dün bu tüfekle bir atış yaptım , tamamen tepmesiz değil , birde kurulması yine çok sert , ama güzel bir şeye benziyor
nedim_1980 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı uğurlu olsun kardeşim , kazasız belasız günlerde kullan , kadir abiyi anlatmaya gerek yok , gözün kapalıyken alışverişini yaparsın kendisiyle , hatta silahta senin bulamayacağın bir kusur varsa onuda söyler sen sormadan , birde ikinci dürbünü satışa çıkarsa
mustafa bey zaten hepimizin abisi ve herkesin yardımına koşan bilge abimiz .
hepimizin adına sonsuz teşekkürler . -
değerli abilerin görüşlerinden anladığım kadarıyla : bir HW 97 4.5 yanında bir diana 460 5.5 birde yanında bir pcp oldu mu mukemmel bir koleksiyon olur .
-
eline sağlık yusuf abi , bir dahaki seferde bende gelirim tüfek senden hedef sigaraları benden
-
ben hem gidemedim hem de çalışıyorum
sesleri sankı kulağıma kadar geliyor , namlu kokusu offff -
fiyat olarak 50 ytl fark var hw 50 s daha pahalı , sanırım yayında bir değişiklik var yabancı bir sitede baktım bi ara öyle bir şey yazıyordu ,
ve yapılan değerlendirmelerde hw 50 s ele alınmış sanırım daha iyi bir tarafı var ..
bende önce hw 50 ve hw 57'yi beğendim ama kimse güzel tüfek demedi , herkes hw 97 diyor ama ne yazıkkı bu tüfeği bir saat kaldıracak gücüm yok . -
arkadaşlar bilgilerinizi benimle paylaştığınız zaman çok teşekkür ederim , ama yinede hk97 veya diana 54 çekiniyorum çünkü onları kaldıracak güç lazım , bende yapılı biri değilim , 100 metrede de gözüm yok 50 metrede isabetli olsun yeter bana , kalibre olarak zaten 4.5 alıcam .
tekrar ilginiz için sağolun . -
selam arkadaşlar ..
forumdan edindiğim bilgilere ve çin malı havalı tüfeklerle maceralarıma dayanarak hw 97 yada diana 54 'e niyetlenmiştim .
dün kapalı çarşı arkasındaki av dükkanlarına gittim baktım, diana 54 bulamadımda hw 97 buldum , güzel ve kaliteli bir tüfek olduğunu her halinden belliydi ama elime alınca dedimki kendime ( bende bunu yarım saat taşıyacak güç varmı ?? ) cevabım tabiki hayır dı ,
onun için hw 57 'ye baktım bana daha uygun geldi , benim aradığım tüfek nisbeten hafif ve 50 m'ye kadar isabetli atışlar yapsın istiyorum ..
lütfen hw 57 tüfeğini denemiş olan arkadaş varsa beni biraz aydınlatabilirmi bu tüfek hakkında ??