muhendisbey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hepimizin sahip olduğu silahların kendine has özellikleri var.Artıları var, eksileri var.Bizce artıları hangisinde fazla ise onu seçtik ve kullanıyoruz.Air Force tüfeklerini de içimizden birileri seçecektir.Atışlarda ki izlenimlerini yayınlayacak ve bizlerle paylaşacaktır.Bu da camiamızda renk demektir.Ben şahsen FX T12 kullanıyorum ve çok memnunum.Benim için çok fazla güç önemli değil.Stabilite ve silahın az parçadan oluşması, bakımının kolay olması, arıza yapmaması önemli.Şarjörlü olması ve 12 pellet kapasiteli olması da önemli.Şarjör kendinden indekslemeli olduğundan onu çevirecek birtakım mekanizmalar FX T12 de yok.Ayrıca çok da hafif.Bu özellikleri bence onu önemli kılıyor.Bir başkasına sorsanız FX T12 çok basitmiş, bukadar parayı onamı verdin der.O onun görüşü, saygı duyarım.FX i seçmedi diye o arkadaşı eleştirmem.Bu arada bana göre daha karışık mekanizması olan Air Armslar da çok güzeller.Tüfek her haliyle kaliteyi yansıtıyor.Varsın şarjör kendinden indekslemeli olmasın, FX e göre biraz daha ağır olsun.Param olsa bir tanede ondan alırım.Air Forcelara gelince; güç ise birici kriter tamamdır ki birçok arkadaş ilk önce ona bakıyor.FX lerin ardından Air Armsların, Daystatelerin satılmasının ardında kaliteleri ve biraz daha güçlü olmaları yatıyor.Eğer bu tüfekler yedek parça,servis ve sağlamlık olarak bizleri ikna ederse varsın tek atışlı olsun.Gülü seven dikenine katlanır.
valla çok haklısın çetin abi sonuna kadar katılıyorum
-
fidel castroya da 853 kez suşkast girişiminde bulunulmuştur.
-
alkışlarımızı ve sevgi saygımızı gönderiyoruz
-
neyse alana da satana da hayırlı olsun diyelim
-
hayırlı olsun rıfat abi allah ayırmasın inşallah
-
valla helal olsun
-
sevgili dostum 105 m mesafede kağıt A4 ise yaklaşık 10 cm den düşük bir grup demektir. buna fena sayılmaz değil pek çok iyi atıcının çok iyi dediği bir grupmandır. 105 mde 10 cm nin altına inmek her babayiğitin harcı değildir. Gerçekten tebrik ediyorum.
saygılarımla -
valla geçen gün sinemada izledim gerçekten titanicten 12 yıl sonra james cameroon harika bir iş çıkarmış şiddetle tavsiye ederim
-
paylaşım için teşekkür ederim mustafa abi harika olmuş ellerine sağlık
-
hayırlı olsun cem abi ben 13 aydır işsizim artık bu kardeşinize bakacaksınız herkes çalışmaya başladı bir ben kaldım işsiz. bende bir limana sığınırım inşallah
-
Hazır kıyas yapmaya başladık benim esas merak ettiğim şey hassas hesaplamalarla hatsanın 12 yiv 12 set namlu ile lothar walter 8 yiv 8 set namlu arasında ne tercih edildiğinden biri 12li biri 8 li
-
yok canım var burda bir şey bu grupman bence tek delik değil yarım delik filan olmalıydı
-
peki mustafa abi fx ile airarms namluları arasında (ki ikisi de lothar walter ) geometrik olarak yada yapısal olarak ne gibi farklar var
-
Hayırlı olsun
-
EV 2nin tasarım detaylarını bilmediğimden 0,22 kalibre değilde 0,177 kalibre seçilmiş ev 2 de
-
ah tırnak osman ah
-
tekrardan hayırlı olsun silahınız
-
teşekkür ederim abi peki bu uygulama ne kadara mal oluyor bir de bu silaha regülatör uygulaması hakkında görüşlerin nasıl regülatörsüz olarak da bu silaha ayar çekilebilir mi yoksa regülatör uygulaması nasıl yapılır S410 a özel olarak
-
peki mustafa abi bu uygulamanın detayları nasıl olur tahminimce herkes uygulayamaz bunu teknik olarak nasıl yapılır şarjörün aksları tam uyması lazım. acemilik başıma bela olacak