En kısa zamanda ben de aranıza katılmak istiyorum. Saygılar...
Kayahan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Baretta glock sig p226 gibi kompakt modellere rakip olarak taşınma açısından daha kolaylık olsun diye piyasaya sürmüş. F92 iri bir silah. Yoksa kalitesi kendini kabul ettirmiş. Kompakt olarak glock ve p226 ile kıyaslandığında fiyat farkı çok fazla. Ama nihayetinde baretta kuruluşu. Tutukluk yapma gibi sorun oldumu?
-
Stoeger cougar hakkında tecrübesi olanlar paylaşabilirler mi?
-
Ben de ilgileniyorum.
-
Yeni ford rangeri yaklaşık 1000 km kadar kullandım. İç hacmi göründüğünden dar. Konforu performansı tatmin edici.
-
Benim de ilgilendiğim konu takipteyim yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
-
Abi bu ft yaylılarının grupmanlarıyla hatsan dominatorun arasında fark yok anladığım kadarıyla. Çok aradım sordum bulamadım. Neden dominatorle ft olmuyor? Lütfen biri açıklayıcı bi cevap veirise mutlu olucam.
Saygılar... -
-
Gerçekten bu kadar kısa zamanda böyle büyük atılım beklemiyordum. Görünce mutlu oldum. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.
-
Bende de zoraki hp-01light 5.5 var. 2. Pompada 10 m den soda şişesini kıramadı. Memnun kalmadığım için 4.5 la değiştirmeye karar verdim.