forumda şu anda bilgi sarhoşluğu yaşanıyor. Şaka bir yana bu bilgiler için Mustafa abiye evrene atilla komutanıma teşekkürler.
muhendisbey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Acemice bir soru ama bu dürbünlerde 1/4 moa yada 1/8 moa per click diye 2 turret var bunlar eğer 100 mde deki değişim miktarları ise uzun mesafe atışlarında eğer dürbündeki mil-dot çizgilerini kullanacaksak 1/8 moa yada düşey ayar klikleri ile uzun meafe ayarları değiştirerek atış yapacaksak 1/4 moa daha uygundur diyebilirmiyiz
-
İşte temiz kağıdı ve sağlık raporu lazım aktifi için. Team üyelik aidatı da aylık 100 lira.
Abi böyle basit üyelik mi olur ya insan team üyelerine birer tane daystate airranger fac sınıfı tüfek altın taşıma çantası falan ister bedava üyelik alıyorsunuz piyasa düşüyor
-
rıfat abi peki aktif üyelik için ne gibi belgeler gerekiyor
-
O Zaman Ortaya Şu Sonuç Çıkıyor.. Hırsız Teşebbüs Halindeyken Yakalandığında Serbest Bırakılacağını Biliyor , Bende Onu Yakaladığımda Kafasını Gözünü Kırayım.. Muhtemelen Bende Serbest Bırakılırım.. O Halde O Teşebbüs Ettikçe Ben Komaya Sokarım Onu.. Sonrada Her Seferinde Hırsızla El Ele Adliye Gideriz Sonra O Yoluna Ben Yoluma.. Artık Bidaha ki Sefere Kader Yollarımızı Kesiştirene Kadar Birbirimize En İyi Dileklerimizi İletir Ayrılırız
Bu Arada Benim Bahsettiğim Olayda Hırsız Otomobilin Camından İçeri Bakmaktaydı.. Bende O Sırada O Ekip Otosunun İçindeydim.. Şöyle ki Hem Emekli Bir Emniyet Mensubunun Oğluyum , Hemde Bahsettiğim Olayda Suçluyu Yakalayan Kuzenim Şimdi Adam Camı Kırsaydı da Bizimkiler Adamı Öyle Gözaltına Alsaydı Hırsız Serbest Kalmayacaktı... İyi de Kardeşim Müşteki Yani Arabanın Sahibi Demez mi Kardeşim Madem Adam Benim Arabamın Camından İçeri Bakıyor Ne B.k Yemeye Almadınızda Adamın Arabama Zarar Vermesini Beklediniz Ben Olsam Daha Bile Fazlasını Söylerim de Buraya Yazmayayım Şimdi.. Netice İtibariyle Yanlış Kardeşim.. CMUK ta Avrupanın Hiçbir Ülkesinde Yokmuş.. Bunu Ben Değil Erdal Sarızeybek Söylüyor Duymuşsunuzdur.. Adam Ceza Muhakemeleri Kanunu Hususunda Master Yapmış.. 30 Bin Vatan Evladımızın Katili Benim Paramla Ekmek Yiyor Su İçiyorsa Hala , Siz Hangi Hukuktan Bahsediyosunuz.. Usame Bin Ladini Amerika Yakalasın Görün Bakın Neler Yapacak.. Madem Böyle Ya Değişeceğiz Ya Değişeceğiz Kardeşim Lamı Cimi Yok Bu İşin.. Muhasır Medeniyetler Seviyesine Ancak Sağlam Bir Adalet Ulaştırabilir Bizi.. Dayatma ve Diretme ile Bize Empoze Edilen Hukuk Değil.. Ecdadın Cedd-i Pak'ına Rahmet....
arkadaşım
1- arabanın 500 TL ye kadar masrafları trafik sigortası karşılıyor net rakamı bilmiyorum
2- fazlasını Kasko karşılar
3- sen benim arabam zarar görmesin derken o yavuz hırsız ceza almadan devam edecek ki sen zararının karşılanacağını bile bile bu konuda böyle devam edersen lütfen yanlış anlaşılmasın senin ki de bir nevi o suça göz yummak olur benim şahsi görüşüm -
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun iyi günlerde hayırlı isabetli atışlar dilerim
-
eğer ki ben yanlış anlamadıysam ilk hedefe nişan alın 2. adımda tareti 10 klik yukarı alın ilk nişan aldığınız noktaya nişan alın 3. adımda 10 klik sola 4. atışta 10 klik aşağı 5. atış 10 klik sağa ve ilk hedefe vurması gerekiyor
-
[Resim Engellendi: http://www.hatsan.com.tr/images/at44_photo/Hatsan-Torpedo-Pellets.jpg]
vallahi aynı
-
-
Rica ederim, hortlamasın bu konu... =))
tamam abi sen hortlamasın diyorsan öyle olsun kızma bea
-
Serkan FX pelet nasıl oluyorda AA kadar yumuşak olmuyor ? abim ikiside aynı pelet birebir, JSB üretiyor.
-
Şu konuyu hortlatayım dedim eski konular inceliyordum da
tesla yı baya yıpratmışlar burada birazcık incindim çünkü edisonun son fotoğrafı bile bunu anlatmaya yeter kaldı ki ampulun bile yeterli süre çalışma mekanizmasını tamamlayamamış bir fizikçi (bunu tungsten isimli birisi tamamlamıştır) ile şu an kullandığımız bluetooth bağlantısı, televizyon, radyo, ve amerikan haarp projesinin mucidi teslayı kıyaslamak gariptir. ki bu adamın dönem arkadaşları ampul kablo vs ile uğraşırken bu adam belirsiz dönemlerde gelen afetlerin açığa çıkardıkları enerjiyi depolanması sistemleri konusunda sonuca%85 yaklaşmış bir teori bırakmıştır.(deprem şimşek vs gibi)
cern çok faydalı bilgiler ortaya çıkaracağı kesindir ama dünyanın yaratılışı big bang teorisi ile ilgili beklentiler biraz hüsrana uğrayabilir çünkü big bang teorisindeki bir değişkeni asla ve asla öğrenemeyeceğimiz için (ki bu da ortam şartlarıdır diye düşünüyorum yanlışsam düzeltin nasıl değerler aldığı konusunda kesin bilgi yok) bu teoriyi belirli bir yüzde ile destekleyecektir.
-
Peki bu yaptırdığınız ek parçanın isabetliliğe etkisini sorabilirmiyim ?
-
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın
-
1/2 unf diş sanırsam at44 lerde yok yatagun moderatöre nasıl uydu onu sormak istiyorum çevirici adaptörü nereden temin ettiniz yada bu markaları başka silahlarda mı denediniz. çünkü bu çevirici adaptörü at44 lerde kullanılması durumunda herhangi bir sorun verip vermeyecveği konusunda tereddütlerim oluştu
sonsuz saygılarımla
-
Selamlar. Üye olmak için herhangi bir prosedür varmı yoksa sadece iligili bölgesel logoyu imzaya eklemek yeterli mi?
şu an için yok gönül birliği etmek yeterli ama inşallah bu şekilde bir atıcılık ligi kurulabilirse bir prosedür yapılacak.
-
paylaşım için teşekkürler
-
görüntü açısından benim kendi görüşüm 40mm tüfekte daha elit duracağı yönünde
-
Teşekkür ederim. Benimde kafam dürbüne takılıyor. Aslında 6.24.50 alacaktım ama stokta yoktu. Bende 6.24.40 aldım. İkisi arasında çokmu fark vardır acaba? Benim tek düşüncem bu dürbün tüfek üzerinde çokmu küçük gözükür? Yani şekil açışından kalın dürbünler daha çok hoşuma gidiyor ama bunu bilmiyorum nasıl durur tüfekte. 40 mm mercek çaplı kullananlar fikir verirlerse sevinirimgerçekten 40 mm ile 50 mm ön mercek çapı arasında ışık geçirgenliği bakımından bariz fark olabileceğini düşünüyorum
-
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız atışlar dilerim