nedim_1980 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

hayırlı uğurlu olsun kardeşim , kazasız belasız günlerde kullan , kadir abiyi anlatmaya gerek yok , gözün kapalıyken alışverişini yaparsın kendisiyle , hatta silahta senin bulamayacağın bir kusur varsa onuda söyler sen sormadan , birde ikinci dürbünü satışa çıkarsa ;tacli#
    mustafa bey zaten hepimizin abisi ve herkesin yardımına koşan bilge abimiz .
    hepimizin adına sonsuz teşekkürler .

fiyat olarak 50 ytl fark var hw 50 s daha pahalı , sanırım yayında bir değişiklik var yabancı bir sitede baktım bi ara öyle bir şey yazıyordu ,
    ve yapılan değerlendirmelerde hw 50 s ele alınmış sanırım daha iyi bir tarafı var ..
    bende önce hw 50 ve hw 57'yi beğendim ama kimse güzel tüfek demedi ;$., , herkes hw 97 diyor ;tacli# ama ne yazıkkı bu tüfeği bir saat kaldıracak gücüm yok ;avci; .

arkadaşlar bilgilerinizi benimle paylaştığınız zaman çok teşekkür ederim , ama yinede hk97 veya diana 54 çekiniyorum çünkü onları kaldıracak güç lazım , bende yapılı biri değilim , 100 metrede de gözüm yok 50 metrede isabetli olsun yeter bana , kalibre olarak zaten 4.5 alıcam .
    tekrar ilginiz için sağolun .

selam arkadaşlar ..
    forumdan edindiğim bilgilere ve çin malı havalı tüfeklerle maceralarıma dayanarak hw 97 yada diana 54 'e niyetlenmiştim .
    dün kapalı çarşı arkasındaki av dükkanlarına gittim baktım, diana 54 bulamadımda hw 97 buldum , güzel ve kaliteli bir tüfek olduğunu her halinden belliydi ama elime alınca dedimki kendime ( bende bunu yarım saat taşıyacak güç varmı ?? ) cevabım tabiki hayır dı ,
    onun için hw 57 'ye baktım bana daha uygun geldi , benim aradığım tüfek nisbeten hafif ve 50 m'ye kadar isabetli atışlar yapsın istiyorum ..
    lütfen hw 57 tüfeğini denemiş olan arkadaş varsa beni biraz aydınlatabilirmi bu tüfek hakkında ??