AlıntıKimse Hatsan'a attığını vuramayıp kötü tüfek demiyor. Burada yorum yapan kullanıcıların pek çoğu son derece deneyimli insanlar. Tüfeklerin çıkardığı gruplar, yaptığı tepme, kırdığı dürbünler ortada. Kimse kimseye yalan söylemiyor, söylemeye kalksa da dakikasında işin aslı ortaya çıkar. Artık bilgi çağındayız, binlerce kişi okuyor bu yorumları.
Hatsan'a kimse haksızlık etmiyor. Hatsan kendine haksızlık ediyor. Modern üretim tesislerinde ellerindeki imkanları üç kuruş ucuza satmak için dayanıksız ve stabiliteden uzak tüfekler imal ederek harcıyor. Yabancı forumlarda Hatsan ile ilgili yapılan yorumlar tüm Türk üreticiler gıyabında yapılıyor. Hatsan AT44'ü çıkardığında kibirli yabancılar "Türkler pcp mi yapmış? Aman aman!" diyor. Halbu ki Türk üreticisi imkan bulduğunda son kalite üretim yapabiliyor. Hatsan bu imkanları haiz olup kendinden beklenen kalitede üretim yapmamak için ısrar eden, tesislerinden üzerinde Hatsan adı olan çok daha iyi ürünler çıkması yolunda kendine yapıcı eleştirilerde bulunan tecrübe sahibi üstadların işini gücünü baltalayan bir firma malesef.
Bu arada ilk silah olarak Hatsan alıp çok memnun kalan kullanıcıların neredeyse tümü birkaç ay sonrasında Hatsan'a ateş püskürüyor. Umarım sizin de başınıza aynı şey gelmez.
ilk havalı tüfeğimin markası hatsandı tam 13 yıl oldu hala kullanıyorum 8. senesinde yayını ve kecesini değişitirdim ve hala kullanıyorum elimde gamo ve hatsanın mod 60 ve mod 125 i de var ve çok memnunum şimdi size soruyorum bi gamo hunter ın parsına kaç tane mod 125 alınıyor ?