Bende bu konu ile ilgili her türlü maddi ve manevi desteğe hazırım.
bu hayalimiz bir an önce gerçek olmasını dilerim.
nedim_1980 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
merhaba arkadaşlar, istanbulda bulunmama rağmen ankara team'in buluşmalarını her zaman takip ederim.
bu konuyu mimar olan abime sordum bir çok fikir verdi bana aklımda kalan en önemli husus:
çinko yaz sıcağında çok ısınır dolaysıyla hamam gibi yapar barınağı onun için yerine (Ondoline) kullanılabilir hem izalasyonlu hem her türlü renkte üretilyor, ankarada fiyatları sorgulanabilir.
teknik veya başka herhangi bir soru olursa seve seve abimden destek alarak yardım etmeye hazırım.
temennim gıbta ile resimlerini izlediğim o güzel buluşmalarınız daim olsun.hepinize sevgilerimi ve saygılarımı sunarım.
-
Hayırlısı o zaman pazar günü görüşmek üzere inşallah .
-
Bu arada iki kuzenim var benden büyükler .
bir yıldır onlara bu zehri enjekte ediyorum onlar artık son ısırığa hazırlar sonra eminim soluklarını av mağazalarında alacaklardır.
onlarda gelebilir mi ?? -
Abi arabam yok otobüs ile gelirim .
sadece hangi durakta inmem gerektiğini bilsem yeter . -
Memnun oluruz, toplanma adresi aşağıda
Sağolun abi
ben çeliktepe'de oturuyorum ( 4.levent ) oradan nasıl gelebilirim acaba ?? -
şu yıllık iznimi istanbulda geçiriyorum . silahım yok ama her yere gelirim .
-
abi hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın ..
sanırım bundan sonra kolay kolay başka yaylı tüfek beğenmezsiniz ... bir sonraki istasyon PCP tüfek -
hayırlı olsun kardeşim .. güle güle kullanırsın inşallah ..
tüfek hakkında görüşlerini bekliyoruz . -
Haydar abi elinize gözünüze sağlık , bence marifet silahta değil marifet sizin elinzde , dünyada bu silaha sahip olan binlerce kişi var , ama bu performansı herkes gösterebileceğini sanmıyorum .
-
allah bu arkadaşlığı ve muhabbeti bozmasın , sizlere bol isabetli nice buluşmalar dilerim ,
-
neyi bekliyoruz ??
-
valla ben akrep burcuyum , akreb'e akrep yakışır ama çoook çalışmak lazım .
ahşap kundağın her zaman silaha güzellik katar . -
yusuf abi eline gözüna sağlık , maşallah nazar değmesin gerçekten harika bir performans .
perşembe günü görüşmek üzere . -
çok güzel bir buluşma olmuş , böyle güzel ve sıcak buluşmalarda soğuk vız gelir insana , allah bu güzel arkadaşlığı bozmasın .
mrmatarci abi çocuklarınıza en güzel hobiyi öğretiyorsunuz , keşke tüm babalar çocuklarına tv , bilgisayar ve oyun yerine böyle faydalı sporlar ve hobiler öğretseler . -
güzel bir buluşma olmuş , buluşma yeri ise harika , antakya'ya giderken bu yere uğrama şansım var mı ?? yoksa uzak mı kalır ??
-
Kundak bence gamonun ahşap kundaklarından daha kaliteli olmuş bu sefer.
-
abi dün bir arkadaş onu kullanıyordu , webli'yle bir hediye olarak gelmiş , sağolsun rica ettim verdi denedim bir kez tek anladığım şey tamamen tepmesiz değildi
-
harika grupmanlar , ellerinize gözlerinize sağlık , fender kardeşim ellerine sağlık senin grupmanların da güzel olmuş ama özgür abi grupman kağıdı ne kadar gösterse haklıdır
allah bizede böyle grupmanları yapmak nasip etsin .