cbmx tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    Alıntı

Kimse Hatsan'a attığını vuramayıp kötü tüfek demiyor. Burada yorum yapan kullanıcıların pek çoğu son derece deneyimli insanlar. Tüfeklerin çıkardığı gruplar, yaptığı tepme, kırdığı dürbünler ortada. Kimse kimseye yalan söylemiyor, söylemeye kalksa da dakikasında işin aslı ortaya çıkar. Artık bilgi çağındayız, binlerce kişi okuyor bu yorumları.

Hatsan'a kimse haksızlık etmiyor. Hatsan kendine haksızlık ediyor. Modern üretim tesislerinde ellerindeki imkanları üç kuruş ucuza satmak için dayanıksız ve stabiliteden uzak tüfekler imal ederek harcıyor. Yabancı forumlarda Hatsan ile ilgili yapılan yorumlar tüm Türk üreticiler gıyabında yapılıyor. Hatsan AT44'ü çıkardığında kibirli yabancılar "Türkler pcp mi yapmış? Aman aman!" diyor. Halbu ki Türk üreticisi imkan bulduğunda son kalite üretim yapabiliyor. Hatsan bu imkanları haiz olup kendinden beklenen kalitede üretim yapmamak için ısrar eden, tesislerinden üzerinde Hatsan adı olan çok daha iyi ürünler çıkması yolunda kendine yapıcı eleştirilerde bulunan tecrübe sahibi üstadların işini gücünü baltalayan bir firma malesef.

Bu arada ilk silah olarak Hatsan alıp çok memnun kalan kullanıcıların neredeyse tümü birkaç ay sonrasında Hatsan'a ateş püskürüyor. Umarım sizin de başınıza aynı şey gelmez.

ilk havalı tüfeğimin markası hatsandı tam 13 yıl oldu hala kullanıyorum 8. senesinde yayını ve kecesini değişitirdim ve hala kullanıyorum elimde gamo ve hatsanın mod 60 ve mod 125 i de var ve çok memnunum şimdi size soruyorum bi gamo hunter ın parsına kaç tane mod 125 alınıyor ?

hımm anladım da bu kronograf dediğiniz cihazı nerden buluruz ? bide bişey daha sorayım benim 6.35 mod 125 56 metreden palet tahtasına yaptığım atışta tahtaya saplandı yaklaşıkyarım santim içine girdi delip geçmedi normalde delip geçmesi gerekirmi bende yeni aldım da o yüzden soruyorum:)

yayı kırık olması çok zor silah daha yeni bide kırık olsa kurarken se çıkarması lazım değilmi ayrıca namlu ucundaki ring dediğiniz şeyin ne olduğunu anlamadım

selam arkadaşlar arkadaşım 5.5mm mod 125 almış denedik ama bana söylendiği kadar güçlü gelmedi 35 metreden yağ tenekesini tek taraflı deliyor bazı arkadaşlar 90 metreden arkalı önlü deldiğini yazmışlar tüfekte bir sorunmu var yoksa normalmi bide işin ilginç yanı benim 6,35 mm olan mod 120 nin deldiği mesafafede 5,5 mm olan mod 120 delmiyor anlamadım gitti 6,35 de kullandığım pellet gamo hunter 5,5 da kullandığım gamo magnum pellet :him:s

saygılar

bana tepme olayını abartıyorsunuz gibi geliyor, yani öyle bi tepme falan görmedim ben bu silahlarda,sonuçta dürbünlü bir dragunovla 600 700 metreden hedef imha edilebiliyorsa ki sizinde bildiğiniz gibi onun tepmesiyle bu tüfeklerin tepmesi kıyaslanamaz o zaman tepme havalılardada hedef vurmak için engel olmaz bence tabi...

selam arkadaşlar ben hatsan mod 125 almak istiyorum elimde bi adet 10 yaşında hatsan 4.5 mm bir adet mod 60 bir adet gamo p23 var şimdi ben mod 125 in 6.35 olanına merak saldım sizce 6.35 almalımyım silahtan beklentim 100 metre içerinde tahrip gücü iyi olmalı sizce bu tüfek ugunmudur yoksa 100 metre bu tüfek için uzun bir mesafemi yani amacım heder kağıdına atış yapmak değil mesela 100 metrede şişe kırarmı teşekkürler

cevap için teşekkürler sormak istediğim bir şey daha bu silahın namlu çıkış hızını arttırmanın yolları neler bununla ilgili çalışma yapan arkadaşlar varmı aranızda

merhaba siteye yeni üye oldum benim p23 tüp takılan yerdeki contası hava kaçırıyor nasıl düzeltebilirim yerine nasıl bir conta uydurabilirim birde ben bu silahın namlu çıkış hızını arttırmak istiyorum daha önce silahı söktüm inceledim yani komnple dağıtıp topladım valf vs dahil o yüzden önerilerinizi yapabilecek düzeyde silahı tanıyorum yardımcı olursanız sevinirim tşk