hayırlı olsun güle güle kullanın detaylı incelemelerinizi bekliyoruz
muhendisbey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
teşekkürler rıfat abi paylaşım için
-
bundan yüzyıllar önce ibn-i sina nın karıncalar ile ameliyat yapması kadar ilgi çekici
-
yaylı tüfeklerde mekanizma olarak bir fark yok diye hatırlıyorum yada öyle sanıyorum. Hatsan mod 125 yayının teknik özelliklerinin neler olduğunu öğrenmen gerekecek çünkü yayın dış çapı iç çapı spin sayısı torsiyon değeri vs alacağın yada almak istediğin yayda önemlidir bu bilgileri teyit edersen yatagun yada yabancı sitelerde istediğin yayı bulabilirsin bir sorun çıkaracağını sanmıyorum ama yaya bağlı olan diğer birkaç parçayı da değiştirmen gerekebilir. umarım yardımcı olabilmişizdir
-
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin kamuran bey
-
ve bir şeyi de teyit ettim kemik tutkalı öncelikli tercih edilir ama bu balık tutkalı kullanılamaz demek değilmiş
-
sevgili lamek paylaşımların için teşekkürler.
bu osmanlı oku ve yayını türkiyede yapan bir kişi var diye biliyorum sayısı çok azdır tokatta bir ustamız. onun ile bu konuda hoş sohbetlerimizden hatırladığım kadarıyla balık tutkalından bahsedildiğini hatırlamıyorum. kaldı ki Anadoluda saz yapımı da daha yaygın olduğunu kendi gözlerimle gördüm bu da sevgili eblemiş acaba doğruya daha yakın açıklamış olabilir mi diye düşünüyorum
sonsuz saygılarımla -
Mert Yahya ALİKILIÇ / İSTANBUL / A rh (-)
-
Güzel tüfek ülkemizde 650+kdv paund a satsınlar bizde alalım .
Abicim türkiye de o fiyatı ben hayal bile edemiyorum. kaldı ki sen satılsın diyorrsun
-
gerçekten çok isabetli bir seçim yapmışsınız. hayırlı uğurlu olması dileklerimle
-
grupman olarak güzel olmuş ellerinize sağlık
-
arkadaşlar böyle güzellik yarışması dendi de aklıma aşık veyselin bir sözü geldi. " güzelliği on para etmez bu bizdeki aşk olmasa" yani onları güzel eden bizleriz abi, bizim gönül birliğimizdir.
-
valla bence de t12 nin de ayrı bir karizması var ya
-
yaylı silahlar arasında 2 tane silah çok hoşuma gitti sizce hangisi daha üstündür.acaba yandan kırmalı mod 54 avantajlı olabilirmi siz ne dersiniz ?
vallahi retrograde sistemi sayesinde mod 54 avantajlı konuma geçiyor. ama benim için 460 magnum daha sempatik
-
Merhaba arkadaşlar,
Bu tür tüfeklerle ilgilenen arkadaşlar bu forumda değilde kardeş forum https://www.airgunturk.com/www.airsoftturk.com sayfasına bakmalılar. Orada yeterince örnek ve teknik açıklamalr mevcut.
Bu tüfek bildiğim kadarı ile Air Soft, yani plastik mermi atıyor ve yaklaşık mermi hızıda 400-600ft/s arasında. Bu model tüfeklerin akülü olanlarıda mevcut.
Saygılar
Note: this was done using .88g steel bbs (not airsoftbbs) we offer different regulators to suit your needs to the desired FPS that you want, rather it be for plinking or airsoft skirmishing.abi farklı diyo burda
-
Buna scuba da dayanmaz yahu!
abi tersten bağlarız düz enjeksiyon ne bilem en olmadı üfleye üfleye doldurulur.
-
abi harikasın ya hayallerimi süsleyen aletlerden biri bu ya
-
-
Bu konudada forumumuzda çok değerli şahsiyetler olduğuna ve seve seve bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklarına inanıyorum ama sanıyorum genelde forumlarada makaraya alınma endişesi ile yazmıyorlar,
Forumumuzda bu tür yaklaşımda bulunanlara müsaade edilmez, Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi bizlerle paylaşın.
-
Şu an açamıyorum adobe yok benim bılgısayarda.Ne istiyorsunuz dayanıklılığı geliştirmek mi? Kuvvet mi? Sürat mi? =)
ortalama bir insan için eklemlerini, kaslarını en uygun şekilde idealize etmesi için nasıl bir program gerekir. dayanıklılığının artması için neler yapabiliriz vs gibi bilgileri merak ediyoruz. bu tip sporlar bilinçsizce yapıldı mı kalıcı sakatlıklar yaratabilir. başlangıç için nasıl başlanabilir.