Elinize sağlık..
Hayatın her alanında modifiye candır..
Harikasınız
Fatihhalil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tabi seve seve yardımcı olurum.
Teşekkür ederim şimdiden..
Pcp Pompasıydı, oringiydi, şarjörüydü eller kapkara oldu valla hocam.
En güzeli yaylıdır onu anladım. -
qe serisi
mod 87 qe
mod 135 qe.
ancak hatsandan üst düzey bir isabet bekliyorsan muhakkak gücü ehlileştirip 16j çekmen lazım.
Silah ciddi değişiyor.
güç ve tetik modifiyesi ile hatsan bambaşka oluyor.Bu dediklerinizi yapmak için yakında sizden yardım isteyeceğim Emir hocam.
Kendim yapabilirim sanırım yardım ederseniz -
Herkese cok tesekkürler. Yarin JSB alip ilk firsatta tekrar deneyecegim sarjor icin artik elimiz alisana kadar sök tak yapariz =))
En isabetli atışları bende JSB ile yaptım.
Cidden çok iyi.
Şarjör yayı meselesinide kolaylıkla çözersin. Bende çok uğraştım ama şimdi 1 dk da hallediyorum.
Sadece cam gibi şeffaf kısmın ortasındaki alyan vidayı çıkarman yeterli.
Yayın kısa ve şarjöre dik olan ucunu kargaburnu penseyle biraz yana yatır ve o deliklerin birine sok tornavida ile iyice girdiğinden emin ol.
Sonra yaya siyah üst malzemeyi uctan oturt ve yayı saat yönünde tam tur çevir.
Normalde ilk pellet koyduğun altını parmağınla kapattığın yere bi pellet koy ki şarjör yayı kilitlensin. En sonunda bırakmadan şeffaf üst kapağı oturtup alyan vidayı yerleştir ve sık..
Kolay gelsin -
Rica ederim yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere
Kral pompa yukarıdan aşağı basışta en üstten hava kaçırıyor.
Aşağıyı çözdük, şarjörüde 10 saniyede sök tak yapabiliyorum ama pompanın üst tarafta oring falan göremedim ben.
Muhtemelen ordan kaçırıyor.
Kullanıcı klavuzunda az bişey kaçırması normal yazıyor ama benimki baya bi kaçırıyor.
Nereyi sökmem gerek sizce?? -
Arkadaşlar Kralda yapsın, Hatsanda yapsın.
Ama yeterki yapsınlar bizde birkaç modelin 10 ayrı serisinden değil de farklı farklı modellerden seçelim, alalım, kullanalım..
Haa birilerinin 4 bin lira verip aldığı tüfeğin çok benzeri Türkiye de yapıldıda 800-900 e satılır mı oldu anlamadım??
Zincirin son halkası kullanıcılar olarak yapılan her şeye kulp takmak, gereksiz yermek, kötülemek tu kaka demek anlamsız geliyor bana.
Kopya olmasın isteyen için "S" şeklinde namlu mu yapılmalı yani..?
Çok garip -
Vayyyy..
Pek bi seriymiş. -
Oldukça yakışıklı
-
Tamam şimdi oldu @laqqer teşekkür ederim.
Yayın alttaki parçası düzmüş eğince olay bitti.. -
içindeki yayı tekrar taktıktan sonra montaj yaparken yayı bir tur sıkın sonra kapatarak birleştirin sorun ortadan kalkacaktır.
Aynen öyle yapıyorum ama yayın girdiği siyah plastik parçadan yarım tur çevirmeden sonra kurtuluyor yay.
Bende çevirebildiğim kadar çevirip pellet koyuyorum yatağa kilitliyorum öyle takıyorum üst parça ve alyan vidasını ama son 4 yada 5. Pellete gelince ya yay kurtuluyor ya yayın mukavemeti azalıyor -
Aynı sorunu bende yasıyorum.Oringler'de problem var.Tüfeğin kendisinde olsa kullanılmadığında'da ibre eksiye düşer.Oysa tüfek boşalmıyor.Hava basma esnasında elle destek olunduğunda mesele kalmıyor.BİLGİNİZE
Oring yatağına 2 kat teflon bantla halloldu o iş
-
Kral yeni tip şarjörlerde sorun yaşayan var mı?
Yayı boşaldı her iki şarjöründe içini açtığımda yaparım zannettim hatta yaptımda ama yay işlevini tam yerine getirmiyor ve şarjör mekanizması dönmediği için iğnenin yanına giriyor sıkışıyor pellet..
Dur bakalım bunu da aşacaz zamanla.. -
Kaç mm çelik ve namlu uzunluğu ne kadar bu çakının..
Ben Karadenizde ustam var ona yaptırıyorum sipariş üzerine genelde. -
Hepimizin çocuğunu Allah bağışlasın..
İnşallah sizlerde bu keyfi çocuklarınızla yaşarsınız arkadaşlar.
Erkek çocukları sabırsız biraz ve daha agresif ama kızlar nefes kontrolünü ve el-göz koordinasyonunu harika beceriyorlar..
Kızım önce 3 soda şişesini aynı yerden 3 atışta vurunca video çekeyim dedim.
Ben de şaşırmış haldeyim -
Masallah diyelim nazar değmesin.
Teşekkür ederim..
Sağolunuz -
Hay maşallah..
Ne büyük bir mutluluk,ne büyük bir saadet..
Baba kız, ne mutlu size Fatihhalil Bey..Kırmalı yaylıya kolu yetmiyordu.
Şarjörlü av tüfeğiylede istiyordu da ben vermiyordum bu tam eğlencelik oldu çocuklara sormayın..
Bu mutluluğun çok daha fazlasını forumdaki arkadaşlara da dilerim..
Teşekkür ederim -
https://www.youtube.com/watch?v=78ZYxwhpygs
Bu keyfe kızımda ortak oldu..Alıntı -
Nikula Tactical dürbünüm vardı kendinden ayaklı. Şimdi bende tam onu nasıl yukarı kaldırırım diye düşünüyordum.
Şarjör burnuma girecek nerdeyse -
Dolum ucunun kendi oringlerindeydi deforme.
Sanayiden aldım o oringlerden.
@asil o tarif ettiğin şekilde pompa yapıyorum onda sıkıntı yok.
Pompa tahliye vanasını açmadan dolum ucu çıkartmam.
Oringlerin yatağına bir kat teflon bant sarın üzerine oring takınca eski oringlede sorun çözüldü gerçi. -