daisy 5170 520 FPS işini görür
vs56 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Nikula 2-6x28 mildotlu ve ışıklı dürbün tavsiye ederim hem küçük hemde mildotlu zorakiye tam uyuyor. Şimdide Bushnell 3-9x40EG mildotlu ve ışıklı dürbününü kullanıyorum buda zorakinin üstünde çok güzel duruyor. Yalnız zorakiye dürbün monte etmen için arka ayağın vidasını traşlaman lazım yoksa zorakiye oturmaz ön taraftaki gibi dürbün vida kanalı yok. İstersen resimde çekip koyabilirim.
Arka ayağın oluğunu nasıl açtın fotoğrafını çekermisin
-
bende geçenlerde öyle birşey yapmayı düşündüm.şuan elimde yeni nesil ultra 4,5 Calibre o1 O2 model havalı tabanca var.siteden baktım light in 3. Pompası ile ultranin 3.pompasinin çıkış hızlı ile aynı. Elbette uzun namlulunun fizik sel görünüş dışında avantajı var.havali tabancadan çok tüfek namlusu gibi.
-
durbunu kaç paraya aldın veya markası varmı
-
çok beğendim güzel artış
-
ozaman dürbün gereksiz red dot veya gez göz yeterli
-
ozaman dürbün gereksiz red dot veya gez göz yeterli
-
Zoraki ultra dürbün ile kaç metreye kadar iş görüyor
-
aynı silahtan ben de aldım çantası orijinal değil galiba kendinizmi ayarlandı niz çantayı.guzel olmuş
-
zorakim servisten geldikten sonra muhakkak dediğimiz yöntemi uygulayacağım
dilim yapıştı
-
sorun paketlerden kaynaklı çıktı mememlekette jet ve atef dışında palet yok maalesef internette sipariş verdiğim paletler Elime ulaşınca test ettim.eski ve yeni aldığım saçmaları kullandım.s orun eski paketlerden çıktı.jet Marka şan eseri ilk aldığım kutu da arada sırada yapıyordu daha sonraki aldığım kutuda 100%99 sorun verdi.ateff marka palet jetten daha pürüzsüz olmasına rağmen aldığım her kutuda bu sorunu verdi.
-
Bende aynısını söyledim benden habersiz kimse elleyemez dedi.herhangi bir müdahale de bulunmadıkları nı belirtti.bi gelsin bakarım
-
Zoraki ultra hp 01 02 Silahı mı servise gönderdim.Silahta sorun tesbit etmediklerini belirtiler.Geri gönderecek ler.Ne diyeceğimi bilemedim.Elime ulaştığında inşallah aynı sorunlar ile karşılaşmam kaliteli palet siparişi verdim muhtemelen silah Elime ulaştığında paletlerde elimde olur.Yeni paletlerle kullanmayı denemeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak.
-
Vosvos fan kılab gibi bişey yani. Elimdekini seviyorum, ortak görüşteki kişilerle paylaşmak ve birleşmek istiyorum gibi bişey.
- guruba ekleseydiler iyiydi
-
zoraki fan grup nedemek avantajları nelerdir
-
Namlu ucundaki ceketi çıkarıp ağzınızla emiş (vakum) yapıp dilinizle kapattığınızda diliniz yapışıp kalırsa
Kaçak yoktur , varsa diliniz yapışmaz.zorakim servisten geldikten sonra muhakkak dediğimiz yöntemi uygulayacağım
-
Zoraki tek pompada atış yapar muhtemelen o ring yuvasında problem vardır buradan kaçak yapıyordur
Bundan dolayıda o ring yerinde sabitlenemiyordur,Veya ; namluya tam oturmayıp eteği dışarıda kalan pelet kullandıysanız o ringi yaralamış olabilirsiniz.
ilk aldığım gün fabrikanın göndermiş olduğum saçmalarla atış yaptımğımda birinci pompada püf diye ses çıkarıp sacmayı at mıyor du zamanda iki pompada da atmamaya başladı
-
Düşme sorunu ilginç o kadar atış yaptım böyle birşey görmedim.Oring mevcutsa elinizde contayı taktığınz yuvaya alt kısmına bildiğimiz bally türü yapıştırıcı sürün.sertleşen yapıştırıcı kullanmayın.Düşmesine engel olur.
Hava kaçağını da üst kısmına bakarak görebilirsiniz.namlunun giriş kısmında zamanla renklenme yapıyorzoraki silahinizda hangi marka palet kullaniyorsunuz
-
dün sorunlarını yazdıp servise kargo ile gönderim.
-
alalı bir ay olmadı o ring zırt pır düşüyordu en sonunda kayboldu.canak antenlerde kullanılan konnektörlerin içerisinde o ring buldum 4 pompalık bir kaç atış yaptım düşmedi gün içerisinde baya kullandım eve geldiğimde namlu temizliği yapayım dedim bi baktım oring yerinde yok.bu gün servise gönderdim bu sorun zırpıt olacaksa işimiz iş bir jonta için servise göndermek adamın zoruna gidiyor.bide tek pompada paleti atmiyor