hayırlı olsun emrah kardeş. en kısa zamanda görüşelim bekliyorum.
umuttyildizz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
toplam 40 euro
-
uğur şimdi işteyim yarın eve gittiğimde bakıp cevap yazayım
-
e bay üzerinden aldım şu an satıcı aktif değil aktif olduğunda linkini gönderirim. çok kolay oldu almak satıcıya mail attım hediye adı altında gönder diye, aynen öyle yapmış ben 15-20 gün sürer gelmesi diye bekliyordum ama 6 günde geldi posta yoluyla.
-
en sonunda dürbünüm geldi tasco 4x16-40 aoe yurt dışından sipariş ettim 6 günde postayla bana ulaştı. bana görüntüsü çok net geldi bu dürbünü kullanan arkadaşlar varmı.bu dürbün hakkında tavsiyesi olan
-
x50 mercek çapı büyük sayılmazmı
-
bu arada dampam mevcut
-
yeni aldığın diana 460 magnuma; hafif, mildotlu,paralaks ayarı bulunan bir dürbün almak istiyorum ancak karar veremedim.bir kaç seçenek sunayım: Walther - 3-9x40,Tasko 6-24x40, Bushnell 3-9X40, Tasco 3-9X40yada Tasco 3-12X40 World Class. dürbüne maxsimum 250ytl bütçe ayırdım.yardımlarınızı bekliyorum saygılar.
-
sağolasın teşekkürler
-
önerileriniz doğrultusunda bir dürbün arayışına girdim 3*12-40 gamo nasıl bir dürbün kalitelimidir önerdiğiniz gibi hafifmi yoksa 3*9-40 tasco mu? bu ikisi arasında ne farklar var?
-
yada walter 3-9*40 ışıklı
-
tasco 6-24*40 nasıl bir dürbündür kullanan arkadaş varmı?
-
dampa işi tamam da dürbünde karar veremedim ne önerirsiniz
-
bu gün mustafa serdar abimin tavsiyesi ile bütçemi zorlayarak diana 460 siparişi verdim sanırım bir kaç güne elimde olur. forumdaki tüm arkadsaşlara teşekkür ediyorum burada aydınlatıcı birçok bilgiye sahip oldum. umarım bu tüfek beni memnun eder.tavsiyelerinizi bekliyorum