paralax tekerininde bildiğim kadarıyla bir çözümü yok
muhendisbey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bildiğim kadarıyla 50 barın altında yapılan atışlar silaha zarar verir 100 barın altında ise silahın yaklaşık stabil atışı bozulacağından tavsiye edilmez. yanlış isem düzeltin
-
çok geçmiş olsun arkadaşım bu vesile ile yeni bir şey daha öğrenmiş oldum teşekkür ederim. bu vesile ile mustafa abiye sorayım fx 4 etkili turbo pompa fx sayfasına girmiş geliş zamanı ile bir spekülasyon yapabilirmisin abi
-
Tüm s410 sahiplerine hayırlı olsun hız verileri gerçekten güzel görünüyor. ben bu tüfekte regülatör nasıl olur onun cevabını merak ediyorum
-
paylaşım için teşekkür ederim.
-
hayırlı olsun yeni tüfeğiniz
-
hayırlı olsun gerçekten harika bir seçim yapmışsınız allah herkese nasip eder inşallah
-
hayırlı olsun arkadaşım
-
Peki mustafa abi çekiç yayını 55 grama ağırlaştırdıktan sonra tüfeğe gördüğüm kadarıyla regülatör takılacak kadar mesafe var regülatör uygulanması durumunda sistem nasıl değişir
-
Sevgili arkadaşlar şu körfezteam inhttp://https://www.airgunturk.com/m-sabakalar-bu…arget-bulu-mas/
ile birleştirsek nasıl olur daha kalabalık olmazmıyız hemde tadı çıkar
sonsuz saygılarımla -
alkol butun kotuluklerin anasıdır ama ana gibi de yar olmaz bea
-
Vokancım, ben bilek güreşi yapmam... Hogo'ya sor Ayrıca buna "bağırma" diyorsan sen bağırma görmemişsin Bizde seni çok seviyoruz...
Sevgiler,
kızma Cem abi al ankarateam i gelin körfeze sizden feyz alalım abi siz gelirseniz iki elim kanda olsa gelecem söz bu ankarateam efsanesini görmem gerek
-
allah mani vermezse
-
valla tebrikler iyi grupman
-
valla harika bir fikir derim ama ince eleyip sık dokumak lazım da derim
-
valla bu şekilde mısır püskülü de işe yarıyor diye duymuştum teyit etmekte yarar var
ama yine de bilgi için allah razı olsun -
Bana göre buradaki Air Arms ların gelmesini bekleyenlerin hepsi eğer tüfeği alırlarsa valla Yataguna sipariş yetişmez gibi geliyor.
Yok sadece ne zaman geleceği meraktan soruluyorsa, işte o zaman bu krizde tam bir felaket.valla doğru söz
-
valla abi bu gribin bir düşünsel olarak bulaşmadığı kaldı onu da ben başaracağım galiba
-
Arazilerin
İmtiyaz sahibi
Regüle atışların kralı
Genelde
Uçanı kaçanı vuran
Nedense
Tasarımların
Uzman kişileri
Reelde
Kitab-ı ehil hep onlardır.bu forumu kuran geliştiren emeği geçen herkese selam ve saygılar
-
allah olmayana da nasip etsin de bu türevli ürünleri türkiye ye getirilmesini de nasip etsin ama en içten dileklerimle erdem abiye saygılarımı sunuyorum bu hobiye verdiği katkılardan dolayı