Fatihhalil tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

muhtelemen dolum ucu ile hortum arasından kaçıyor
    dolum ucu ile hortum arasında pullu oring gerkiyor
    resimdekine benzer
    [Resim Engellendi: http://www.elcimarketim.com/class/INNOVAEditor/assets/pullu_o_ring_set_2.jpg]

Yok yukardan değil kaçak.
    Dolum ucundaki her iki O ring de aşınma vardı. Sabunla kontrol ettiğimde de hava içeriden geliyordu.
    Eski o ringin altına iki kat teflon bamt sardım yatağa. Sonra oringi taktım ve kaçak kesildi.
    Videoaunu yüklüyorum kaçağın.
    Birazdan buraya atarım.

oringleri inceleyin birde çok aşınmış iseler kaçak normaldir dolum yapılan yerden kaçak olduğunu sanmıyorum eğer kaçak varsa tüfeğin barını kontrol edin 10 dk sonra bir daha bakın büyük ihtimalle kaçak olmadığını fark edeceksiniz

Daha yeni pompa ama sizinde dediğiniz gibi dolum ucu oringlerinde sorun var anlaşılan..
    Tekrar teşekkürler

Bu tur aparatları plastik su borularindan forumda ve yotubeden yapan kişiler var ama daha öncede dediğim gibi telefonu durbune bağlarken optik merkezlemeyi yapmak biraz ustalık istiyor ben alüminyum mazeme kullandim bana göre oldukça basit bir iş çünkü gerekli olan ekipman ,makina fazlasıyla mevcut işlerinin yoğunluğunda zaman bulabilirsen birkaç tane yapar isteyen arkadaşlara maliyetine gonderebilirim

Ben hemen alırım yaparsanız.
    Pvc malzemelerle çok sağlıklı olmuyor sanırım..

Merhaba arkadaşlar..
    2 gün önce aldığım Kral Breaker Bullpub S silahıma Kral pompa ile hava basarken hava girişinden kaçırdığını farkettim.
    Pompada bi sorun olduğunu sanmiyorum ama yedek dolum ucuyla da denememe rağmen yine aynı sorun..
    Ne yapabilirim..
    Kral servisinin yolu gözüktü mü diyorsunuz tüfeğe..???

Çoook teşekkür ederim.
    Maxi mega sipariş etmiştim ama biraz önce aklımda kalacak almam lazım diyerek değiştirip breaker s siparişi verdim.
    Sizinde dediğiniz gibi dar alanlarda atış kolaylığı benim içinde önemli bi özellik.
    Haa boyum uzun (1.90) dolayısıyla kollarımda uzun. Belki atarken garip duracak ama diğeri zaten uzun birde moderatör vs dahada uzayacak ve illaki atış sehpası falan gerekecek..
    Şimdilik düşüncem bu. Ve sizinde dediğiniz gibi bende bahçeli evde oturuyorum ve balkondan pencereden atmaya müsait ortam var ama diğer dipçiklilerle yaylı tüfeğimden biliyorum zor oluyor..

bu aparati kendimiz yapmamız mümkün mü yapan varmı?

Buna bakabilirsin..
    Çok da zor değil yapmak ama yaylıda problemli olur bence..

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Edgun, kalibrgun gibi markaların karga avcısı rusların soğuk iklimde araç içinden çıkmadan veya ayakta atışlarda daha dengeli avlanabilmesi için ihtiyaca yönelik üretilmiş modelleri ülkemizde de havalı üreticileri tarafından taklit edilmeye başlanmıştır.
    Tamamen zevk meselesidir. Nasıl rahat atıyorsanız o model kundak alınız.
    dipçik boyu ve yanaklığı ayarlanabilen modeller de var.
    Benim önerim bullpup veya normal kundak seçiminden önce aklınızdaki marka ve modeller arasından amacınıza ve bütçenize en uygun tüfeği seçmeniz gerekir.
    Bunun yanında dürbün,dürbün ayağı, dolum aparatı,scuba veya pompa gibi ekstraların maliyetlerini de hesaplamanız gerekir.

Öncelikle teşekkür ederim ilginize..
    Scuba kullanmayı düşünüyorum hatta dolum aparatı dahil set siparişi verdim bile.
    Maliyet konusunda öncelikle şuna eminim ki son pcp olmayacak bu aldığım ama kral modelleri bana hem cazip hem de daha albenili geldi.

Arkadaşlar ateşli ile her zaman ve her açık alanda atış yapamıyoruz, yapamıyorum. Yaylı tüfeğimde oldukça fazla ses çıkartıyor. Dolayısıyla pcp almak şart oldu.
    Yada bir pcp almak için kendime bulduğum bahanem bu ( Anlıyorsunuz siz beni) :)
    Şimdi öğrenmek istediğim şu ki; bullpup pcpler sadece kısa olduğu ve dar alanda araç vs atışa uygun olduğu için mi tercih edilmeli?
    Yoksa sadece zevk meselesi midir?
    100 mt ve üzeri atışlarda normal bir tüfek mi yoksa bullpup mı daha fazla önerilir..?
    Atıcının boy ve kol uzunluğu bullpupta tüfek omuzlandığında sıkıntı yaratır mı?
    Boyum 190 bu arada.
    Kral puncher maxi ve breaker bulpup s arasında kaldım..
    Bulunduğum yerde bu tüfekleri elime alıp inceleme şansım maalesef yok.
    Yardım ve fikirleriniz benim için çok önemli.