbünü.
Alıntı sahibi "crow" 1. sınıf mercekler kullanılıp, tamamen el yapımı dürbünler.
cevap için teşekkürler ama en yüksek yaklaştırma değeri 25 x biraz az geldi amerikan ordusu bu markayı çok kullanıyor cheytac ve barret hariç bütün keskin nişancı silahlarında bu dürbünlerden var
Demekki 25x yetiyo. Ayrıca barrett' tede kullanılıyor.
1. sınıf mercekler kullanılıp, tamamen el yapımı dürbünler.
ben hw97k ile dampa+6-24x42 dürbün kullandım. bir sıkıntıda yaşamadım. iyi bir dampa ve kaliteli bir dürbünle sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum.
+1
Benim bahsettiğim dürbün; çok iyi bi dürbün değildi. Ayrıca hatalı üretim olma olasılığıda yüksekti.
Yeni BSA' ları hiç görmedim. Ama eski 8x32-44 BSA' yı sports match dampa ile 97k üzerinde kullanırken bozmuştu.
Hawke dürbünler, aradığınız özellikleri içeriyor. Airgun rated olmasına rağmen, dampa ayak ile kullanırsanız eminim çok uzun süre dürbün ve silahı zevkle kullanırsınız.
İyi değil,,Yok yazılarak,Puan kaybediyorsun..
Ama, dönüşüm muhteşem olacak.
Ben yine gelemedim iyimi.