vs56 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

merhaba zoraki tabancamın iki tane oringi lazım. birisi namluya temas eden kısmındaki oring atış yaparken düşmüş. diğeri pompanın mekanizmayla bağlantı kısmındaki oring yırtılmış. bu oringler standart boyutlardamı sanayiden falan bulabilirmiyim.

bende de aynı sorun var alalı bir ay olmadı o ring zırt pır düşüyordu en sonunda kayboldu.canak antenlerde kullanılan konnektörlerin içerisinde o ring buldum 4 pompalık bir kaç atış yaptım düşmedi gün içerisinde baya kullandım eve geldiğimde namlu temizliği yapayım dedim bi baktım oring yerinde yok.bu gün servise gönderdim bu sorun zırpıt olacaksa işimiz iş bir jonta için servise göndermek adamın zoruna gidiyor.bide tek pompada paleti atmiyor

Kullandığım ucuz paletler arasında sıralama yaparsak 1. Sırada örnek 2.sırada atef 3.sırada jet
    Örnek marka palet diğer kullandığım iki palete nazaran daha pürüzsüz ve daha delici 250 adet sayısıyla daha ekonomik.atef jet göre daha pürüzsüz

burda sadece horozu söküp taktığını görebildim Daisy 5170 te olan 520 FPS lik hız neden diğer co2 tabancalarda bulunmuyor.Namlunun boyunun uzun oldumasının çıkış hızını etkilediği söyleniy0r.Fakat yeni genen uzun namlulu c02 tabancaların genede çok zayıf kaldığını görebiliyoruz.Daisy powerline 5170 havalı tabancanın bir 170 ci atışta bir tüple şişe kırdını söylesem çoğunuz buna inanamayacak böyle bir havalinin turkiyeye getirilmemesi çok üzücü emsallerine hem tasarruflu hem güçlü hemde ucuz bir silah bir tüp ile en az 170 atış yapa bilen bir tabanca inanmayan arkadaşlar diger, kullanan adaşlara sorabilir veya web ten araştırma yapabilir.Simdiye ceksinizki madem sende bu havalı var niye dert ediyorsun.5 yıldır kullandığım bir havalı tabanca baya yıprandı ve neredeyse bir yıldır Türkiye getirilmiyor :(

mERHBA;

https://www.youtube.com/watch?v=mOSXQw6iP0s

co2 lerde buna benzer çıkış hızı artırma yöntemlerini bilen arkadaşlar varmıdır.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

967fps