Gelemedim çok üzgünüm. Tüm dostların Kurban bayramını kutlarım.
SEvgiler
Ümit
umit66 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bir aksilik olmazsa ben de gelmek istiyorum..
-
Bende geleceğim..
Gamo CFX ile sicap hedefi tavsiye etmem.. daha tüfeği kurarken PCP li dostlar sincapı indiriveriyor. Geçen sefer ip çekip tüfek kurmaktan boynum tutulmuştu..
Sevgiler
Ümit -
Benim için çok zevkli bir tanışma oldu. Dürbünümü sıfırladığı ve krono ölçümü için Murat beye, çay için de Murat, Erdem ve Volkan beye teşekkür ederim.. (ben ayrıldıktan sonra ödendiği çin kim ödedi bilmiyorum:)
Sevgiler.
Ümit -
Hava güzel gibi .. Yarın kimler kaçta gelebilecek ?
-
Airsoft deyip geçmemek lazım orada sabah tanıştığım arkadaşlardan birisi çıplak elinden vurulmuştu ve derisi soyulmuştu. Ayrıca meslek icabı gözlerde yapacağı tahribatı buluştuğumuzda ilgilenenlere anlatırım. Ek olarak gözünden pelet çıkartılmış bir çocuğu da bizzat muayene etmiştim.
Ejlover! sana da geçmiş olsun..Sevgiler
Ümit -
Bugün 10:30 -12:00 arası mekana gittim kimse yoktu :). Kuvvetli rüzgar vardı sanırım onun için kimse yoktu ?.
Haftaya görüşmek üzere.
Sevgiler
Ümit -
Pazar günü toplanılacak mı?
-
Yazık değilmi 8 -9 pelete
sevgiler
umit -
USA dan laserlyte .17 - .22 laser boresighter ısmarladım ama gelmesi biraz surecek sanırım. durbun sıfırlamak icin yardımcı alet edavatı olanlar getirip yardımcı olabilirlerse sok sevinirim.
Sevgiler
Umit -
Or-An da oturuyorum mekan bana cok uygun. hava iyi olursa 8:30 da oradayım.
Gorusmek uzere.. -
Bende gelmek istiyorum. Mekan neresi? 8 - 9 bana da uygun.
SEvgiler
Ümit