Siz dürbünle kullanıyorsunuz o dürbün uygun geldi benim gözüme boyut olarak marka model link vs varsa paylaşabilirmisiniz?
dürbünün marka modeli yok çin malı
Görsel olarak bi benzerini alabilirsiniz.tedarikci bir şekilde istediği markayı yazıyor.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Siz dürbünle kullanıyorsunuz o dürbün uygun geldi benim gözüme boyut olarak marka model link vs varsa paylaşabilirmisiniz?
dürbünün marka modeli yok çin malı
Görsel olarak bi benzerini alabilirsiniz.tedarikci bir şekilde istediği markayı yazıyor.
Benim içime bi zoraki ultra ateşi düştü alırsam bi dipçik çalışması bende yaparım inşallah!
inş.neden olmasın yapa boza yaparsın dipçik çalışması da bir hobi.silah sevgisi insanlara neler yaptırmıyorki.zorakiye dipcik yaptirmak için memlekette gitmedigim yer kalmadı inada binip hayatimda hiç ağaç işi ile uğraşmadığım hâlde yapmayı başardım.
çok şık ve güzel
eyw tesekkür ederim emir abi
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
teşekkür ederim teveccühününüz
evet sonlandırdırdım
çevik ağacından
Hocam o dediğiniz markaya göre değişir. Şimdi buradan reklam yapmayayım. Ben gayet memnunum. Ki üzerindeki dürbün optima 3x9x32
ayar tutuyor mu fiyatı nekadar.ne olduğunu sòylesen iyi olur marka ve modeli söylemezssek bu forumda hiçbir şeyi konuşamayız
Bu hobiye bende Hatsan AT 44 ile başladım. Pompaydı scubaydı hortumdu vs birsürü malzeme ile dolaşmaktansa 2 adet (4,5 ve 5,5 kalibre) kırma namlu havalı tüfek sahibi olarak devam ediyorum. Al tüfeği eline koy pellet kutusunu cebine çık yola. Kırma namlu candır
Iyi güzel de yaylıyada dürbün dayanmıyor
Gurupmanını beğenmedim
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bunu yapmak istiyor büyük ihtimalle
dinamo motoruna benziyor
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bunu yapmak istiyor büyük ihtimalle
dinamo motoruna benziyor
dinamo motoruna benziyor
karşı çatıdan vidon hedefleri siz mi yerlestirdiniz
karşı çatıdan vidon hedefleri siz mi yerlestirdiniz
herkese selamlar.
atıcılıkla çok ilgiliyim genelde abimin sarsılmaz marka silahı ile atışa gidiyoruz.
inanması güç ama havalı tüfeklerin varlığından haberim yoktu. sadece luna parklardan aklımda kalmıştı 4-5 metreden balonlara ateş ettirirlerdi. bu sebeble hiç araştırmadım oyuncak gibi bişey olarak kalmıştı hep aklımda. tesadüfen bi arkadaşda hatsan marka bi tüfek gördüm 75 metre civarından şişeyi parçaladı ve o an hayran kaldım ve almaya karar verdim. ama aceleyle yanlış karar vermek istemiyorum.pcp alacak kadar param yoksormak istediğim ilk şey yaylı kurmakmı kolay yoksa vortexli olanlar mı.
max 500 tl limitim var almak için.
kullanım amacım 50+ metreden koyduğum hedefleri vur
zoraki ultra havalı tabanca tam aradığın silah pcp gibi calışıyor kendi havasını kendi pompalıyor.tepme minimum seviyede fiyatı 470 civarı.isbet konusun da övülen silah.dipçi aparatı ile tüfek olarak kullana bilirsiniz
evet sonlandirdım.ayrintilar resimde
fps düşüşleri hızlı bana stabil gelmedi.Atış sayısı az geldi.muhakak yanında sucuba tüp gezdirmen gerek.Görüntüsü güzel hatsanın pcp tabancası daha sitabil geldi
Daha Çok GösterElimize bir cetvel alıyoruz..
gözümüzün hemen önünde tutarak, gerçek boyunu bildiğimiz objenin bulunduğu mesafedeki boyutunu öğreniyoruz..
(ve formül... uzaklık= gerçek boy/ görünen boy)
Sonra objenin gerçek boyunu, görünen boyuna bölerek mesafeyi bizim ölçmemizle değişecek sapma oranları içersinde çok net birşekilde tahmin edebiliyoruz.
ev içersindeki denemelerin sonucunda örneklersem
1 metre mesafede 12 cmlik obje 12 mm boyutlarında
5,5 cmlik bir nesne 5 mm boyutlarında görünüyordu9,7 metre mesafede 77 cmlik obje 7-7,5 mm gibi bir ölçüde görünüyor
formüle göre gerçek boy/ görünen boy
77 / 7,5 = 10,2 metre
Burada 9,7 metre olan mesafeyi cetvele ben yanlış baktığım için 10,2 metre çıkmıştır.
son olarak; pencereden baktığımda google maps ten 55-60 metre civarında olduğunu gördüğüm binaların hesaplamasını bu dediğim teknik ile 60 metre olarak bulduğumu belirterekKeyifli atışlar dilerim, görüşmek üzere..
iyi güzelde şimdi 55-60 metre mesafeyi bulmak için bina üzerinde bilmeniz gereken bir cisimin ölcüsü gerekiyor.bunu nasıl nadardiniz