sımdı uzuldum cumartesı calısma var malum kırız ızın olayıda yok neyse sıze ıyı heylenceler fotoları beklıyoruz
sadan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bulusmaları pazar gunu yaparsak dahada guzel olur kısmet artık
-
oo ne guzel izmite geldınız demek bende gelırdım ama sınav vardı pazar olursa dahada guzel olur
-
hayırlı olsun abı gule gule kullan cok guzel kac geldı
-
bence hatsan magnum eskı modeller bu onlara benzıyor bende bırtena var kundak fılan aynı
-
yok deyıl plastık
-
ben de kalbımden gecırdım bılıyormusun ama kartepe denıyor artık unutulmak uzere kel tepe ama ne yapalım zamana uyu yoruz
-
foto koyamadım bır turlu
-
selam arkadaslar bugun arkadasım yenı tufek aldı torbedo 150 onu denemek icin bızim kocaelindekı kartepeye cıktık cok guzel bır gundu ama durbunu tam sıfırlayamadık cunku kar ve ruzgar musade etmedı ama cok guzel bır gundu
-
gecmıs olsun yardın etmek ısterdın ama hıc bılgım yok hatsanın gozunu seveyım sayıbıne varana kadar ılgılenıyorlar yeterkı sıkayetını soyle
-
gercekten guzel bır calısma tebrıkler benım de hayalım oldu artık bu sılah
-
iyi aksamlar arkadaslar izmitte oturan arkadaslar burada bır bulusma yabalım ve steres atmak mumkun acaba cok guzel olur bir pazar nedersınız
-
iyi aksamlar ben katılmak ısterım acaba kocaelinde bulsumda boyle etkınlık yabmak arkadas olurmu acaba
-
selam arkadaslar bende hatsan 125 6,35 var gamo hunter marka palet kullandım cok guzel ve hısebetlı atıs aldım ben kocaelınde rahaca bula bılıyorum zorluk yok ıkı kutu aldım 200 luk bır kutu bugun bıttı cok zevklıydı gercek ten 6,35şi olanlara tafsıya ederım.
-
bu sılahı kullanan arkadaslar varsa bunla ılgılı bana bılgı verır se cok sevınırım
-
bu sılahnı n en guzel atabıleceyı palet markaları nelerdır acaba tesekurler