Akif hocam gerçekten harika çalışma olmuş tebrik etmek gerekiyor. çalışamlarınızın devamını en içten dileklerimle bekliyorum
muhendisbey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
valla arkadaşlar bana kalırsa hafiflik ve estetikden dolayı T12 estetik ve güçten dolayı ise airarms
-
arkadaşlar sizin bu birlik ve beraberlik duygularınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum. allah sizin birliğinize zeval vermesin. Ve şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum
-
paintball sahası kapandı diye biliyorum ama o bölgede çok alternatif var. Bir tesis istersek yaratabiliriz.
-
hala ses yok
-
3 katlı bir sistem de olabilir
1- ön tarafa presli ince bir sunta benzeri malzeme
2-ortaya polistren köpük
3- arkaya sert bir ağaç bu sisteminde işe yarayacağını zannediyorum -
yalnız pelletin ağırlığının artması balistik katsayısını arttırmaz mı erdem abi ve bc değerinin artması da uçuş eğrisinin daha logaritmik bir değer alması yani düşme miktarının artması anlamına gelmesi gerekmiyor mu
-
İlginç bir soru "2"
bu konuyu bir incele -
zannerdersem forumda balistik konusunu biraz araştırıp incelersen bütün sorularına cevap bulabilirsin ikinciolarak da amaca göre pellet seçimi konusunu incelersen 3. soruna da orada cevap bulacağını tahmin ediyorum
-
abilerim istanbulda daha nereleri var biraz işi inada bindirsek çok yer çıkacak da işte mesela bçekmece de çok harika yerler var ki tahsis çalışması bile yapılabilir
-
abi birlik budur ya hepinize teşekkür ederim
-
bir saniye sevgili gmby ben geldim miskin sözünü kabul ETMİYORUM. istanbul team yada marmara team hiç farketmez ama istanbulda sistem ger zaman ankaradan yavaş yürürnedenini sen daha iyi anlarsın çünkü ankaralısın. biz boş boş oturmuyoruz atış yeri araştıralım diyoruz hadi bulduk diyelim alt yapıyı kime oluşturacağız hadi alt yapı tamam teknik destek sorun sen ankaradan yozgat gidene kadar ben taksime inemiyorum olayları biraz da bu yönde incelerseniz sevinirim kimsenin miskinlik yaptığı yok
saygılarımla
-
sevgili burdurlu kardeşim chairgun programını idirip kendin bir sistem kursan dürbünün öz. silahın özellikleri vs daha iyi olur senin tarzına daha yatkın olur ama chairgun ı muhakkak dene
sonsuz saygılarımla -
cahit abi bende bende bi tanecik pm d ben istiyorum
-
50 cal.. müthiş güç...
Bu gelirse sideprensi07 satmam dediği Gladı satar herhal...yo abi satmaz onu da satın alır harem kurar
-
abi ben yine de blow magnum yada zigana s alayım tabi zigana öncelikli
-
-
doğru diyorsun ama glad+ince memet nasıl bir performans verir ben bunu merak ediyorum ona göre değerlendirmeye esas kriterler ortaya çıkar
-
valla amcam olayı abartmış birazcık
-