benim size tavsiyem yerinizde olsam o kadar parayla hiç bir zaman ikinci el bir araç düşünmem gider bir tane sıfır focus alırım
ramazan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bora abinin alıpta satmadığı tüfek olmadı şu anakadar en fazla 2 ay veriyorum 2 ay sonra satıp başka bir tüfek alacak....
bu arada abi bu aralar hiç at 44 almayı düşünüyormusun.
Boranın satdıgı at44 th lw var elimde tüfegin bana ulaşmasında payı olan herkezden ALLAH razı olsun şuan için bende kesinlkikle satmayı düşünmüyorum .
bora kardeşim bu aralar birde air ranger almayı düşünürsen hemen alın bir iki ay sonrada ben hemen sizden alırım saygılar -
yok bunu hakikaten satmıyorum. Silah numunelik, Hatsanın iyisi denk geldimi gerçekten çok iyimiş dedirten cinsten. 200 liralık tüfeğin, 1200 liralık Dianamla aynı ayarda atması ve verdiği keyif aynı olunca insan düşünüyor.
siz murat 124 ile mercedes i karşılaştırmışsınız dina silaha sahip olmayınca böyle oluyor demekki -
bu gün çok iyi aracım olmasına karşılık bende beyaz cms 40 jantlı siyah camlı tesisatlı bir şahin araç edinicem
-
Yurdum insani dokunmayi,ellemeyi sever Madem elletmeyeceksin o zaman niye gosterirsin
Annesi oyle tembih etmiştir -
ROYAL 400 bende bekliyorum ahsap kundak Daystate biraz pahalı geldi bana bilermiyorum sonucta tercih meselesi ancak Fx 400 cc tüp mevcut stabil atış sayısıda gayet iyi şimdiden seçeceğin marka ne olursa olsun hayırlı olsun
fx royal 500 de olsa hiç de fena olmaz yani -
Bende 350 Magnum var. Güç elbette daha uzun mesafe demek. Fakat bu silahlarda tepme fazla olduğu için mesafeli atışlarda isabet azalıyor. Böyle olunca benim için gücün önemi kalmıyor. Diana kalitesini kanıtlamış bir silah ama atış beklentinizi en iyi 50 metrede 5 cm grup gibi düşünmelisiniz.
konyadan legolas arkadaşımız diana 460 magnumla 94 metreden 3,5 santimlik grupman yapmıştı -
bencede çok yanlış bir seçim ben şahsen yerinizde olsam eski ksa 97 başlangaç olmak kaydı ile toyata gli xei xli olan araçlardan bir tanesini alırdım belki bir iki bin fazla verirsiniz ama başınız agrımaz bu araçlar 115 hp olanlardır kullanıcı tavsiyesi
-
..kseniz 15 m.'ye isabetli 3 atış yapamaz... ilahi cem bey çok tşklr engin bilgilerinizle bizleri aydınlattıgınız için çok tşlkr
-
bu video daki yapımlarla ilgili konuda cem beyin bilgi ve görüşlerini bizimle paylaşmasını bekliyoruz
-
smooth twist yeni fx namlu hakkında bilgi verebilecek ustalardan ve bilgisi olan arkadaşların bilgilerini bizimle paylaşmasını bekliyoruz
-
Mehmet resimler için cok teşekkür ederim. Yakışıklı çıkmışım.
Yusuf'a ne kadar ısrar ettiysemde Kuzuyu nasıl hazırladığının ve üzerine sürdüğü sosun tarifini vermedi.
Pişirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.Ellerinize kollarınıza sağlık afiyetle yedik.Ama sizden tarif konusunda acil yardım ve bilgi rica ediyorum. Bir dahaki kuzu çevirmede Yusuf'u kesin bastırmız lazım yoksa çok havalara girecek.
sayın anymess bende size elimden geldigince bilgilirimi aktarmaktan keyf duyarım ilk önce kuzuyu dogru almak kesinlikle kıvırcık kuzu olacak ve erkek olacak 13 ila 16 kilo arasında sırtı kalın yani beli dolgun olacak çevirme yapılacak olan kuzunun içine üç avuç çok iri tuz konulup açık olan yeri bi şekilde kapatılacak kuzu sizin yaptıgınız gibi ateşin üstünde degil yanında pişecek(köy ocakları vardır odun ları dikine koyar yakarsınız onun önündeki gibi düşünün) sabırlı sakin bi kişi sürekli çevirecek 3 ila 4 saat sonra pişecek dışına hiç bir şey sos sürmeye gerek yok resimlerden gördügüm kadarıyla son kalan etler de pek pişmemişti o şekilde et yanar ama pişmez saygılarımla -
her şey çok güzel harika bir organizasyon olmuş yalnız kuzu ya yazık olmuş daha güzel bir şekilde pişirilebilinirdi
-
Cem İran Damascusu satmayı düşünürsen benden bir ellilik çalışır.
sırada bende varım murat bey damascus için cem bey benden altmış tl -
yeni keskilerinizi güle güle kullanın iran damascusunu çok begendim iyi günlerde kullanın cem bey
-
MAŞALLAH tebrikler selin kızım
-
Kız bıçağı mı bu böyle pembe pembe? Delikanlıyı bozar...
+1000 -
başarılarınızı en içten duygularımla desteliyorum başarlar tebrikler
-
silahınız hayırlı olsun erdem bey güzel atışlar ve yorumlarınzı bekliyoruz
-
yavruları hediye etmek isterseniz birine ben talibim büyük bir şevkat ve sevgiyle bakarım